Matt Weikin nukkumaanmenot välipalat proteiinilla eivät aiheuta rasvaa

Kuinka monta kertaa olet kuullut syömisen kello 18.00 tai klo 20.00 tai yksinkertaisesti myöhään illalla (yleensä), että aiot laittaa kehon rasvaa? Olen kuullut sen ja olen varma, että sinulla on myös. Lehdet rapattivat sen sivuillaan ja kirjat ovat pitäneet sitä ei-ei. No, ei niin nopeasti. Nykyaikaisia välipaloja ei välttämättä tarvitse tarkastella negatiivisena. Itse asiassa uusi tutkimus osoittaa, että nukkumaanmenot välipalat eivät vaikuta nopeuteen, jolla saat kehon rasvaa ollenkaan. Tässä on mitä sinun on tiedettävä.

Myöhäiset nukkumaanmenot välipalat eivät ole huonoja niin kauan kuin…
Kuuntele, jos pidät nukkumaanmenoaika, lopeta huolestuttava kellon nauttimisesta, jotta et syö tietyn ajan ohi. Tutkimus osoittaa nyt, että jos kulutat myöhäisillan välipaloja, joissa on paljon proteiinia, sinulla ei ole mitään huolta.

Tutkimuksessa on kuitenkin joitain huomautuksia. Ensinnäkin Floridan osavaltion yliopisto (tämä ei ole varoitus) suoritti tutkimuksen, josta puhun, ja käytti vain naisia, jotka olivat aktiivisesti mukana painonnostossa (varoitus). Yksi tutkijoista mainitsi: ”Aivan West Ham United Paita liian kauan ihmisiä on johdettu uskomaan, että syöminen ennen nukkumaanmenoa aiheuttaa aineenvaihduntahäiriöitä ja saa heidät rasvaa. Tiedot eivät kuitenkaan yksinkertaisesti tue tätä, kun ruoka, jonka valitsemme syödä ennen nukkumaanmenoa, on proteiinipohjainen ja pieni. ”

Tämä tutkimus on mielenkiintoinen, koska aiemmin yleisimmin ilmoitetut tutkimukset tästä aiheesta ympäröivät miehiä.

Tätä erityistä tutkimusta varten tutkijat käyttivät kaseiiniproteiinia (hitaasti sulavaa proteiinia) sekä ei-proteiinia lumelääkettä, joka vastasi annetun kaseiiniproteiinin ravistuksen makua. Yhtä ryhmää SL Benfica Paita pyydettiin juomaan yksi ravistus (lumelääke, joka oli tuntematon osallistujille) harjoituksen jälkeen ja sitten kaseiiniproteiinin raviste (jälleen tuntematon, mikä osallistujille) ihanteellisesti ennen nukkumaanmenoa. Makuprofiilien takia naiset eivät tienneet, että heille annettiin kaksi täysin erilaista ”proteiinilähdettä” Santos Laguna Paita – vaikka yksi ei ollut edes proteiini ollenkaan. Toista ryhmää pyydettiin juomaan ravistelut vastakkaisessa ostossa (kaseiiniproteiini ravistelee harjoituksen jälkeistä ja lumelääkettä nukkumaanmenoa välipaloja).

Se, kuinka tutkijat mittasivat ja mitattiin, tulokset tulivat lipolyysin tarkistamisesta rasvan aineenvaihdunnan aikaansaamiseksi jokaiselta osallistujalta sekä rasvan hapettumisen tarkistamiseksi hengitystestillä.

Mitä tutkijat todella tarkkailivat?
Tutkimuksen jälkeen yksi tutkija sanoi: ”Naisilla, jotka painoivat junaa, ei ole eroja yön yli paikallisessa vatsan rasvan aineenvaihdunnassa tai koko kehon rasvanpolttoaineessa, syötkö proteiinia proteiinin ravistuksen muodossa harjoituksen jälkeisenä tai AT: ssä Yö Presep. Joten lähinnä voit syödä proteiinia ennen sänkyä eikä häiritä rasvan aineenvaihduntaa. Yöllä syömisestä on niin huonoja väärinkäsityksiä, että se “saa minut saamaan painoa” tai “hidastamaan aineenvaihduntaa”. Tutkimus viittaa siihen, että todellakin pätee vain, jos syöt tonnia kaloreita ja ne ovat hiilihydraatteja ja////////////////////////// tai rasvakuormitettu. Proteiinien syömisproteiinin yöllä on niin paljon mahdollisia hyödyllisiä vaikutuksia, ja on erittäin tärkeää viedä kaikki tämä tiede yhteisöön yrittää muuttaa näiden ruokavalion tapoja. ”

Tämän tutkimuksen tulosten on oltava musiikkia kaikkien korville ja laittaa levätä, että nukkumaanmenoaikavälien kuluttaminen (niin kauan kuin se on proteiinia) ei aiheuta sinua saamaan kehon rasvaa tai kehon painoa. Minulla on muutamia kysymyksiä, joita tutkijoiden on noudatettava, koska tulos voi olla erilainen kuin mitä tässä tutkimuksessa löydettiin.

Seurata kysymyksiä ja huolenaiheita
Jotain meidän on ajateltava proteiinilähde. Vaikka minun kaltainen tai sinä on järkevää tarkistaa kaseiiniproteiinilähde, koska tiedämme, että se on hitaasti sulavaa proteiinia ja hyödyllistä yöllä, mitä tapahtuu, jos lähde on heraproteiinikonsentraatti tai isolaatti? Muuttaako se tulosta minkä tahansa? En oleta niin, mutta me kaikki tiedämme, että emme voi olettaa asioita. Lisäksi tutkimus tehtiin naisten kanssa, jotka olivat aktiivisesti mukana painonnostossa. Mitä tapahtuu, jos joku, joka ei nosta painoja, söi korkean proteiinien nukkumaanmenoja?

Myös kaseiiniproteiinin ravistus oli nestemäinen lähde. Vaikka nesteet absorboivat paljon nopeammin kuin kiinteä ruokalähde, tiedämme myös siitä, mikä huomautettiin, että kaseiini on hitaasti sulava proteiini. Mitä tapahtuu, jos henkilö tekee päätöksen syödä todellista koko proteiinia? Oletetaan, että he syövät pihvin tai kananrintaa nukkumaanmenoina. Mitä sitten tapahtuu? Tai jopa raejuusto? Näemmekö saman tuloksen vai muuttaako proteiinilähde tulosta ja tulosta? Voisitko saada rasvaa, kun proteiinin lähde ja ruuansulatusnopeus muuttuvat?

Jälleen terveyteen ja kuntoihin liittyvät ihmiset ymmärtävät kaseiiniproteiinin edut. Mutta jokapäiväiselle henkilölle he eivät aio ostaa kaseiiniproteiinia. Se ei myöskään sano, että jopa kunto-ajatteleva yksilöALS ohittaisi kaseiinin, koska maku ja rakenne ei ole tarkalleen toivottavaa. Vain vähän ruokaa ajatukselle (pun tarkoitettu).

Lähde:
Brittany R Allman, Margaret C Morrissey, Jeong-Su Kim, Lynn B Panton, Robert J Contreras, Robert C Hickner, Michael J Ormsbee. Lipolyysi ja rasvan hapettuminen ei muuteta Presep-levyllä verrattuna päiväaikaiseen kaseiiniproteiinin saantiin resistenssi koulutettujen naisten kanssa. The Journal of Nutrition, 2019; Doi: 10.1093/jn/nxz186

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *