6 Resistanssikaistainen liikkeet, jotka vievät kehon painoharjoittelua seuraavalle tasolle

, haluavat viedä ruumiinpainosi seuraavalle tasolle vaarantamatta mukavuutta? Sisällytä vastusnauhat.

“Resistanssinauhat ovat erinomaisia isometrisiin harjoituksiin, koska ne voivat tarjota jatkuvaa jännitystä, ja niitä voidaan käyttää nopeaan voimanliikkeeseen niiden joustavuuden vuoksi”, kuvailee sertifioitua vahvuus- ja ilmastointiasiantuntija Noam Tamiria, New York Cityn TS -kunto -perustajaa. “Lisäämällä vastustuskykyä liikuntaan, nämä nauhat voivat auttaa vahvistamaan niveliä ja lihaksia.” Ja lisätyn resistanssin vuoksi harjoituksen voimakkuus kasvaa, mikä voi myös parantaa kalorien palamista.

Resistanssibändit ovat kevyitä ja normaalisti edullisia, mikä tekee heistä parhaan matkakumppanin – jopa jos haluat vain viedä harjoituksen mukanasi toimistoon. “Lisäksi voit käyttää niitä kuntoutus- ja lämmittelyharjoitteluun ja myös venyttämiseen”, Tamir sanoo.

Aloita alla olevat liikkeet.

6 vastuskaistan harjoitusta aloittelijoille

Hauislihas
Tavoitteet: hauis

Seiso jalkojen olkapään leveys toisistaan vastusnauhan keskikohdan päällä. Pitämällä nauhan toinen pää kummassakin kädessä, taivuta käsivarret 90 astetta pitäen kyynärpäitä sivuilla, kämmenet kattoa kohti. Pidä kyynärpäitä sivujesi vieressä, käperty kädet hartioihin. Laske hitaasti alaspäin. Se on yksi edustaja. Toista 12 kertaa.

Sivuvaihe
Tavoitteet: Glutes, lantiot

Kääri vastusnauha säärien ja vasikoiden ympärille. Pidä selkä suorana, taivuta polvia ja istu takaisin neljänneksen kyykkyyn. Pysy matalassa ja askel ihanteellinen jalka sivusuunnassa ihanteelliselle puolelle, astu sitten vasen jalka seurataksesi. Kävele viisi askelta oikealle, sitten viisi vasemmalle.

Yläreuna
Tavoitteet: hartiat

Seiso jalat lonkan leveys toisistaan vastusnauhan keskustan päällä. Pidä nauhan yksi pää kummassakin kädessä rintatasolla. Työnnä molemmat kädet suoraan yläpuolella. Hitaasti alaspäin rinnassa. Se on yksi edustaja. Toista 12 kertaa.

Pysyvä rivi
Tavoitteet: hartiat, selkä, hauis

Seiso jalat lonkan leveys toisistaan vastusnauhan keskustan päällä. Pidä nauhan yhtä päätä kummassakin kädessä hieman alhaisempi kuin lonkan korkeus. Pidä polvet pehmeinä ja selkä suorana, saranaa hieman eteenpäin lonkalla, joten rinta on lattiaa kohti. Purista kantoterät ja vedä kyynärpäitä ylös ja takaisin. Laske hitaasti alaspäin. Se on yksi edustaja. Toista 12 kertaa.

Kapea-asteen kyykky
Tavoitteet: Neljä, takaosat, glutes

Seiso jalat hieman lähempänä kuin lonkan leveys toisistaan vastusnauhan keskikohdan päällä. Pidä nauhan yhtä päätä kummassakin kädessä lonkan korkeudessa kaistalla. Pidä selkäsi tasaisena ja rinnassa korkealla, istu hitaasti takaisin kyykkyyn, joka menee niin alhaiseksi kuin voit helposti mennä ilman, että polvet seuraavat varpaiden ohi. Seiso takaisin. Se on yksi edustaja. Kawasaki Frontale Paita Toista 12 kertaa.

Tricep -takaisku
Tavoitteet: triceps, hartiat

Kääri vastusnauha ankkurin ympärille. Seiso noin kahden metrin päässä ankkuripisteestä, jalat lonkan leveys toisistaan, vastusnauhan toinen pää kummankin käden ollessa kyynärpäillä taivutettu 90 asteessa, tiukasti vartaloon. Pidä polvet pehmeinä ja selkä suorana, saranaa hieman eteenpäin lantiosi ja työnnä kädet alas ja taaksepäin, suoristaen kädet takanasi. palaa hitaasti aloittamiseen. Se on yksi edustaja. Toista 12 kertaa.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita Et saa käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai Borussia Monchengladbach Paita uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Amy Schlinger

Amy Schlinger on New Yorkissa toimiva terveys- ja kuntokirjailija, jonka työ on esiintynyt kosmopoliittisessa, terveys-, pilates-tyylissä, itsessä ja muodossa. Hän on innokas ristikkäinen, jolla on vaikea rakkaus perunamuusiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *