On maaliskuu, mutta NCAA, toisin kuin ammattimaiset liigat, ei ole vielä budjetoinut Andrew Silverin laillista urheilua

, Ifrah Law

On vaikea uskoa, että viime aikoina kolme vuotta sitten – korkeimman oikeuden toukokuun 2018 päätöksen perusteella, jonka mukaan ammattilais- ja amatööriurheilulaki (PASPA) oli perustuslain vastainen – amerikkalaisten, jotka pyrkivät panostamaan NCAA -koripalloturnaukseen, oli valittava kummankin välillä. Matkustaminen Nevadaan tai panostaminen laittomasti, joko offshore -palveluntarjoajan tai paikallisen kirjaneti. Huomattavana on, että vuoden 2018 jälkeen lähes Flamengo Paita puolet osavaltioista sekä Columbian piirikunta on ottanut laillistettua urheilun panostamista. Useat muut valtiot ovat läpäisseet laskut ja äänestysaloitteet. Tämän seurauksena urheiluveto on todennäköisesti aktiivinen jossain muodossa tai toisessa yli puolessa valtioissa vuoden 2021 loppuun mennessä.

Maaliskuu on erityisen sopiva aika vuodesta miettiä sitä, mikä on muuttunut ja ei ole muuttunut laillisen urheilun vedonlyönnissä. Tämä ei johdu vain siitä, että Super Bowl kilpailee NCAA: n vuosittaisen 68-joukkueen turnauksen vuoden vuoden parhaimpana urheiluvetotapahtumana Yhdysvalloissa, vaan myös siksi, että NCAA itse toimi yhtenä päähenkilöinä, jotka etsivät ylläpitää Paspaa. Itse asiassa harvat saattavat muistuttaa, että Paspalle iskeva korkeimman oikeuden tapaus ja avasi tulva -alueen laillistettuun urheiluvedonlyöntiin, nimeltään Murphy v. National Collegiate Athletic Association.

New Jerseyn osavaltion vuoden 2012 lainsäädäntöpyrkimykset Murphy -tapaus laillistaa urheilun panostaminen kasinoissa ja kilparadalla valtiossa, kun PASPA oli edelleen voimassa. Kun New Jersey hyväksyi lainsäädännön, joka tarjoaa laillisen urheilun panosta, NCAA – yhdessä NBA: n, NFL: n, NHL: n ja Major League Baseballin kanssa – nosti PASPA: n nojalla oikeudenkäynnin, jonka tarkoituksena oli estää New Jerseyn lakia voimaan ja estämään urheiluvetosta New Jerseyssä . Alatuomioistuinten ja sitä seuraavien laki -laki -laki -laki -laki- ja sitä seuraavien lakiyritysten päättämisen jälkeen oikeusjuttu totesi lopulta tiensä korkeimpaan oikeuteen, jossa NCAA: n ja pro -liigat Sanfrecce Hiroshima Paita väittivät edelleen jo vuonna 2017, että PASPA oli hyvä laki ja heidän pitäisi pidetään yllä.

Mutta hauska asia tapahtui pian sen jälkeen, kun korkein SS Lazio Paita oikeus päätti NCAA: ta ja pro -liigaita vastaan ja kumosi Paspa: n keväällä 2018. Nimittäin… (lukemaan loput tarinasta, rekisteröityä ja tilaa laillisen kirjani, ilmainen aikakauslehti julkaistu Hackney Publications.)

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Vilpillinen ennätys tyhjentää MMA Fighters -sopimusta

, kun taas vilpillisiä levyjä, joissa kerran todennettavissa olevien tarvikkeiden kallioperä ylpeilee lukuisten taistelulajien keskuudessa, moderni sekalaisten taistelulajien aikakausi yhdistettynä Internetiin ja videotodisteisiin ovat pääosin poistaneet tällaisen epäjohdonmukaisen.

Valitettavasti käytäntö ei ilmeisesti ole täysin kuollut, kuten äskettäinen tarina kuvaa.

Tänään ilmoitettiin, että Kanadan MMA -ylennys TKO MMA paljasti heidän taistelijansa “vilpilliset julistukset”, ja tämä johti ylennystä irtisanomiseen taistelijoiden sopimuksen.

Väitteisiin kuuluu Flamengo Paita hävittäjä, joka keksii ylennyksen, väärennettyjen taistelujulisteiden luomisen ja voittamisen voittamisesta, joita ei koskaan tapahtunut. Yleensä näyttävät huijaavan MMA -sivuston Sherdogin, joka lähetti pehmustetun ennätyksen ja julkaissut tämän korjauksen. Jos totta, kyllä, tämä on petoksia, ja kyllä, tällaiset väärät tiedot oikeuttaisivat kaiken mahdollisuuden sopimuksen purkamisen ylennyksen.

TKO MMA julkaisi seuraavan lausunnon:

TKO -organisaatiolle on tänään ilmoitettu erittäin Barcelona Paita suuresta tilanteesta, johon liittyy herra Christ Franck. Hän on tehnyt korjaamattoman eleen, ja hänelle ja hänen joukkueelleen on ilmoitettu, että hänen äskettäin allekirjoitettu TKO -sopimus on irtisanottu.

Herra Frankin väärät ja vilpilliset julistukset hänen neljään Afrikan viimeiseen taisteluun (joita todellisuudessa ei koskaan tapahtunut) ovat häpeä urheilullemme. Tämä on ensimmäinen MMA: n historiassa, ja toivomme, että tämäntyyppinen tilanne ei koskaan toistu. Sekä Sherdog (.com) että tapologia (.com) ovat myös harhaanjohtavia, koska näitä tapahtumia ei koskaan tapahtunut.

Sherdog lisäsi seuraavan:

Organisaatio ilmoitti torstaina, että Christ Franck on julkaistu neljän väärennetyn tapahtuman luomisen jälkeen-missä hän US Sassuolo Paita taisteli ja voitti-parantaakseen ennätystään 5-7-9-7. Ylennys, nimeltään Afrikan Warriors Championship, valmistettiin, kun taas Franckin neljä vastustajaa oli joko ollut passiivinen tai keksitty. Ostaessaan jatkamisensa tukemiseksi Franck oli itse voittanut Togossa yhden yön turnaukset, joita todellisuudessa ei koskaan tapahtunut.

Seuraava juliste, ilmeisesti väärennös, tuotettiin TKO MMA: n lausunnon kommenttiosassa:

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

MMA Fighters Association Hanki Teamsters UnioninJuly 30, 2015in “Ali Act”
”Sortavan” MMA Fighters Constropsmarch 4, 2015in “Kalifornian taisteluurheilulaki” korjaaminen
Tutkimus – Fighter, joka saa paljon painoa, “ennustaa merkittävästi” voittajan MMADECECHEC 7., 2021

5 tekniikkaa ilahduttaa kesäaikaista BBQ: ta (ja tuntuu edelleen hyvältä seuraavana päivänä)

En todellakaan ole täällä suostuttelemaan teitä, että hotdogit ja AC Milan Paita brownies ovat lippuja kunnolla, vaikka en ole vieläkään, en ole ‘ T Ymmärrä, miksi Barbeques helistyy niin paljon ruokatietoisista asiakkaistani. Loppujen lopuksi on paljon huonompia ruokailutiloja kuin grillaaminen. Pidä vain nämä 5 temppua mielessä, samoin kuin voit ilahduttaa tapahtumaa tuntematta minkäänlaista ruokavaliosuunnitelmaa katumusta myöhemmin.

1. Ota levy
Tiedän, tiedän, grillit voivat jatkaa ikuisesti. Mahdollisesti varhain päivällä kestävät siruja, mutta he istuvat siellä ja lopulta luolassa. Kaikissa jatkuvassa ruokatilanteessa – osapuolet, BBQ: t, buffetit, ota lautasen, samoin kuin silloin sekunteja. Yhden levyn ohje on valtava-vähän tästä ja vähän siitä vähän siitä, että se on ohittanut lukuisia hyvin tarkoituksellisia syöjiä. Täytä puolet lautasestasi millä tahansa vihanneksella (vaikka se olisi koriste), laita proteiini (kana, ruohoa syövä hampurilainen tai kalat) levyn neljäsosaan, samoin kuin täytä oleskelukulma viljalla, Jos valitset niin.

2. Ole nirso proteiinista
Emme ole vegaaneja ruokarajoitteissa. Ymmärrämme mehukkaan hampurilaisen vetoomuksen, mutta on kuitenkin hierarkia, kun se koskee hampurilaisia. Ruohon ruokitun jauhetun naudanlihan etsiminen ei vain auta sinua estämään antibiootteja ja lisättyjä hormoneja perinteiseen lihaan; ”Ruohon ruokinta” tekee lihasta terveellisen. Jep, sanoin terveellisen – ei terveellisempää. Ruohon syötetty liha sisältää omega-3: t, välttämättömät rasvahapot, jotka löydettiin myös lohessa, myös konjugoidussa linolihapolla (CLA), jotka jotkut tutkimukset osoittavat painonpudotuksen lisäämistä. Jos et syö lihaa, etsi soijavapaita kasvishampurilaisia-pidän Hilaryn valinnoista.

3. Hallitse hiilihydraatteja ja mausteita
Pidän grillattua maissia yhtä paljon kuin kukaan, mutta kun se koskee hiilihydraatteja: valitse ilo. Valitse pulla tai maissi tai (jos sinun täytyy) perunasalaatti, mutta “kaikki yllä olevat”. Samoin kuin jos takapihan soiressa on ovela köyhiä miehiä, ne löydetään pullosta. Grillikastike ja ketsuppi sisältävät niin paljon sokeria, ne ovat melko paljon jälkiruokia. Valitse sen sijaan sinappi, suolakurkku tai terveellisemmat maustebrändit, kuten Sir Kensingtonin. Vaaditaan majoneesikorjausta? Rakastan avokado mayoa Primal Kitchen alueelta vaihtoehtona.

4. Ajattele juomiasi
En voi kertoa teille tarkalleen, kuinka lukuisat ihmiset uskovat, että heidän ottamansa juomien määrä voidaan korreloida tapaamisen tuntien lukumäärään. Tämä ei vain toimi BBQ: lla, joka voi kestää viisi tuntia! Yritä pysyä kahden alkoholijuoman maxin kanssa, pitämällä vettä välillä. Aina on 1: 1 tai yksi lasi H2O: ta jokaiselle boozy -juomalle. Ole varovainen lyönteistä ja sangriaista – heillä on taipumus olla täynnä sokerialusmehua ja aivan liian yksinkertaista siemailla. Spritz (olkaamme rehellisiä, laimenna!) Punaviiniä klubisoodalla tai valitaan sen sijaan vaikeaa siideriä tai kivillä olevia alkoholijuomia.

5. Hanki hedelmiä jälkiruokaan
Jos näytän suhteellisen anteliaalta, että suosittelee hampurilaisia, hiilihydraatteja ja cocktaileja, jälkiruoka on siellä, missä hyvä ravitsemusterapeutti poistuu juhlista. Vältä piirakkaa ja browniesia! Yksi kesän hyveistä on, että vesimeloni, kirsikat ja muut hedelmät ovat niin Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita hyviä.

Keskeyttääkö BBQ: t ruokavaliosuunnitelmasi huolellisuutta? Mikä on kesäaika? Uskokaa minkä tahansa tyyppisiä näitä ehdotuksia auttavat seuraavassa tapahtumassa?

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita diagnosoimaan tai hoitamaan terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, on Bit Book of Thin ja Foodtrainers -blogin kehittäjä.