Ruokavaliojäätelö ja unelmamatka ruoan

tunnustus: Harkitsen kaiken kaapistani ja vain vesimelonin heittämistä koko ajan. Luulen, että minulla on aina vesimeloni -tippuja teepaitaani – voisin yhtä hyvin valita sen. Joten, tässä on suosikkiasiani viikosta, mukaan lukien viimeisimmät vesimelonivarusteeni pakkomielle.

Ensimmäinen> aamiainen. Tänään oli lepopäivä ja tarvitsin sitä todella. Jalat tuntuivat uskomattoman kuluneilta eilen.
Viimeisimmät videot

Oppiminen huonosta juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – näin muutin sen ohi ja oppin seuraavasta ajoistani. Idea auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali tarkkailija harjoituksistasi.

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 48 sekuntia

Seuraava
Kasvonaamioideat juoksemiseen ja kävelyyn ulkona
07:15

Elää
00:00
08:21
03:48

Syöminen oli minun sydänni päivälle

Ja nyt täällä ovat suosikkiasiat viikosta!

1. Tämä uusi ‘ruokavalio’ jäätelö. En tiedä mitä muuta kutsutaan – tämä halo -toppi on matala kalorinen, herkullinen jäätelö. Mutta totta. Tartuin joihinkin tällä viikolla ja en yleensä syö kokonaista pinttiä yhdessä laukauksessa – no nyt teen.

2. Vesimeloni bikinit. En yleensä tee merkkijonobikinit, koska tarvitsen vähän ylimääräistä päälle, Manchester City Paita mutta en voinut vastustaa!

Tutustu tähän vesimeloni Tankiniin hieman enemmän peittoa tai tätä vesimelonibikinit. Ja saan 100% tämän veljentytärlleni. Kuoleminen söpöisyydestä.

Pitäisikö minun yhdistää se näiden vesimelonien kenkiin vai onko se hullua? (Harmi, että aion tehdä sen joka tapauksessa syödessään vesimelonia.)

Jos minulla olisi miljoona dollaria, saisin tämän vesimelonin suudelmapaita. Toistaiseksi haaveilen vain (kuten suklaata ja jäätelöä ja pizzaa).

3. Minulla on edelleen ongelmia yöhikoilla. Se on todella turhauttavaa. Mutta ainakaan en herää hiki -altaassa. Ugh. Shex -ohje! Nyt tarvitsen vain ruumiini työskennellä kanssani.

4. Thaimaalainen ruoka.

Thaimaalainen ruoka on maailman suosikkiruokaa. Olen pakkomielle. Ja unelma elämästäni mennä Thaimaahan. Menin yleensä Kiinaan ruokaa varten, joten minun on mentävä seuraavaksi Thaimaahan, eikö niin?

Olen yleensä seurannut Grouponia ja muita sivustoja Thaimaan matkakaupasta yötä ja päivää. Sitten aion mennä sinne syömään kaikki tyynyn se ja olen iloinen ikuisesti. Loppu.

Ja tänään oli synkkä ja surullinen, joten yritin tehdä siitä paremman pirtelän kanssa. Se toimi. Taika.

5. Kirjoitan Naisten juoksevalle verkkosivustolle!

Katso ensimmäiset Arsenal FC Paita viestit 4 ideani motivoidaksesi itsesi juoksemaan! <<< Olen uskomattoman ekstaattinen tästä mahdollisuudesta ja arvostan todella kaikkea tukeasi. Kysymys: Jos voisit mennä mihin tahansa maailmaan ruokaa varten - missä se olisi? Mikä on suosikkisi tällä viikolla? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen Everton FC Paita on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Seitsemän minuutin harjoitus

<7 minuutin harjoitus kuinka alle on>

Hyvää äitienpäivää!

Vietin päivän äitini kanssa. Menimme kirkkoon ja sitten tein brunssin famille.
Viimeisimmät videoni

Ihana kumppanini Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
Ihana kumppanini Pysch Wardissa: Muistio
kirjoittanut Mark Lukach

Äänikirjakatsaus myydyimmistä muistelmista, joka julkaistiin 2017.

Onko se hyvä kuuntelu?
Jaan pikakatsauksen Audible -ohjelmasta saatavana olevasta kirjasta.

Amazonista:

Sydämen kiertävä, mutta toiveikas muistelma nuoresta avioliitosta, jonka mielisairaus määrittelee uudelleen ja vahvistaa rakkauden voiman.

Mark ja Giulian elämä yhdessä alkoivat sadun romanssina. He rakastuivat 18-vuotiaana, menivät naimisiin 24-vuotiaana ja aloittivat unelmaelämänsä San Franciscossa pian sen jälkeen. Mutta kun Giulia oli kaksikymmentäseitsemän, hän kärsi kauhistuttavan ja odottamattoman psykoottisen tauon, joka laski hänet psykologiseen osastoon melkein kuukauden ajan. Eräänä päivänä hän oli elinvoimainen ja hyvin säädetty; Seuraavaksi hän oli harhaanjohtava ja itsemurha, vakuuttunut siitä, että hänen rakkaansa eivät olleet turvallisia.

Kysymys:
Mitä kirjaa tai podcastia kuuntelet nyt ??

Mitä minun pitäisi kuunnella seuraavaksi?!

Linkit kirjaan ja muut arvostelut ovat RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 5
04:34

Elää
00:00
08:21
05:31

Se oli tavanomainen brunssihinta. Rullain Pillsburyn croissant -rullaa kinkkulla ja juustolla ja paistin ne tuolla tavalla.

Sitten tein erän suklaalla! Kuolla puolesta.

7 minuutin harjoitus

Tänään New York Times -lehti kirjoitti 7 minuutin harjoituksesta. Se on tutkimus, joka julkaistiin American College of Sports Medicine Healthy & Fitness SSC Napoli Paita Journal väittäen, että se väitti

”12 harjoituksessa, joissa käytetään vain kehon painoa, tuolia ja seinää, se täyttää viimeisimmät toimeksiannot korkean intensiteetin ponnisteluille, joissa yhdistyvät pohjimmiltaan pitkän aikavälin ja tarkistuksen painohuoneeseen noin seitsemäksi minuuttiin tasaiseen epämukavuuteen-kaikki Se perustuu tieteeseen. ”

Tiedän, että monet teistä ovat jo perehtyneet Tabata-tyylisiin harjoituksiin, joissa liikutat voimakkaasti lyhyen ajan, lepoa, sitten palata voimakkaasti 5-8 kierroksille ja tee sitten kaikki uudelleen.

No, olen samaa mieltä Tabata -tyylin kanssa saadakseen tehokkaan harjoituksen lyhyessä ajassa – suoran 7 minuutin harjoituksen tekeminen teki minusta skeptisen, joten päätin pudottaa kaiken ja kokeilla sitä todella nopeasti.

Video on traaginen, mutta niin tapahtuu, kun et suunnittele sitä. Mutta voit tehdä 7 minuutin harjoituksen itse käyttämällä tätä

Tabata -ajastin

ja /tai tehdä sen kanssani –

Varoitus: Se on erittäin tylsää, koska minä vain minä teen satunnaisia ​​harjoituksia 30 sekunnin ajan kerrallaan. Lisäksi se oli klo 21 jälkeen ja olen väsynyt rasvapallo.

Kuinka tehdä 7 minuutin harjoitus – jokaiselle liikkeelle:

30 sekuntia Tottenham Hotspur Paita liikuntaa

10 sekuntia lepoa

Harjoitukset:

Haarahyppyjä

Seinä

Punnerruksia

Ryppyjä

Askel

Tricep -upotus

Lankku

Polvennostot

Syöksy

Työntää ylös kierroksella

Sivulevy

Kysymys: Mikä on suosikkiharjoittelu luettelosta?

Vähiten suosikki?

Kiiltävän laatikon voittaja:

*Ota aina yhteyttä lääkärisi kanssa ennen uuden liikuntaohjelman kokeilua.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille

4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille

Pysyvät AB -harjoitukset juoksijoille. 4 minuutin harjoitus, jota voit tehdä kotona, laitteita ei tarvita!

Joulukuun juokseminen kalenterin ilmainen tulostettava harjoitussuunnittelija

Joulukuun juokseminen kalenterin River Plate Paita ilmainen tulostettava harjoitussuunnittelija

Ilmainen käynnissä oleva kalenteri ja juokseva loki tulostettava PDF. Joulukuun harjoituskalenteri juoksustaNers liikuntasuunnittelija ja

3 vinkkiä pysyäkseen radalla harjoituksesi kanssa tässä kuussa

3 vinkkiä pysyäkseen radalla harjoituksesi kanssa tässä kuussa

3 juoksuvinkkiä pysyäksesi motivoituneina ja pitämään kiinni suunnitelmasi kanssa. Hauska juoksija Instagram -kelat @runEaTrePeat! miten

5 alavartaloharjoitusta juoksijoille

5 alavartaloharjoitusta juoksijoille

alavartalon kotiharjoittelu juoksijoille. Laitteita ei tarvita. 5 harjoitusta nopeammin, voimakkaammin ja paremmille. pika

Kesäkuun juokseva kalenteriton tulostettava harjoitus

Kesäkuun juokseva kalenteriton tulostettava harjoitus

Juoksijoiden harjoitussuunnitelma, jolla on voimaharjoittelu- ja juoksun vinkkejä. Juokseminen kuntoon? Hanki ilmainen tulostettava kalenteri

Parhaat pääpäivän tarjoukset juoksijoille 2021

Parhaat pääpäivän tarjoukset juoksijoille 2021

Parhaat Prime Day -kaupat juoksijoille, jotka myyvät juoksukenkiä, juoksusvarusteita, kuntoseurantalaitteita ja paljon muuta. Luettelo juoksusta

⚡ Shareaholicilla

.

Siemailla Carbaholin osaa II

“Hei, nimeni on Monica ja olen karbaholiisi. Osuin pohjaan, kun söin juustobagelia, viljaa sekä 5 gallonaa jääkahvia yhdessä päivässä. Nyt yritän vain ottaa sen jonain päivänä kerrallaan. ”
(Sinä): “Hei Monica.”

Tänään laitan riisin salaatihini samoin kuin ymmärsin, että minun piti puhua jonkun kanssa. Ajattelin kaiken lopettamista tai ainakin loput kanelistani purskeista cheerioista, mutta päätin olla vahva.
Uusimmat videoni

Maratonin koulutuspäivä 2
Marathon Training Journal Day 2. RunEaTrePeat.com

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 45 sekuntia

Seuraava
Mitä syön päivässä – juoksija painos
14:26

Elää
00:00
08:21
01:45

Itse asiassa se on valhe – tuo salaatini riisi oli loistava idea. Sinun pitäisi tehdä se. Ellei tämä tee minusta hiilihydraattiliike. Vertaispaine on B.

Sekoitin sen suihkevoilla sekä suolalla. Jos se on väärin, en halua olla oikeassa.

Minulla oli tänään iltapäivällä tehtävähaastattelu ja menin sitten villihankaa jahtaamaan yrittäen löytää paketin. Ei, se ei ollut nippu hiilihydraatteja, yritän päästä pois tavaroista.

Mutta tulin taloon Tortilla -keittoon avokadon kanssa sekä valtava kulho popcornia. Näin tapahtuu, kun lopetat kohteen, kun olet Borussia Dortmund Paita nälkäinen. Sireenin viritys noista voisista maissin ytimistä on myös paljon vastustavan. Ainakin tein oman.

www.nataliedee.com

Noin klo 20.00 Ben soitti satunnaisesti niin kuin tarvitsi matkaa työstä. Tänään oli outo.

Joka tapauksessa, hän ei ollut syönyt niin hyvin kuin ei selvästikään ole popcornin syömisen ja keiton (hänen menetyksen) seurassa, joten menimme yleisen hampurilaisen läpi.

Join Kool-Aidia söi perunoita.

Hän toteaa, että tämä on paras hampurilainen, joka hänellä on ollut vuosien varrella, tai koska viime tiistaina. täsmälleen sama kauppa.

Yritin pilata itseni pois hänen perunoistaan ​​Vittopilla. Se on kuin sanoisin aina: “Älä lopeta ennen kuin sinä Vitatop!”

En ymmärrä, mikä on pahempaa terveyteni ja hyvinvointini suhteen – totuus, että ruokavaliosuunnitelmani on 80% hiilihydraatteja tai kaikkia näitä cheesy -vitsejä …

Ainakin hiilihydraatit eivät ole täynnä tyydyttyneitä rasvoja. Ba Dum Bump.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

Elote -resepti – Yksinkertainen meksikolainen kadun maissiresepti latinalaisamerikkalaisilla juustoilla. Kokeile tätä terveellistä kahvaa perinteistä meksikolaista

Peruna sekä chorizo ​​tacos Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita -resepti

Peruna sekä chorizo ​​tacos -resepti

Yksinkertainen peruna ja Chorizo ​​Tacos juoksijoille kasvissyöjä. Kevyempi versio meksikolaisesta perinteisestä chorizostani. Runner -resepti

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertaiset kampasimpukka perunat parsakaalin kevyillä reseptien vaihdolla. Veggie Pakattu kotitalousystävällinen sivuaja Potluck Resepti

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Yksinkertaiset katkarapujen tacos -arkkipannu resepti. Kevyet katkarapujen tacot korianterikermikastikkeella, joka on pakattu proteiinilla sekä päällä W –

3 komponentti musta Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita papukeitto coja -juustolla

3 komponentti musta papukeitto coja -juustolla

Yksinkertainen musta papu niinylös resepti. 3 komponentti musta papukeitto purkitettuista papuista, salsa purkki sekä aito Kalifornian maidon juusto

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton hampurilainen Teriyaki -kulhojen resepti juoksijoille. Ennen pitkän aikavälin tai kilpailua illallisen resepti ennen kuin juoksut puolimaratonia

⚡ Shareaholicilla

.

Laiha piparminttu ravisteluresepti

Olen kausiluonteisen ruoan imevä. Rakastan kaikkea kurpitsaa ja piparkakkua ja eggnog-y!
Viimeisimmät videoni

Oppiminen huonosta juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – näin muutin sen ohi ja oppin seuraavasta ajoistani. Vihje auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali tarkkailija harjoituksistasi.

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 48 sekuntia

Seuraava
COVID 19 Vasta -ainesesti
05:19

Elää
00:00
08:21
03:48

Perustelen sen, koska se on “rajoitetun ajan”! Mutta tuo rajoitettu aika on vielä noin 6 viikkoa pitkä ja tietty punapää voi kuluttaa paljon kurpitsan leipoja noina päivinä!

Äskettäin osuin Chick-Fil-A: n herkullisesta piparminttu suklaasirun ravista ja se oli herkullista! Tiesin mitä minun oli tehtävä:

A.) Mene sinne päivittäin paitsi sunnuntaina

B.) Tee oma versioni

(lähde)

Tarkistin ravitsemustiedot ja tajusin, että pienellä Chick-Fil-A-ravistuksella on 660 kaloria. Ei maailman loppu, mutta ehdottomasti ‘joskus ruoka’!

Pitkä tarina pitkä, tein terveellisen version tästä lomasta. Tässä versiossa on puoli kaloreita plus proteiinia. Ja käytin jäädytettyjä kirsikoita värittämään ja maistamaan sitä kahdella-yhdellä makealla punaisella yhdistelmällä.

Bonus: Candy Canes tulee aina rikki, olenko oikeassa? No, tämä toimii täydellisesti tähän reseptiin! Pisteet.

Laiha piparminttu ravistusresepti

(palvelee 1 ~ 250 kaloria)

Ainesosat:

1 kauha vaniljaproteiinijauhe

5 jäädytettyä tummaa kirsikkaa

5 jääkuutiota

1/2 kupillista vettä

1/2 kupillista mantelimaitoa

4 tippaa piparminttuuutetta

Täyttäminen: kermavaahto ja 1/2 murskattu karkkiruo’o

Ohjeet: Sekoita kaikki ainesosat paitsi kermavaahto ja karkkiruo’o. Yläosa. Juoda. Kerro joulupukille, että olit erityisen hyvä.

Vinkki: Piparminttuuute on todella vahva, joten käytä vain pientä bittiä. Kaadin 1/2 tl mittaa lusikkaa puolivälissä ja pudotin sitten vain 4 tippaa siitä.

Nauttia!

Lähetä minulle työkirja

310

Jakaminen on välittämistä!

310

Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Motivaatio maanantai – juokse onnellinen on

Hei ja onnellinen maanantai!

Champion Gear Giveawayn voittaja on:
Viimeisimmät videoni

Oppiminen köyhästä juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – tässä on tarkalleen kuinka siirryin sen ohi ja löysin seuraavasta ajoistani. Vinkki auttaa sinua päätyi paljon paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali harjoittelu.

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 48 sekuntia

Seuraava
Ennen kuin olimme muukalaisia
09:42

Elää
00:00
08:21
03:48

Harjoittelumotivaatio maanantaina!

Osana Like / kumppanuuttani Brooksin kanssa tein äskettäin juoksun Happy Board Pinterestissä.

Käytin Brooksin “Run Happy Is” -työkalua muutaman kuvan tekemiseen ja aion lisätä myös enemmän henkilökohtaisia ​​suosikkeja.

Katso Brooks #runhappyis -sivusto, jos haluat tehdä oman kuvan!

Minulla on kuitenkin vähän köyhiä uutisia …

Bloomingtonin naisten puolimaraton, jonka aion juoksua, on peruutettu.

Olen erittäin räjähtänyt siitä, samoin kuin minulla ei todellakaan ole minkäänlaisia ​​yksityiskohtia siitä, miksi (uskon, että se on alhainen osoitus). Boo.

BuuUut, jos haluat juoksua kanssani jonnekin / jotenkin voin koota puolimaratoniharjoittelutiimin varainhankintaryhmälle, joka on lähellä ja rakkaa sydämelleni. Se olisi marraskuun kilpailu, samoin kuin voit kouluttaa käytännössä kanssani, samoin kuin silloin voimme tyydyttää kilpailussa hauskaa!

Kuka tahansa kiinnostunut ?? Anna minun ymmärtää, jotta pääsen työskentelemään sen parissa!

KYSYMYS: Preferred Donits?

Olen menossa lasitetun kanssa.

Katso täällä Happy Pinterest -taulu.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita kanssa:

Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit!

Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit!

Kuinka monta mailia juoksin tänä vuonna. Parhaat kilpailut ja vinkit yhdessä yhdessä viestissä! Tarkista kokonais mailin määrä ja Calo

Suorita raportti 6. – 12. toukokuuta

Suorita raportti 6. – 12. toukokuuta

Hei! Kuinka juoksut ja syöminen tällä viikolla? Tässä on minun juoksun, ruoan, hauska, satunnainen ja päivitykset

Eri juoksukengät eri juoksuille?

Eri juoksukengät eri juoksuille?

Suositut juoksukengät Ajax Paita yksinkertaisiin ajoihin, pitkiin ajoihin, nopeustyöhön sekä lepopäiviin. Parhaat juoksukengät käytettäväksi milloin

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey Vaikeusharjoitteluviikko 1

Vuoden suurin maratonikilpailu

Vuoden suurin maratonikilpailu

Mikä on Walt Disney World Marathon Goofy Challenge? samoin kuin Dopey Challenge? Tietoja sekä tarkalleen kuinka valita, jos sinun pitäisi

Hyvin ensimmäinen puolimaratoni -vinkkejä ja lisää Q & A huhtikuusta

Hyvin ensimmäinen puolimaratoni -vinkkejä ja lisää Q & A huhtikuusta

uusia huolenaiheita ja vastauksia. Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita Hyvin ensimmäinen puolimaratonivinkkejä – viime hetken ennen kilpailua. Mieluummin lainaukset kirjoista ja mov⚡ Shareaholicilla

.

Kuinka pestä juoksukengät

Hei! Tunnen vihdoin normaaliksi jälleen tänään !!! Kiitos 8 lb 6oz pieni pieni vauva Jeesus! Olen niin kiitollinen vain tuntuessani ihmisenä uudelleen

Tänä aamuna menin todella juoksemiseen – ensimmäinen ‘todellinen’ juoksu, koska 50 kt tänä viikonloppuna!
Uusimmat videoni

Oppiminen huonosta juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – näin muutin sen ohi ja oppin seuraavasta ajoistani. Ehdotus auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali tarkkailija harjoituksistasi.

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 48 sekuntia

Seuraava
Kaunis kumppanini Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
05:31

Elää
00:00
08:21
03:48

Olen edelleen tiukka, tarvitsen hierontaa – kukaan siitä? Vaihdan sinulle munia West Ham United Paita joitain quad -hieroja. Kukaan?

Tunnustus: En koskaan pese juoksukengiani. Minun ei tarvitse, koska olen aikaisemmin ajautunut vain päällystetyillä jalkakäytävillä.

Mutta kenkäni olivat inhottavia BTR -polun kilpailun jälkeen ja minun piti todella tehdä jotain. Lisäksi he eivät ole niin vanhoja, joten minua kiemurteltiin, että he olivat niin heittäneet.

Joten päätin lopettaa kerran olemisen kokinaksi ja pese todella juoksukengät. Kun tweettoin heistä kuvan, muutama piippaus kysyi, miten se tehdään, niin tässä on sopimus …

Kuinka pestä juoksukengät

1. Likata. mieluiten polkukilpailussa.

2. Ota kengät pois. Poista insertit ja aseta sivuun.

3. Käsinpesukengät miedolla saippualla. Älä heitä niitä pesulaitteeseen, koska tämä voi aiheuttaa heidän ojennuksen.

Käytin astiasaippua ja rievua (voit käyttää lempeää pesuainetta tai vastaavaa).

4. Tavara kengät, joissa on sanomalehti kuivua.

5. Kun täysin kuiva, laita pohjalliset takaisin. Nauhaa ja mene.

Vegas pelaa tätä peliä nimeltä ”En ole vielä nukkunut täällä”.

Katsoin tänä aamuna löytääkseni hänet näin …

(RuneaTrepeat Instagramissa)

Kysymys: Oletko koskaan pestänyt harjoituskengät?

Tämä oli ensimmäinen kerta, koska olen Atalanta BC Paita Amerikan Cochina.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Eri juoksukengät eri juoksuille?

Eri juoksukengät eri juoksuille?

Suosikki juoksukengät Paris Saint-Germain Paita helpoksi juoksulle, pitkille juoksuille, nopeustyöille ja lepopäiville. parhaat juoksukengät käytettäväksi milloin

Kuinka päästä pois juoksevasta rutista – kenkäpohjaiset ja paljon muuta: Aug Q & A Part 3

Kuinka päästä pois juoksevasta rutista – kenkäpohjaiset ja paljon muuta: Aug Q & A Part 3

Entä jos olet liian uupunut juoksemaan? Kuinka pääset juoksevasta rutista? Lexus pitsi Irvine -puolimaraton. Juoksukenkä I

Suosikkini juoksukengät ja tekisinkö Dopey -haasteen uudelleen

Suosikkini juoksukengät ja tekisinkö Dopey -haasteen uudelleen

Suosikki juoksukengät nyt parhaiten. tekisinkö Dopey -haasteen uudelleen? Kuinka RRCA: n kouluttajan sertifiointi auttoi

Tarvitsetko uusia juoksukenkiä? Näin voit kertoa …

Tarvitsetko uusia juoksukenkiä? Näin voit kertoa …

Kuinka kerrot, onko aika saada uusia juoksukenkiä? Ehdotuksia siitä, mitä etsiä, päättää, tarvitsetko uuden parin Runnin

Kuinka palata takaisin huonosta kilpailusta podcast #82

Kuinka palata takaisin huonosta kilpailusta podcast #82

Parhaat ehdotukset jalkojen hoitamiseksi. Kuinka palata huonosta kilpailusta tai juoksusta. puolimaraton, 10k, 5k ja maratoni TrainoiParas musta perjantai ja cyber maanantai myyntijuoksijoille

Paras musta perjantai ja cyber maanantai myyntijuoksijoille

Tässä on pyöreä parhaan mustan perjantai- ja cyber maanantai -myyntijuoksijoille. Nämä ovat joitain parhaista myyntihinnoista YO

⚡ Shareaholicilla

.

Fitbloggin Friday – Tina porkkanat n ‘kakku

heräsin itseni ennen kello 2:00 katsomaan kuninkaallisia häät. Oli hauskaa “katsella” sitä Twitter -ystävieni kanssa. Mutta 3 tunnin unen jälkeen pelkään, että aion olla sotku 2. päiväni uudessa työssäni! Arvaa, että jääkahvi virtaa!

Totuudenmukaisesti, hieman huomattava osa minusta halusi olla prinsessa. Arvaa, että unelma on murskattu. Mutta Kate Middleton näytti hämmästyttävältä. Rakastin sitä joka minuutti. (Lähde)
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 1

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 12 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 3
00:51

Elää
00:00
08:21
03:12

Pidin niin kauan kuin mahdollista, mutta lopulta tein keskiyön välipalan aamiaisen. Paahtoleipä PB&J: n kanssa nyt ja luultavasti välipala normaalilla aamiaistunnillani!

Tämän viikon Fitbloggin -perjantaina puhumme Tinan kanssa porkkana n kakun kanssa. Hän puhuu myös Fitblogginissä muutamassa viikossa!

1. Kuinka kauan olet blogin / miksi aloitit?

Hieman yli 3 vuotta nyt/3. helmikuuta 2008 (Kansallinen porkkanakakkupäivä!)

2. Mistä aiheesta puhut FitBlogginissä?

Bloggaaminen ja vastuu.

3. Miksi tämä on tärkeä aihe?

Siellä on harmaa alue, jolla piirrät viivan bloggaajan vastuulla ja heidän lukijoidensa vastuulla. On mielenkiintoista kuulla erilaisia ​​näkökulmia.

4. Mistä olet eniten innostunut Fitblogginissä tänä vuonna?

Nähdä ja tapaa blogin ystäviä!

Kiitos Tina! Hänen kirjansa on virallisesti 4. toukokuuta, mutta melkein jo havaittiin tonni paikkoja! Katso se osta se.

Nyt olen poissa hautamaan kauhoja jääkahvia ja kasaan yhtä suuria määriä silmien peitevoidetta. Jumala pelastaa kuningatar… ja kaikki ihmiset, jotka saivat 3 tuntia unta ja joutuvat nyt menemään töihin …

Kysymys: Oletko ollut Lontoossa? Katsoi häät?

Haluan mennä Lontooseen niin paha nyt! Menin muutama vuosi sitten ja haluaisin mielelläni tarkistaa uudelleen prinssini kanssa

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

Siksi juoksin

Siksi juoksin

Miksi juoksen. Meillä kaikilla on erilaisia ​​syitä. Mutta on uskomatonta, että voimme muodostaa yhteyden juoksun ja sosiaalisen median kautta.

Uuden vuoden lopullinen luettelo juoksevista tavoitteista

Uuden vuoden lopullinen luettelo juoksevista tavoitteista

Ultimate luettelo juoksutavoitteista vuodelle 2022. Uuden vuoden juoksu tavoitteet Workbook Free Guide -sovelluksen asettamiseksi parhaat juoksutavoitteesi vielä!

Macros 101 tina porkkanasta n kakku – 137

Macros 101 tina porkkanasta n kakku – 137

Suorita EAT REED PODCAST 137 Macros 101 porkkanoilla n kakkukirjailija Tina Haupert. Mitä juoksijoiden tulisi syödä juoksuakseen nopeammin ja

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Aloita Marathon Training Journal. Päivä 1 kirjaudu sisään pitkän juoksun jälkeen. Juoksu ja resepti päivittäiset päivitykset seuraaville 90 päivälle

2020 tavoitetta – uusi kaikki, mutta myös takaisin bloggaamiseen

2020 tavoitetta – uusi kaikki, mutta myös takaisin bloggaamiseen

Hei!! mitä kuuluu? Vietin jonkin aikaa viimeisen kahden viikon aikana ajatellessani uudenvuoden päätöslauselmia ja tavoitteita f

Tarvitsen parhaan reseptisi lomaleipomiseen ja ruokalajoihinTarvitsen parhaan reseptisi lomaleipomiseen ja ruokalajoihin

Kansallinen pehmeä tacos -päivä. Kaneli rullaa tyhjästä ja uusia ideoita loma -paistettuihin lahjoihin.

⚡ Shareaholicilla

.

Meksikolainen sekoituspaisteinen resepti

Olen täysin kulunut parsakaalin slaw-sekoitus-frysillä lounaalle. Mutta tänään muutin sitä ja kokenut sen meksikolaiseen tyyliin.

Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 4
Marathon Training Journal Day 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
Juokseva kärki pysy terveenä COVID19 -puhkeamisen aikana
02:25

Elää
00:00
08:21
01:21

Ensisijainen tapahtuma oli soija Chorizo. Voin usein löytää soija Chorizon (myös laillinen tuotemerkki) 99 sentin kaupasta. En ole kuvitteellinen, muistatko?

Keitin parsakaalin orjan, sipulit, sienet tavallista kohti – lisäsin sitten chorizon. Lopuksi lisäsin munia ja maustettua maun mukaan.

Tarjoillaan sekä papujen että tortillan kanssa. Tämä on yksi salaattien kauhoistani, joten on vaikea sanoa, että se on paljon ruokaa!

En ajattele itseäni “tyypin A” henkilöä, mutta olen aina uskonut itseni “korkeaksi”. Olen huolissani kaikesta. Kaikki. Äskettäin olen yrittänyt olla paljon parempi sanomalla: “Olen huolissani XYZ: stä” tai “tämä tekee minut surulliseksi”. Olen varma, että se on hiipimässä ruokakaupan kassa -naista, mutta olen myös yrittänyt paljastaa itseni ystävilleni ja FAM: lle.

Toivon, että se auttaa minua olemaan vähemmän narttu määrittämään tarkalleen, miltä minusta tuntuu tai mistä olen huolissani sen sijaan, että häiritsisin itseäni ruoalla.

KYSYMYS: Mikä vie sinut tänään?

Listaisin kaikki huolenaiheeni, mutta olen varma, että sinulla on sijainnit, ihmiset näkevät…

Jos olet huolissasi jostakin katsella tätä videota – kissanpennulla on huono unelma, samoin kuin äiti tekee jotain siitä … kuolet söpöllisyyteen.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

3-2-1 Grillattua juustoa vihanneksia

3-2-1 Grillattua juustoa vihanneksia

Kasvis grillattu juustoresepti. Terveellinen grillattu juusto kansalliselle grillattuun juustopäivään. aito Kalifornian maito hienoimmin grillattu

Peruna sekä chorizo ​​tacos -resepti

Peruna sekä chorizo ​​tacos -resepti

Yksinkertainen peruna ja Chorizo ​​Tacos juoksijoille kasvissyöjä. Kevyempi versio meksikolaisesta perinteisestä chorizostani. Runner -resepti

Gortonin katkarapujen kulhot-uudet yhteensä jäädytetyt ateriat

Gortonin katkarapujen kulhot-uudet yhteensä jäädytetyt ateriat

Gortonin katkarapu kulhot uusia jäädytettyjä aterioita – ajatuksia katkarapujen soba -nuudelikulhosta sekä kermaista sienirisoto -kulhoa. Parantaa

Kesäkurpitsa pizza puree valkosipulin basilikajogurtti -dip

Kesäkurpitsa pizza puree valkosipulin basilikajogurtti -dip

Kesäkurpitsa pizza puree valkosipulin jogurtti -dip. Terveellinen pizza, joka on valmistettu kesäkurpitsasta ja mozzarella -juustosta. Plus korkea ammattilainen

Hummus -resepti pyörii hienoimpiin konsepteihin National Hummus Day

Hummus -resepti pyörii hienoimpiin konsepteihin National Hummus Day

Hei! Se on kansallinen hummuspäivä! Hummus on edelleen yksi viidestä suosituimmasta ruoasta [bonuspisteet, jos ymmärrät kaikki 4 O: sta

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertaiset kampasimpukka perunat parsakaalin kevyillä reseptien vaihdolla. Kasviseli pakattu kotitalousystävällinen sivuauho potluck -resepti

⚡ Shareaholicilla

.

Kuinka polttaa yökilpailuun

Tänä vuonna aikataulussa on kaksi yökilpailua – yksi tällä viikolla:
Uusimmat videoni

Ennen kuin olimme muukalaisia
Ennen kuin olimme muukalaisia ​​Renee Carlino Book Review.
Nopeat ajatukset ja suositukset äänikirjoihin. Tarina, kertoja, arvostelu ja paljon muuta The Good kuuntelu -sarjasta.

Lisää videoita

0 sekuntia 9 minuuttia, 42 sekuntia

Seuraava
4 minuutin alavartaloharjoittelu juoksijoille
04:49

Elää
00:00
08:21
09:42

Disneyn punaviini ja ruokailupuolimaraton

Ja yksi ensi viikolla: Rock N ‘Roll Las Vegas Half Marathon

Olen aamujuoksija koko matkan, joten klo 10 jälkeen juokseminen on minulle melkein mahdotonta. Vakavasti, ruumiini ei vain pidä siitä – tunnen olevani hidas ja raskas, eikä sitä ole hauskaa juosta myöhemmin päivällä. Mutta minulla on kaksi kilpailua, jotka ovat yöaikat.

Wine & Dine -puolimaraton alkaa klo 22.00 ja Rock N Roll Vegas alkaa klo 16.30!

Nämä myöhäiset aloitusajat tekevät haastavan tietää mitä syödä ja milloin syödä ennen juoksua. Haluat olla oikein polttoainetta, mutta et myöskään halua olla vatsakysymyksiä kurssilla!

Joka vuosi tällä kertaa saan kysymyksiä RNR Vegasin lukijoilta, kuten tämä:

K: Luin juuri blogisi Vegas Rock and Roll Marathonista. Aion ajaa sitä kahdessa viikossa ja olen melko hermostunut. Jos sinulla on ehdotuksia siitä, mitä käyttää, syödä, juoda ennen kilpailua ja mitkä paikat ovat “paikka olla” kilpailun jälkeen, ilmoita minulle. Kuulin myös, että siellä on niin lukuisia ihmisiä (40 000? Olen harjoitellut, koska toukokuu, joten tunnen oloni melko mukavaksi juoksemiseen, mutta onko se kävely/juokseminen? (ok kanssani)

V: Se on iso kilpailu, mutta minulla ei ole ollut suuria ongelmia, kun se olisi liian tungosta kävelylle. Varmista, että olet rivissä oikeaan korraliin, jotta et takertu ryhmään, joka menee nopeammin tai hitaammin kuin vauhti.

Viime vuonna kisan Bib sai sinut klubiin juhlien jälkeen, mutta se oli hullu tungosta, joten lähdimme yhden juoman jälkeen.

Tyypillinen juoksuvaruste on hieno, mutta muista, että tyypillisesti kilpailupäivä lämpenee juoksemalla, koska aurinko on tulossa. Yökilpailussa se on tyypillisesti kylmempi, joten olet kylmä kilpailun jälkeen. Jos sinulla on perheen/ystävien tulossa, pyydä, että he tuovat sinulle puseron tai tarkista pussi, jossa on jotain käytettävää.

Kuinka polttaa yöajoa:

Olen johtanut RNR Vegasia jo kolme vuotta ja tässä on kuinka poltan kilpailuun:

Päivät / yö ennen kilpailupäivää:

Näytän hydratoitua ja hyvin polttoainetta – varsinkin jos kilpailu vaatii matkaa. Nuku tarpeeksi ennen matkustamista ja kilpailupäivää. syödä hyvin. Kohtele vartaloasi kuin urheilija.

Sitten…

Edellisenä iltana varmistan kuivua tonnin. Hei, se on hauska kaupunki – elä!

Kilpailupäivä ennen yökilpailua:

Minä nuhdataan kuin se olisi minun tehtäväni kilpailupäivänä. Sipin kipinän ja olen jopa lisännyt sen Starbucks Iced Tea -tapahtumaan, kun minulla ei ole vesipulloa.

Kilpailuaamuna minulla on tyypillisesti iso aamiainen, kuten Grand Lux ​​Cafén eeppiset pannukakut tai kanaa ja vohvelit Hash House a Go Go.

tai serendipity

Jos valitset proteiinin hiilihydraattien yli, heillä on myös merkittävin Wiener, jonka olet koskaan nähnyt.

Kilpailuni edeltävä ateriani on kevyempi ja hiilihydraattia raskas, mutta helppo sulattaa.

Lounaaksi minulla voi olla voileipä tai salaatti, jonka sivulla on leipää.

Sitten tunti tai kaksi ennen kilpailua minulla on kilpailua edeltävä välipala hiilihydraatteja.

Se on samanlainen kuin mitä syön ennen aamukilpailua paahtoleipää ja banaanin linjoja, mutta saan tyypillisesti suolaisen pretselin satunnaisesta paikasta, jonka kävelen ja se tekee työn. Voit myös tehdä tyypillisen kilpailupäivän aterian – varmista vain pakata se mukanasi.

Näytän suunnitelman polttoainetta ja hydratoitumista varten. Mutta kuuntele aina suolistasi – kirjaimellisesti. Sinun pitäisi syödä terveellistä ja tasapainoista, mutta jos kaikki voit vatsaa, on bagelia aamiaiseksi, lounaalle ja välipaloille – tee sinä.

Syö ruokia, joista tunnet kehosi “tykkää” ja asioita, jotka eivät anna sinulle vatsakysymyksiä. Varmista, että olet hydratoitu ja lyö Porta Potties -tapahtumaa ennen kilpailua yrittääksesi välttää pissaa juoksun aikana.

Tärkeintä – pidä hauskaa!

Onnea kaikille, jotka juoksevat rock n roll Las Vegas -maratonia tai puolimaratonia tänä viikonloppuna !!!!

Kysymys: Kuinka poltat harjoittelua tai kilpailua iltapäivällä?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

NastaJaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Mitä syödä ennen myöhäistä puolimaratonikilpailua

Mitä syödä ennen myöhäistä puolimaratonikilpailua

Mitä syödä ennen iltapäivän puolimaratonia rock n roll Las Vegas. Kuinka polttaa ennen puolimaratonia tai maratonia

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä

Puolimaratonin harjoittelusuunnitelma. Täysin ilmainen 10 viikon puolimaratoniaikataulu juoksu- ja venytyspäivillä. Kilpailupäivän pakkausluettelo

Irvine -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun kertomus ja arvostelu. Irvine Half Crazy puolimaratonin juoksukurssi ja kilpailukatsaus ja ehdotukset

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailu ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailut ja uudelleen. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

Rock n Roll San Diegon puolimaraton 13 kohokohdat kilpailusta!

Rock n Roll San Diegon puolimaraton 13 kohokohdat kilpailusta!

Rock n Roll San Diegon puolimaratontulokset ja keräys. Kilpailun juoksukurssi ja kohokohdat! VIP -kokemus a

puolimaratonikilpailun aamu rutiini video

puolimaratonikilpailun aamu rutiini video

Puolimaratoniaamun rutiini kilpailupäivään. Pre -Run askeleet suurelle puolimaratonille, 5K, 10K -kilpailulle. Mitä syön, vaihde

⚡ Shareaholicilla

.

Maratonin paino hankkii

tyytyväinen perjantaihin!

Tammikuussa olin erittäin poistanut vuoden tavoitteistani. Yksi parhaimmista on päästä maalipainoon. Aloitin jopa painonpudotuksen välilehden auttamaan pitämään itseni vastuullisena. Aloin menestyä todella hyvin intuitiivisella syömisellä ja erittäin hitaasti asteikko laski.
Uusimmat videoni

Juokseva ehdotus pysy terveenä Covid19 -puhkeamisen aikana
Juoksuehdotus pysyä terveinä koronaviruksen puhkeamisen aikana. Voitko juoksua ja kävellä ulos talon tilauksen oleskelun aikana? Tässä on osoitin, joka auttaa sinua estämään koskettamasta sopimustasi …

Lisää videoita

0 sekuntia 2 minuuttia, 25 sekuntia

Seuraava
Sain COVID-19-testin
05:16

Elää
00:00
08:21
02:25

Elokuun/syyskuun noin syyskuun suosittelin sekä edistymiseen. Pääsin jopa 149,6: een 2. syyskuuta. Se on valtava tarjous minulle!

Mutta se oli myös ”hirviökuukausi maratonikoulutuksesta” (kuukausi, jolloin teet eniten mailia ja saat korkean instituutin jalkapalloilijan ruokahalua), samoin kuin se ei pysynyt pitkään.

Jotkut ihmiset saavat painoharjoittelua maratonille. Tein, minulla on paljon hyviä ystäviä, joilla on. Et juokse maratonia laihtua. Juotat maratonia kaikista merkittävistä syistä maratonin juoksemiseen.

Joten sain takaisin kadotin ja olen palannut neliöön. Olen hiukan turhautunut siitä, mutta olen myös helpottunut siitä, että maraton on takana ja voin keskittyä kestävyyden koulutukseen sekä työskennellä huonojen välipalatapojeni parissa.

Risteilyn jälkeen on ollut vaikea päästä takaisin raiteilleen maratonin jälkeen, samoin kuin ymmärrystä, että lähden lomalle viikon ajan. Mutta laatin säännöllisen suunnitelman paluustani:

3 vaikeaa juoksua, 1 hauska ajo

2 päivää kestävyyskoulutusta, 1 päivä jooga

Kalorien seuraaminen alle 2000 – noudatan edelleen intuitiivista syömistä, mutta maratoni -ruokahalu on kuitenkin todella vinossa tyypilliset osat ja välipala. Haluan varmistaa, että se ei ole vielä 3000 kaloria päivässä, kuten se oli jonkin aikaa!

Ja päivitän painonpudotuksen sivun jälleen kerran, kun palaan joka viikko.

Viime viikolla Roni totesi jotain, josta pidin hänen blogissaan: “Minulla on painonpudotustavoite, mutta se on toissijainen elämäntapani tavoitteeni kanssa.”

Pidän siitä! Vaikka se on lokakuun loppu ja olen palannut takaisin siihen, missä olin tammikuussa, tunnen olevani onnellinen itsestäni tämän vuoden saavuttamani asiasta. Olen takaisin raiteilleen ja tyytyväinen etenemiseen.

Tänä aamuna heräsin ennen aurinkoa muutaman mailin. Minun on oltava töissä varhaisessa vaiheessa ja ampui 6 mailia. Ei. Se oli merkittävä epäonnistuminen. Jalat tuntuivat uupuneilta ja sain tuskin 4 jotain.

Aamiainen oli bagel, jossa oli PB- ja kurpitsavoita sekä banaania. Munat sivulla.

Ahhhh! Lähden Panamaan huomenna aamulla! En voi uskoa sitä. Minulla on lyhyt työvuoro, sitten pakkaaminen tekemään!

Kysymys: Mikä on hienoin terveellinen tapa?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Ylin luettelo uuden vuoden juoksutavoitteista

Ylin luettelo uuden vuoden juoksutavoitteista

Korkein luettelo juoksutavoitteista vuodelle 2022. Uudenvuoden ajotavoitteet Workbook Täysin ilmainen opas hienoimpien juoksutavoitteesi asettamiseksi vielä!

Korkein käynnissä oleva harjoitusohjelma kaikille tasoille

Korkein käynnissä oleva harjoitusohjelma kaikille tasoille

Aloittelijoille, uusille juoksijoille ja hauskalle juoksuharjoittelulle. 12 viikko 5k 10K sekä puolimaratonin online -kisan harjoittelu

Juoksu on Vparas tapa laihtua, mutta …

Juoksu on paras tapa laihtua, mutta …

tarkalleen kuinka laihtua juoksee ja ilahduttaa matkaa. Ehdotuksia laihduttamiseksi juoksemisen kanssa. tarkalleen kuinka ilahduttaa juoksemista ja tuntea goo

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Aloita Marathon Training Journal. Päivä 1 Tarkasta pitkän aikavälin jälkeen. Juokseminen ja resepti päivittäiset päivitykset seuraavan 90 päivän ajan

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailu ja keräys. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa sekä kilpailupakkausluettelo sekä vinkit

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa sekä kilpailupakkausluettelo sekä vinkit

Puolimaratonin harjoittelusuunnitelma. Täysin ilmainen 10 viikon puolimaratonrutiini juoksu- ja venytyspäivinä. Kilpailupäivän pakkaus listaus

⚡ Shareaholicilla

.