Matt Weikin nukkumaanmenot välipalat proteiinilla eivät aiheuta rasvaa

Kuinka monta kertaa olet kuullut syömisen kello 18.00 tai klo 20.00 tai yksinkertaisesti myöhään illalla (yleensä), että aiot laittaa kehon rasvaa? Olen kuullut sen ja olen varma, että sinulla on myös. Lehdet rapattivat sen sivuillaan ja kirjat ovat pitäneet sitä ei-ei. No, ei niin nopeasti. Nykyaikaisia välipaloja ei välttämättä tarvitse tarkastella negatiivisena. Itse asiassa uusi tutkimus osoittaa, että nukkumaanmenot välipalat eivät vaikuta nopeuteen, jolla saat kehon rasvaa ollenkaan. Tässä on mitä sinun on tiedettävä.

Myöhäiset nukkumaanmenot välipalat eivät ole huonoja niin kauan kuin…
Kuuntele, jos pidät nukkumaanmenoaika, lopeta huolestuttava kellon nauttimisesta, jotta et syö tietyn ajan ohi. Tutkimus osoittaa nyt, että jos kulutat myöhäisillan välipaloja, joissa on paljon proteiinia, sinulla ei ole mitään huolta.

Tutkimuksessa on kuitenkin joitain huomautuksia. Ensinnäkin Floridan osavaltion yliopisto (tämä ei ole varoitus) suoritti tutkimuksen, josta puhun, ja käytti vain naisia, jotka olivat aktiivisesti mukana painonnostossa (varoitus). Yksi tutkijoista mainitsi: ”Aivan West Ham United Paita liian kauan ihmisiä on johdettu uskomaan, että syöminen ennen nukkumaanmenoa aiheuttaa aineenvaihduntahäiriöitä ja saa heidät rasvaa. Tiedot eivät kuitenkaan yksinkertaisesti tue tätä, kun ruoka, jonka valitsemme syödä ennen nukkumaanmenoa, on proteiinipohjainen ja pieni. ”

Tämä tutkimus on mielenkiintoinen, koska aiemmin yleisimmin ilmoitetut tutkimukset tästä aiheesta ympäröivät miehiä.

Tätä erityistä tutkimusta varten tutkijat käyttivät kaseiiniproteiinia (hitaasti sulavaa proteiinia) sekä ei-proteiinia lumelääkettä, joka vastasi annetun kaseiiniproteiinin ravistuksen makua. Yhtä ryhmää SL Benfica Paita pyydettiin juomaan yksi ravistus (lumelääke, joka oli tuntematon osallistujille) harjoituksen jälkeen ja sitten kaseiiniproteiinin raviste (jälleen tuntematon, mikä osallistujille) ihanteellisesti ennen nukkumaanmenoa. Makuprofiilien takia naiset eivät tienneet, että heille annettiin kaksi täysin erilaista ”proteiinilähdettä” Santos Laguna Paita – vaikka yksi ei ollut edes proteiini ollenkaan. Toista ryhmää pyydettiin juomaan ravistelut vastakkaisessa ostossa (kaseiiniproteiini ravistelee harjoituksen jälkeistä ja lumelääkettä nukkumaanmenoa välipaloja).

Se, kuinka tutkijat mittasivat ja mitattiin, tulokset tulivat lipolyysin tarkistamisesta rasvan aineenvaihdunnan aikaansaamiseksi jokaiselta osallistujalta sekä rasvan hapettumisen tarkistamiseksi hengitystestillä.

Mitä tutkijat todella tarkkailivat?
Tutkimuksen jälkeen yksi tutkija sanoi: ”Naisilla, jotka painoivat junaa, ei ole eroja yön yli paikallisessa vatsan rasvan aineenvaihdunnassa tai koko kehon rasvanpolttoaineessa, syötkö proteiinia proteiinin ravistuksen muodossa harjoituksen jälkeisenä tai AT: ssä Yö Presep. Joten lähinnä voit syödä proteiinia ennen sänkyä eikä häiritä rasvan aineenvaihduntaa. Yöllä syömisestä on niin huonoja väärinkäsityksiä, että se “saa minut saamaan painoa” tai “hidastamaan aineenvaihduntaa”. Tutkimus viittaa siihen, että todellakin pätee vain, jos syöt tonnia kaloreita ja ne ovat hiilihydraatteja ja////////////////////////// tai rasvakuormitettu. Proteiinien syömisproteiinin yöllä on niin paljon mahdollisia hyödyllisiä vaikutuksia, ja on erittäin tärkeää viedä kaikki tämä tiede yhteisöön yrittää muuttaa näiden ruokavalion tapoja. ”

Tämän tutkimuksen tulosten on oltava musiikkia kaikkien korville ja laittaa levätä, että nukkumaanmenoaikavälien kuluttaminen (niin kauan kuin se on proteiinia) ei aiheuta sinua saamaan kehon rasvaa tai kehon painoa. Minulla on muutamia kysymyksiä, joita tutkijoiden on noudatettava, koska tulos voi olla erilainen kuin mitä tässä tutkimuksessa löydettiin.

Seurata kysymyksiä ja huolenaiheita
Jotain meidän on ajateltava proteiinilähde. Vaikka minun kaltainen tai sinä on järkevää tarkistaa kaseiiniproteiinilähde, koska tiedämme, että se on hitaasti sulavaa proteiinia ja hyödyllistä yöllä, mitä tapahtuu, jos lähde on heraproteiinikonsentraatti tai isolaatti? Muuttaako se tulosta minkä tahansa? En oleta niin, mutta me kaikki tiedämme, että emme voi olettaa asioita. Lisäksi tutkimus tehtiin naisten kanssa, jotka olivat aktiivisesti mukana painonnostossa. Mitä tapahtuu, jos joku, joka ei nosta painoja, söi korkean proteiinien nukkumaanmenoja?

Myös kaseiiniproteiinin ravistus oli nestemäinen lähde. Vaikka nesteet absorboivat paljon nopeammin kuin kiinteä ruokalähde, tiedämme myös siitä, mikä huomautettiin, että kaseiini on hitaasti sulava proteiini. Mitä tapahtuu, jos henkilö tekee päätöksen syödä todellista koko proteiinia? Oletetaan, että he syövät pihvin tai kananrintaa nukkumaanmenoina. Mitä sitten tapahtuu? Tai jopa raejuusto? Näemmekö saman tuloksen vai muuttaako proteiinilähde tulosta ja tulosta? Voisitko saada rasvaa, kun proteiinin lähde ja ruuansulatusnopeus muuttuvat?

Jälleen terveyteen ja kuntoihin liittyvät ihmiset ymmärtävät kaseiiniproteiinin edut. Mutta jokapäiväiselle henkilölle he eivät aio ostaa kaseiiniproteiinia. Se ei myöskään sano, että jopa kunto-ajatteleva yksilöALS ohittaisi kaseiinin, koska maku ja rakenne ei ole tarkalleen toivottavaa. Vain vähän ruokaa ajatukselle (pun tarkoitettu).

Lähde:
Brittany R Allman, Margaret C Morrissey, Jeong-Su Kim, Lynn B Panton, Robert J Contreras, Robert C Hickner, Michael J Ormsbee. Lipolyysi ja rasvan hapettuminen ei muuteta Presep-levyllä verrattuna päiväaikaiseen kaseiiniproteiinin saantiin resistenssi koulutettujen naisten kanssa. The Journal of Nutrition, 2019; Doi: 10.1093/jn/nxz186

Lääkärin auttaminen auttamaan sinua CTE

CTE: ssä on paljon tyypillisempi kuin monet lääkärit tunnistavat. Sairautena ilman lääkitystä jotkut ihmiset uskovat väärin, ettei mitään voida tehdä auttamaan, kun kärsivät tästä edistyksellisestä tilasta, joka liittyy toistuvaan aivovaurioon.

Jos olet taisteluurheiluurheilija ja epäilet, Chelsea FC Paita että kärsit sairaudesta, varmistaen, että lääkärisi tuntee sen, aivotrauman historia, samoin kuin tarkalleen kuinka diagnosoida se elävässä on erinomainen sijainti.

Tässä on linkki ‘konsensuskriteereihin’ TES: n diagnoosille (termi niille, joiden epäillään elävän CTE: n kanssa, jotka voidaan diagnosoida vain ruumiinavauksessa).

Jos lääkärisi on yhtä mieltä siitä, että sinulla on todennäköisesti CTE löytää menetelmä oireiden TSG 1899 Hoffenheim Paita käsittelemiseksi korkean elämänlaadun parantamiseksi on välttämätöntä painopistettä. Vaikka parannuskeinoa ei ole, taudin oireiden hallinnassa voi olla arvoa. Alla on yksi tyypillisimmistä resursseista, joita aivotärähdysperinteiden säätiö näyttää ihmisille, jotka epäilevät, että heillä on CTE, kun he menevät lääkärinsä.

Kironisen traumaattisen ja senkefalopathydownload-

Lääkäreiden hävittämisessä on erilaisia työkaluja, mukaan lukien liikunta, ruokavaliosuunnitelman hallinta, kognitiivinen kuntoutus, mieliala sekä käyttäytymisterapia, farmakologinen antaminen sekä muut, joita voidaan tutkia.

CTE: n ja sen, mitä sairauden suhteen voidaan tehdä, ymmärtäminen on tärkeää. Sinä ja lääkärisi voit Olympique Lyonnais Paita hyötyä näiden resurssien arvioinnista, kun mietit CTE: n mahdollista diagnoosia sekä oireiden hoitosuunnitelmia.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

CTE: n dokumentointi sekoitetussa taistelulajissa 14, 2019
CTE -keskuksen johtaja keskustelee sairauden yhteydestä 9. joulukuuta 2016
Kyllä CTE voidaan diagnosoida LivingMay 20, 2022in “Turvallisuustutkimuksissa”

Voiko aamukahvisi parantaa terveyttäsi?

kahvilla on paljon menossa siihen aamu -kofeiinikannan lisäksi. Paahdetulla kahvilla on muita aktiivisia komponentteja, kuten klorogeenihappoja, samoin kuin diterpeenit, cafestol, samoin kuin Kahweol, jolla voi olla antioksidantteja, anti-inflammatorisia, antifibroottisia ja syöpälääkkeitä. Kahvitutkimuksen suhteen se FC Utrecht Paita on kuitenkin sekoitettu laukku.

Kahvin juomisen edut

Jos huomaat, että kahvin haju on heti parempaa, et ole yksin. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kahvin aromi voi tuottaa positiivisia tunteita, kuten tunnepitoisuutta. Joten on järkevää, miksi muutamat meistä yleensä juovat kahvia aamulla aloittaaksesi päivämme. On vahvaa näyttöä siitä, että juominen yhtä bittiä kuin yksi espresso jopa neljään kupilliseen kahvia voi vähentää masennuksen vaaraa.

On poistettava, että kahvi on aivojen stimulantti, mutta se on kuitenkin enemmän kuin vain se. Kahvin juominen alentaa sydänsairauksien, aivohalvauksen ja diabeteksen määrää, joka liittyy klorogeenihappoon (CGA) – kahvissa löydettyyn primaariseen antioksidanttiin. Viime aikoina CGA: n mahdollisissa terveys- ja hyvinvointietuissa on lisääntynyt kiinnostus, mukaan lukien diabeettiset, karsinogeeniset, anti-inflammatoriset ja lihavuuden vastaiset vaikutukset.

Kahvi sisältää samoin diterpeenit, jotka ovat antioksidantti ja joilla on karsinogeeninen anti-syöpägeeninen vaikutus. Diterpeenit sisältyvät haitallisten aineiden poistamiseen, joilla on syöpäominaisuudet. Tutkimustutkimus viittaa siihen, että kahvin käytön ja tiettyjen syöpien, kuten kolorektaalisyövän ja maksasyövän, alhaisemman vaaran välillä voi olla joitain edullisia assosiaatioita, kuten maksafibroosi ja maksakirroosi.

Kahvin haittoja

Valitettavasti kahvin käytön lisäämisellä on haittoja. Samoin paljon kofeiinia voi pahentaa nukkumistapoja, jotka voivat johtaa muiden fyysisten ja henkisten sivuvaikutusten otteluun.

Samoin on joitain olosuhteita, joissa kofeiinin käyttö on lannistunut. Näihin tiloihin kuuluvat: raskaana oleminen, närästys kärsivä tai suuri vaara murtumille, herkkä ruuansulatusjärjestelmä, stressi- ja ahdistuneisuushäiriöt tai unettomuus.

Jos mikään näistä ei koske sinua niin hyvin kuin välität kahvista, sinulla on ympäristöystävällinen valo osallistumaan. Kuten useimmissa asioissa, on kuitenkin tärkeää kuunnella vartaloasi ja omaksua tasapainoinen lähestymistapa. Kaikki reagoivat eri tavalla kofeiiniin – jotkut nukkuvat kunnolla viiden kupin jälkeen päivässä, samoin kuin muut tuntevat jitterit vain yhden kupin jälkeen. Amerikkalaisten ruokavalio -ohjeet määrittelevät maltillisen saannin kolmesta viiteen kuppiin päivässä tai 400 milligrammaa kofeiinia.

Kofeiinipitoisuuden ulkopuolella on muita näkökohtia kahvin kulutuksella. On epätavallista löytää joku, joka juo kahvia mustaa, ilman lisättyä kermaa, makeutusainetta tai aromia, samoin kuin ilman leivonnaisia tai muffinsseja. Nämä lisäykset voivat tarttua lukuisiin lisäkaloreihin jokaisessa kahvitaukolla.

Tässä on joitain yksinkertaisia vinkkejä, jotka auttavat sinua navigoimaan seuraavassa kahvilasi vierailussa:

Venti-kokoisen (20 fl oz/590 ml) sijasta latte tai cappuccino… pyydä pitkä (12 fl oz/350 ml) kokoa (kalorit tallennettu: ~ 100)
Pitkän (12 fl oz/350 ml) sijasta Full Cream Maito Cappuccino… Pyydä pitkä (12 fl oz/350 ml) rasva (tai rasvaton) maitoa cappuccino (kalorit tallennettu: ~ 40)
Jos pidät matalakaloria sekä meijerittomia vaihtoehtoja… kysy korkeita (12 fl oz/350 ml) mantelimaitoa cappuccino (kalorit tallennettu: ~ 100)
Kun tilaat Grande Mochan kermavaahdolla … pyydä lyhyttä (8 fl oz/240 ml) rasvaton maito mocha (kalorit tallennettu: ~ 200)
Maustettujen, jääsekoitettujen juomien sijasta… pyydä ”jääkahvia” rasvaton maito ja jää (kalorit tallennettu: ~ 200)
Kun tilaat leivonnaisia, tanskalaisia tai croissanttia … Pyydä tavallisia lajikkeita ilman kermaa, suklaata, hedelmiä tai juustotäytettä (kalorit tallennettu: ~ 150–200)
Kun lisäät maustettuja siirappeja … kysy vähemmän pumppuja tai sokerittomia versioita (kalorit tallennetut: ~ 80)

Tärkeintä: Jos olet kofeinatori, korkeintaan kolme tai neljä kupillista kahvia päivässä tuo todennäköisemmin terveys- ja hyvinvointietuja kuin haittoja. Mutta jos et juo niin paljon kahvia juuri nyt, sinun ei tarvitse parantaa käyttöäsi menetelmänä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi (syöminen enemmän vihanneksia ja hedelmiä tarjoaisi enemmän etuja!).

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Amirah Rahmat

Amirah on yksi Fitbitin terveys- ja hyvinvointivalmentajista. Saatuaan kunnianosoituksensa sekä Yhdistyneestä kuningaskunnastaNG Digital Therapeutics ja on auttanut ihmisiä tekemään positiivisia elämäntapojen muutoksia viimeisen viiden vuoden ajan. Hän AS Roma Paita on innostunut talon kokki ja haluaa kokeilla uusia reseptejä vapaa -ajallaan. Hän nauttii myös ulkopuolisten aktiviteettien tekemisestä haluamiensa kanssa, etenkin juoksemisen, pyöräilyn ja kalliokiipeilyn Jalkapallo Paita kanssa.

3 tuoretta menetelmää käsitellään jalostettuja ruokia Tämä kiitospäivä

Mikään ei maistu niin suurelta kuin nostalgia, samoin kuin todella pidettyjä ruokia, jotka voivat toimittaa sinut takaisin lapsuuteen. Valitettavasti perinteiset kiitospäivän ruuat voivat riippua suurista jalostetuista aineosista, samoin kuin jos kotitaloutesi asetetaan heidän tapoihinsa, voi olla vaikeaa vakuuttaa heitä ilmoittamaan bu-by-laatikoihin sekä tölkeihin. Se on kuitenkin sen arvoista. Koska keittäminen PSV Eindhoven Paita tuoreilla komponenteilla maistuu paremmalta, on sinulle paljon parempi – ja se on vakavasti helppoa. Näin on tarkalleen kuinka syödä kalkkuna -illallista, joka sisältää kokonaisia ruokia, joten voit potkaista tölkkejä, mutta pitää kaikki rakastamasi maut.

Karpalo -hyytelö vs. kotitekoinen karpalokastike appelsiinin kuorella

Se heiluttaa. Se jiggles. Se on herkullista. Karpalo -hyytelö sisältää kuitenkin 24 grammaa sokeria annosta kohti, mikä on melkein jokapäiväinen raja – voit myös lusikoida 6 tl sokeria lautasellesi. Kääntöpuolella tuoreet karpalot ovat vanhan koulun superruoka, joka on täynnä antioksidantteja. Joten osta kiloa tuoreita karpaloita, kaada ne kattilaan ja anna niiden hautua alas vedellä, appelsiinimehulla ja kuorella. On totta, että karpalot ovat hapokas, samoin kuin saatat silti vaatia sokeria. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla ylivoimaisesti makeaa, samoin kuin hallita määrää.

Vihreä pavun vuoka vs. ympäristöystävälliset pavut ja villien sienet paahdetuilla manteleilla

Ah, nuo vintage -vuoka. Uskomattoman beige, voit tuskin tunnustaa vihanneksia. Vuoan, sienikeitto kerman ja päälle paistetun sipulin välillä ympäristöystävällinen papuvuoka on yksi niistä lomaruoista, jotka saavat ravitsemusterapeutteja värisemään, soittaen Real Madrid Paita 227 kaloria sekä 15 grammaa rasvaa annosta kohden-aivan vain Lisuke. Tuoreiden ympäristöystävällisten papujen ja villien sienten kalorien ja ehdottoman herkullisten sekä villien sienten tietysti. Paista sieniä ylimääräisessä neitsytoliiviöljyssä, sekoita hienonnettuja salottisipulia sekä valkosipulia ja taita ympäristöystävällisiin papuihin, keittämällä vain hellävaraiseksi. Ripottele paahdettuja manteleita lisää rypistymistä.

Boxed-täytteet vs. täysjyvä täyttö tuoreilla yrtteillä

Ymmärsitkö tyypillisen täyteaineen toisen komponentin on korkea fruktoosimaissisiirappi? Joidenkin komponenttien noudattamana, joita vain kemian harjoittelija voi ymmärtää. Käännös: Palvelet kotitalouttasi hienosäädettyjä hiilihydraatteja, kuivattuja vihanneksia sekä vääriä makuja. Ymmärrätkö, mikä on yhtä yksinkertaista kuin laatikon avaaminen? Repiä leipä rapeaa täysjyväleipää! Se on jopa hauska tehtävä bit -käsille, jos sinulla on keittiössä joitain miniavuttajia. Heitä revitty leipä kypsennettyjen sipulien, porkkanoiden ja sellerin kanssa, tiputa alennetulla natrium-siipikarjavarastolla ja lisää pari valtavaa kourallista hienonnettuja tuoreita yrttejä. Täytä sitten se uunissa.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden Yokohama F. Marinos Paita fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Becky Duffett

Becky Duffett on Fitbitin avustava ravitsemuseditori sekä elämäntapa, jolla on innostusta syödä hyvin. Entinen Williams-Sonoma-keittokirjatoimittaja sekä San Franciscon keittokoulun valmistunut hän on muokannut paljon keittokirjoja ja lukemattomia reseptejä. Kaupungin asuminen on muuttanut hänestä spin -addikti – mutta hän on silti pikemminkin ratsastaa hevonen. Hän asuu San Franciscon söpöimmässä yhteisössä, maksaa viikonloppuja viljelijöiden markkinoilla yrittäen tarkistaa leipomossa ja paistaa valtavia illallisia ystäville.

Edisolliset koulutusmenetelmät Vince Delmonten tason

tuhoamiseksiEi oikeassa jokaisessa harjoituksessa. Ne on hienoin valmistettu tankojen kanssa sen varmistamiseksi Ne ovat samoin korkeat voimakkuusaste pitkän kantaman työhön. Ne on tehtävä muutaman viikon ajan ennen järjestettyä deverading -vaihetta, jotta voit paistaa neurologista järjestelmääsi.

Hypertrofiaklusterisarjat kuitenkin saadaan vain vakavia tuloksia niin pitkälle kuin koon, mutta parannetaan neuromuskulaarisen viestinnän tehokkuutta, mikä on kuitenkin käytetty asianmukaisesti ja oikein, mikä helpottaa tätä kasvutasoa, kun käytät tätä menetelmää .

Vaaditan jälleen ahdistusta, että tämäntyyppinen koulutus ei ole tarkoitettu kehonrakentajille. Tämä on ihmisille, jotka ovat keskitasolla, jotka ovat harjoittaneet säännöllisesti rutiininomaista etenemistä vähintään vuoden tai kaksi. Siksi Ryan ja yleensä käytän tätä menetelmää vain yksi-yksi-asiakkaidemme kanssa, jotka ovat tehneet sijoituksen koulutukseensa, koska he ovat vakavia tekemästään ja ovat valmiita ottamaan koulutuksensa Seuraava taso sekä voimme määrittää erittäin huolellisesti oikean määrän tonnia sekä määrän heidän aiempien kokemustensa perusteella.

Mitä tehdä seuraavaksi

Jos tunnet todella, että olet valmis käsittelemään tämän tyyppistä korkean intensiteetin protokollaa, puhu sitten ohjaajallesi tai kunto-ohjaajallesi käytännön hypertrofiaklustereiden tekemisestä. Kannustan voimakkaasti, että teet tämän vain, jos ohjaajasi tuntee tämän tekniikan ja on hyödyntänyt sitä muiden asiakkaiden kanssa.

Jos sinulla ei ole ohjaajaa tai kouluttajaa, haluaisin sinun joko odottaa tämän koulutustekniikan kokeilua tai katsoa henkilökohtaista, yksi-yksi-koulutusohjelmaa.

Ystävällisin terveisin älä rohkaise käytännön hypertrofiaklustereiden integrointia yksin ja yksi-yksi-valmennuksemme on edullinen sijoitus, joka tarjoaa sinulle ymmärryksen ja valvonnan, jota vaadit tälle, sekä paljon muuta edistynyttä koulutusta Menetelmät, jotka varmistavat poikkeukselliset tulokset ilman, että heidän on tarjottava tasangan kanssa.

Jatkuva jännitys ajoitetut sarjat 1

Jos on yksi asia, jonka olen korostanut kävijöiden ja asiakkaiden kanssa paljon enemmän kuin minkäänlaisia muita, se on tämä: sinun on ehdottomasti työskenneltävä samoin kuin kehosi sopeutumisprosessin ympärillä, jos haluat jatkaa tulosten näkemistä. Plateaus tapahtuu, kun jatkat täsmälleen samaa asiaa sen jälkeen, kun kehosi on sopeutunut siihen.

Jos olet juuttunut tasangolla tai lyö niitä säännöllisesti paljon enemmän kuin uskot sinun pitäisi, se on melkein ehdottomasti, koska luotat täsmälleen samoihin koulutusmenetelmiin, joita olet tehnyt kuukausia tai jopa vuosia. Näissä harjoitustekniikoissa ei ole mitään vikaa, mutta vain muuttuu selkä ja eteenpäin “pää” -harjoittelutekniikoiden, kuten koko kehon/jaetun rutiinin tai korkean rep/matalan painon ja alhaisen edustajan/raskaan painoharjoituksen välillä, hitaasti lopulta hitaasti edistyminen.

Tulosten muuttaminen on ratkaisevan tärkeää, että ärsykkeen muuttaminen

Jatkuvan kasvun ratkaiseva on jatkuvaa ärsykettä. Kun sijoitat uuden tai paljon voimakkaamman kysynnän lihaksillesi, se stimuloi kehoa siihen, mitä se on tehtävä sopeutuakseen tähän kysyntään. Toisin sanoen, laitat kehosi sekä haittapuolelle että haittapuolelle, joka tuottaa muutoksen ja sopeutumisen, mikä johtaa positiivisiin harjoitusvaikutuksiin.

Keho reagoi moniin ärsykkeisiin, kuten kuormitus, tilavuus, voimakkuus, aineenvaihdunnan ahdistus ja aika jännityksen alla. Jos haluat muuttaa tuloksia, vaadit ärsykkeen muuttamista.

Siksi omistaan tämän kuukauden blogin artikkeleita edistyneisiin koulutusmenetelmiin, joista et ehkä ymmärrä paljon tai edes kuullut paljon. Jokainen niistä toimittaa erilaisen ärsykkeen tai ärsykkeiden joukon, mikä kehottaa kehosi työskentelemään kovemmin sopeutumiseen.

Nämä menetelmät eivät välttämättä ole edistyneitä, koska ne ovat niin kovia tai monimutkaisia, mutta koska ne ovat niin aliarvioituja. Yleensä näet vain edistyneitä urheilijoita, jotka hyödyntävät näitä menetelmiä, koska Corinthians Paulista Paita he ovat päässeet pisteeseen, jossa heidän ruumiinsa mukautuvat myös nopeasti “tavallisiin” menetelmiin.

Aivan ensimmäisessä viestissä haluan puhua sinulle poikkeuksellisen tehokkaasta ja yksinkertaisesta integroida harjoitusmenetelmä, nimeltään Constant Tension Ajoitetut sarjat (CTT). Tämä on yksi parhaimmista koulutusmenetelmistä, joita voit käyttää hypertrofian vauhdittamiseen joutumatta keksimään kokonaan uutta pyörää. Toisin sanoen et tee uusia harjoituksia; Teet niitä vain uudella tavalla.

Mitkä ovat jatkuvat jännityssarjat?

Jännityksen aikana aika on yksi ärsykkeistä, joita käytämme harjoituksissamme, samoin kuin monet ihmiset jo ymmärtävät, että lihasmassasi todella toimii vain jännityksen aikana. Monille ihmisille se osoittaa paljon enemmän yhtä suurempaa, paljon enemmän toistoja tai paljon enemmän painoa, mutta minäS ei ole.

Totuus on, että työskentelet kohti eri tavoitteita riippuen siitä, kuinka paljon aikaa lihasmassasi viettää jännityksen alla. Siksi korkeaa rep/matalaa paino- ja matalaa rep/korkean painoharjoittelua käytetään eri aikoina riippuen siitä, aiotko kestävyyttä, kestävyyttä vai kokoa. Siitä lähtien, kun jännitys on stimuloi erilaisia edistyksiä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että TUT (jännityksen aika) yhdelle sarjasta, joka kestää 10 sekuntia tai vähemmän, on hienoimpia kestävyydelle ja räjähdykselle. TUT, joka kestää 10-20 sekuntia, on hienoin käytännölliselle hypertrofialle (lihasmassakuitujen kasvu). TUT 20-40 sekuntia johtaa sekä käytännön että sarkoplasmisen hypertrofian yhdistelmään (muun lihaksen komponenttien kasvu). TUT 40-60 sekuntia stimuloi pelkästään sarkoplasmista hypertrofiaa sekä TUT 60 sekuntia tai paljon enemmän kohteita lihaksikas kestävyys.

Jatkuvasti jännitysten ajoitettujen sarjojen avulla keskityt todelliseen kokonaismäärään sarjan jännitteenä kuin toistojen lukumäärää. On joitain todella tärkeitä syitä, miksi tämä tehdään.

Miksi jatkuvat jännitteiden ajoitetut sarjat ovat niin tehokkaita

Ei ole mitään vikaa kuin edustajien ja sarjojen laskemisessa. Se ei kuitenkaan ole täysin tarkka mittari kehityksestäsi tai erittäin kohdennettu tekniikka yksinään.

Syynä tähän on se, että kun ohjelma tai ohjaaja kertoo tavoitteesi 8-12 toistoa, se on oletuksella 4 sekunnin liikkeestä. Se sisältää sekä liikkeen ylä- ja pohjan, jonka aikana ei todellakaan ole ollenkaan jännitystä. Tämä tekee tavoitteesta 8-12 toistoa hieman vähemmän varmaa kuin miltä se kuulostaa. Jos teet 5 sekunnin toistoa tai 3 sekunnin toistoa, jännitteesi alla on kaikki erilaiset.

Tilastojen perusteella, jotka juuri annoin sinulle TUT: lle, yksi henkilö saattaa tehdä 10 toistoa ja stimuloida käytännöllistä hypertrofiaa, kun taas yksi henkilö voi käyttää täsmälleen samaa painoa ja tehdä täsmälleen samoja 10 toistoa, mutta stimuloi kuitenkin sarkoplasmista hypertrofiaa . Toisin sanoen tekemäsi edustajien lukumäärä ei välttämättä ole hieno tapa arvioida, mitä tavoitteita olet tekemässä. Kokonaisaika jännityksessä on paljon tarkempi osoittaa tiettyyn tulokseen kohdistamisesta.

Jatkuvasti jännityksen ajoitettujen sarjojen avulla liikkeen ylä- tai alaosaan ei ole lukittu – se on jatkuva jännitys, samoin kuin tämä on tarkkuuden ulkopuolella; Se kehittyy paljon metabolisia sivutuotteita, kuten maitohappoa, jotka ovat välttämättömiä myofibrillaaristen solujen turvotuksen sekä satelliittisolujen signaloinnin kannalta. Nämä puolestaan stimuloivat proteiinisynteesiä sekä paljon enemmän testosteronia sekä kasvuhormonia.

Kuinka tehdä se

Ei ole millään tavoin vaikeaa tai hankalaa työskennellä CTT: llä koulutukseen. Voit hyödyntää täsmälleen samaa liikettä, jota olet jo käyttänyt, jos haluat. Ero on siinä, että lasket aikasi jännityksen alla jokaiselle sarjalle kuin edustajasi.

Haluan huomauttaa täällä, että et halua muuttaa painosi joko ylös tai alas. Aloita siitä, mitä nostat nyt. Tämä osoittaa, että saatat huomata, että teet paljon enemmän tai vähemmän toistoja (et voi auttaa laskemaan) kuin teit vakiosarjojen kanssa. Se on hienoa. Tavoitteenasi on lyödä ihanteellinen aika hypertrofian jännityksessä. Ehdotan, että valitset jonkin verran 20–40 sekuntia, saavuttaakseen sekoitetun hypertrofian kohteen. Jos tämä osoittaa, että teet nopeampia edustajia, se on täysin kunnossa – saat korkeamman mekaanisen työmäärän.

On olemassa pari muuta asiaa, jotka vaadit ymmärtämään CTT: n integroinnista:

1.) Vaaditaan varmistaa, että et lukita edustajan ylä- tai alaosaan, koska tämä osoittaa jännityksen vapauttamisen. Pohjimmiltaan jätä ylimmät 1/2%: n ja alareunan Crystal Palace FC Paita 1/2% liikkeen monimuotoisuudesta varmistaaksesi, että jatkuvaa jännitystä ylläpidetään.

2.) Vaaditaan voidaksesi nauttia kellosta, jolla on käytetty Feyenoord Paita kädet tai jolla on sekuntikello tai nauttia näkökentälläsi treenaamisen aikana. Voit laskea aikaasi (yksi tuhatta, kaksi tuhatta ja niin edelleen), mutta jotkut ihmiset huomaavat, että he keskittyvät nopeuteen ja muotoonsa, joten yritä saada kello tai nauttia kätevästä. Saatat myös huomata, että on hyödyllistä saada harjoituskumppani, kun teet CTT: tä varmistaaksesi, että voit ajaa toisiaan.

3.) Aloita 40 sekunnilla sarjaa kohden ja lisää 5 sekuntia viikossa, kunnes olet jopa 65 sekuntia sarjaa kohti, ja sitten palata takaisin 40 sekuntiin ja alkaa vähintään 5% raskaammin . Älä tee CTT: tä kauemmin kuin 6 viikon ajan, koska se on erittäin suuri määrä tilavuutta samoin kuin irrotat itsesi. Ensi kuussa näytän tarkalleen, kuinka tehdä käytännölliset hypertrofiaklusterit, paras ohjelma, johon siirtyy jatkuvan jännityksen ajoitettujen sarjojen jälkeen. Katso sitä eteenpäin!

Mitä tehdä Nex

8 Ei niin houkutteleva, terveelliset Halloween-herkut

on halloweenin halloween-osa karkkien määrästä? Kaikista herkkuista voi olla vaikea piilottaa tällä vuodenaikana, karamelli-omenoiden zombilainen hiippaus, karkkimaissi, suklaatankot osoittavat kiusausta (puhumattakaan hammassärkyä), joka varjostuu joka kulman takana. Mutta on olemassa monia tapoja nauttia lomasta syömättä mitään – laittaa pelottava harjoitussoittolista, rock aerobic -ohjaajapuku tai hanki vaiheita kurpitsan laastarin ympärille! Ja vaikka se liittyy ruokaan, siellä on niin paljon tuoreita syksymakuja juhlimaan tätä vuodenaikaa.

Sen sijaan, että keskityisit kaikkiin herkkuihin, joita et voi (tai yksinkertaisesti halua syödä), kokeile sen Liverpool FC Paita sijaan näitä terveellisempiä välipalaideoita. Ja päästä henkeä happea omenoiden, makean kurpitsan ja rentouttavien mausteiden kanssa – ilman pelottavaa määrää kaloreita.

8 terveellistä Halloween -herkkua

1. Omenat kreikkalaisella jogurtilla ja mantelivoilla

Kurista makeaksi omenaksi ja maista syksyn. Fitbitin ravitsemusterapeutti Tracy Morris suosittelee hedelmien pakkaamista välipaloja varten, mieluiten pariksi proteiinin kanssa. Vatkaa nopea upotus Eintracht Frankfurt Paita nukkella tavallista ei -rasvaista jogurttia ja pähkinävoita. Lisää ripaus kanelia, jos haluat.

2. Popcorn kurkumilla ja kookospähkinöillä

Karamellimaissi on klassinen molaarinen tappaja tällä vuodenaikana, mutta popcorn on itse asiassa täysjyvä, ja kevyemmillä lisäyksillä se voi ehdottomasti olla terveellinen välipala. Anna ytimille hohtava aromaattisessa kookosöljyssä, ripottele sitten kulho kurkuma, trendikäs uskomattoman mauste ja jauhaa mustapippuria.

3. maustetut kurpitsan siemenet

Kauppa kourallisella mantelilla kurpitsansiemenille lokakuussa. Jos veistät Jack-O’-lyhtyjä, voit puhdistaa ja paistaa siemeniä, mutta pepitas, jotka tulevat kurpitsalajikkeista, ovat lihaampia ja niitä ei ehkä tarvitse kuorita. Tiputa ne oliiviöljyllä, ripottele jauhelaitoksella ja merisuolalla ja paahtoleipää uunissa matalalla, kunnes tuoksuva.

4. Kurpitsa -smoothie

Parempi sinulle kuin sokerilatte, superruoan smoothie vapauttaa todellisen kurpitsan voiman. Aloita kreikkalaisella jogurtilla, banaanilla ja kurpitsan soseella. Lisää sitten pahamaineinen mausteseos – tai viiva jokainen kaneli, muskottipähkinä ja neilikka. Makeina tarvittaessa ripauksella vaahterasiirappia.

5. Kurpitsaenergian puremat

Ei-paistaen energian puremia on helppo saada käsiinsä, kun sinun täytyy ajaa huutaen talosta. Tee raaka taikina soseimalla päivämäärät, kurpitsat, pekaanipähkinöitä tai muita hyviä ainesosia, kuten kauraa ja siemeniä, ja lisää vaniljaa ja mausteita. Jäähdytä, rullaa yhden palvelun palloihin, ja terveellinen välipala on (kuntosali) pussissa.

6. Tumma suklaa- ja mantelivoitarit

Jos pyydät maapähkinävoi -kuppien karkkikulhojen läpi, käännä oranssi kääre hyväksi pelottelua varten – runsaasti sokeria, tyydyttynyttä rasvaa ja suolaa. Antioksidantirikas tumma suklaa ja luonnolliset pähkinävoit ovat parempia valinta, ja omien söpöjen pienten kuppien tekeminen kotona on koukuttavasti helppoa.

Hanki resepti tumman suklaan ja mantelivoin kuppien suhteen

7. Graham -keksejä upotettuna tummaan suklaan

Oletko paljon enemmän evästehirviö? Jos suklaan peittämät keksit ja kiekot saavat sinut menettämään hallinnan, yritä vaihtaa ne vanhan koulun Graham-krakkauslaitteeseen, upotettuna pieneen tummaan suklaaseen. Siinä on kaikki murskaus ilman karkkikaloreita.

8. Kotitekoinen chai tuoreella inkiväärillä ja kardemummalla

Viileä sää vaatii viihtyisätä kuumaan juomaan, ja kotitekoinen chai on mausteinen ja lohduttava. Raasta paljon tuoretta inkivääriä ruukkuun, jotta se olisi todella maagista. Lisäksi saat proteiinia lehmän maidosta ja voit lisätä antioksidanttirikkaat mausteet, kuten kaneli, kardemumma ja neilikka.

Nälkäinen lisää? Inspiroi näitä herkullisia ideoita ja reseptejä.

Terve resepti: kurpitsan teräsleikkaus kaura

Terveellinen resepti: tummat suklaa- ja mantelivoitarit

Perusresepti kultaiselle maitolle (kurkuma tee)

10 terveellistä hidasta liesi reseptiä

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Becky Duffett

Becky Duffett on Fitbitin ravitsemuseditori ja elämäntapakirjailija, jolla on intohimo Urawa Red Diamonds Paita syömään hyvin. Entinen Williams-Sonoma-keittokirjatoimittaja ja San Franciscon keittokoulun valmistunut hän on muokannut kymmeniä keittokirjoja ja monia reseptejä. Kaupungin asuminen on muuttanut hänestä spin -addikti – mutta hän on silti pikemminkin ratsastaa hevonen. Hän asuu San Franciscon söpöimmässä naapurustossa, viettää viikonloppuja viljelijöiden markkinoilla yrittäen lukea leipomossa ja paistaa suuria illallisia ystäville.

Bodybuilding vs. Powerlifting

, kirjoittanut Geoff Roberts

Kehonrakennus vs. voimanosto on aihe, josta on keskusteltu ja jota on varattu vuosien ajan. Näiden kahden välillä on jopa lievä kilpailu, joista toisella puolella on toisella Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita puolella hauskaa erilaisille stereotypioille, kuten kehonrakentajille, jotka ovat kaikki näyttelyä tai voimanostolaitteita, jotka ovat rasvaisia. Vahvuuden suhteen mielestäni se on paljon parempi kilpailu kuin nimet viittaavat. Olen verrannut kehonrakentajien vahvuutta aikaisemmin voimanostolaitteiden vahvuuteen ja kärsinyt tsunamista järkyttyneestä palautteesta voimanostoyhteisöstä, jonka jäsen olen ironista kyllä. Täällä menemme uudestaan.

IFBB Pro Ron Partlow kertoi äskettäin tarinan uudesta podcastistaan (muista tarkistaa se) koulutuksesta kilpailukykyisen voimanlifterin kanssa. Ron puhui tarkalleen, kuinka vaikka tämä voimansiirto, jonka kanssa hän harjoitteli, oli täysin erilaisella vahvuusasteella penkillä, kyykky ja Deadlift, Ron tupakoi häntä melkein kaikilla muilla harjoituksissa. IFBB Pro Luke Sandoe selitti äskettäin, että hänen tavoitteensa kuntosalilla on päätyä mahdollisimman vahvaksi jokaisessa harjoituksessaan. Tämä selittäisi, miksi joku itse tai Ron voi hoitaa lisävarusteiden voimanostolaitteen, mutta murskataan kuitenkin valtavaan kolmeen. Mikä herättää kysymyksen: Kuka on vahvempi?

Väitteen vuoksi otetaan korkean tason kehonrakentaja ja korkean tason voimansiirto, joka molemmat painavat 275 kiloa. Kehonrakentajat ovat yleensä suuria taantumia, jotta nosto voi olla lähellä. Kaksi muuta voimansiirtoa olisivat enemmän kuin todennäköisesti noin 100 kiloa toisistaan. Muutama kehonrakentajien penkki yli 525 tai

Toisin sanoen, jos nämä kaksi urheilijaa tekevät hakkerointia kyykkyjä, taivutettuja rivejä, istuen käsipainon yläpuolella, jonkinlaisen pec -kärpäsliikkeen jne., Korkean tason kehonrakentaja aikoo haudata voimanostimen monissa tapauksissa. Totuuden vuoksi, että kehonrakentajien on kehitettävä jokainen lihasmassan maksimaalinen potentiaali, ne pakotetaan pääasiassa päätymään vahvaksi melkein kaikissa kuntosalin hississä. Nyt ennen minkään tyyppisiä kehonrakennusfaneja alkaa huutaa penkiltä, kyykkyjä ja Akim Williamsin, James Hollingsheadin ja Ronnie Colemanin ja Ronnie Colemanin takertumista, puhun yleisesti. Nämä keikarit saattavat ehdottomasti ripustaa minkä tahansa tyyppisen voimanosan kanssa samanlaisen ruumiinpainon kanssa.

Joten kysymys on edelleen. Onko kehonrakentaja, joka on vahva suurimmassa osassa kaikista hissejä “vahvempia” kuin voimansiirto, joka on erittäin vahva vain penkillä, kyykky- ja Deadlift? Mielestäni voimanostoliikkeet, etenkin kyykky ja deadlift, ovat paljon parempia vahvuuden markkereita kuin kaikki muut edellä mainitut kehonrakennusliikkeet. Penkki on kiistanalainen ja voidaan tehdä suuri tilanne, että seisova yläpuristimessa olisi seuraava paras vahvuustesti kuntosalilla kyykkyjen ulkopuolella ja Flamengo Paita katoamisilla. Ennen minkään tyyppisiä olympia Kawasaki Frontale Paita -nostopuolueita iskevät tiivisteen, jätän tarkoituksella nostot pois, koska kaksi keskusteltavaa väestötietoa eivät osallistu noihin hisseihin. Tästä syystä uskon, että voimanostot ovat totuudessa vahvempi ryhmä.

Vaikka voimanostolaitteet ovat vahvempia, uskon, että kehonrakentajien ja voimansiirtimien välinen yleinen vahvuusero on yliarvioitu vuosien ajan. Jos vaadit todisteita, mene katsomaan joitain UP: stä ja tulevista kehonrakentajista Yhdistyneestä kuningaskunnasta, jotka eivät vain nosta, mutta myös hallitsevat suuria poundaa. Vain koska kehonrakentajia ei arvioida heidän vahvuutensa perusteella, ei tarkoita, että he eivät ole vahvoja. Historiassa on ollut hyvin vähän ihmisiä, jotka saattavat kehittyä herra Olympia -tason lihasmassaa ilman, että heistä tulee prosessissa erittäin voimakas.

Kehonrakennuksen menestyssuunnitelma BI-Laws

joskus olen täysin kiehtonut siitä, kuinka huonosti keskimääräinen kuntosalin asukkaat haluavat isovarsia. Vaikka todistan näitä kavereita, jotka harjoittavat rintakehää, selkä-, hartiat ja jalat valtavan voimakkuuden ja intohimon kanssa, ne näyttävät hyppäävän toiselle tasolle, kun he hyökkäävät käsiään. Kuulen usein enemmän huutamista tankojen kiharoiden aikana kuin sarja kyykkyä. Outoa, mutta totta. Itse asiassa havainnollistaakseni siitä, kuinka useimmat harjoittelijat ajavat taivuttaa pari 20-tuumaista paria, kerron teille pienestä kyselystä, jonka otin äskettäin kuntosalille. Kysyin joukon kuntosalin vakavampia kehonrakentajia. Mene heidän käsivarsiinsa. Muutama heistä mainitsi rintaansa, mutta ylivoimainen vastaus oli aseet. Pari kaveria meni jopa niin pitkälle, että vastasin: “Otan koko kuusi tuumaa ja lyön kolme jokaiselle hauislihalle!” Ja tietysti yksi Joker kertoi minulle laittaneensa 1 1/2 tuumaa jokaiselle käsivarrelle ja muulle kolmelle muualle – ja olen varma, että tunnet hänen mainitsemansa vartaloosan.

Todella mielenkiintoinen asia pienessä kyselyssä oli se, Flamengo Paita että suurin osa kavereista ei edes sanonut, että he lisäävät tuumaa käsivarsiin. Tarkemmin sanottuna he halusivat lisätä hauislihaansa. Se sai minut mainitsemaan, että tricepsien massa todella myötävaikuttaa käsivarren kokoan enemmän kuin hauislihas, mutta he pitivät silti lujaa, että he halusivat isompia, freanier, korkeammat, paksummat hauislihas.

Nyt olen varma, että jos kysyn ryhmän kilpailukykyisiä kehonrakentajia, joiden on oltava enemmän huolissaan symmetriasta ja fysiikan osuudesta, tulokset olisivat erilaisia. Koska suurimmalla osalla vakavista nostimista ei ole halua astua lavalle, luulen kuitenkin, että voin viihdyttää heidän haluaan yksinkertaisesti rakentaa massiivisia, freaky -hauislihoja täydellisten mittasuhteiden kustannuksella. Ja juuri siitä tämä artikkeli on kyse – uuden kasvun leikkaaminen viivästymisessä hauislihasten avulla menetelmillä ja tekniikoilla, joita et ole koskaan ennen kokeillut.

Joten jos hauisasi eivät ole aivan siellä, missä haluat niiden olevan huolimatta kaikkein raivokkaimmista ponnisteluistasi kuntosalilla, lue ja ehkä törmäät kaksilaporin yli, joka saa työn sinulle!

Taivuttaa heitä takaisin

Yksi suosikkini tekemistä kuntosalin sarjojen välillä on tarkkailla muiden ihmisten muotoa koulutuksen aikana. Teen sen tosiasiallisesti edes ymmärtämättä sitä – luulen, että asiakkaiden kouluttaminen oli kaikki mitä tein noin 13 vuotta. Siksi katson aina nähdäkseni kuka tekee sen oikein ja kuka tekee sen väärin. Valitettavasti hyvin harvat ihmiset käyttävät erinomaista muotoa koulutuksensa aikana.

Hauislihasten työskennellessä yksi asia, jonka näen usein, on ihmiset, jotka aloittavat kiharansa kyynärvarren flexor -voimaa käyttämällä puhtaan hauisvoiman sijaan. Heidän funktionsa luonteen mukaan kyynärvarret on oltava mukana jokaisessa curling -liikkeessä, mutta jos todella muutat liikkeen alkamisen ranteen kihariksi, poistat paljon stimulaatiota, jonka aiot hauissi.

Harjoittelijat kertovat minulle usein, että kun he työskentelevät hauislihastensa, käsivarsillaan saavat voimakkaamman pumpun. Se ei ole hyvä asia, jos etsit isompia aseita.

Jos se kuulostaa sinulta, niin se, mitä sinun pitäisi tosiasiallisesti tehdä useimpien curling -liikkeiden aikana, taivuttaa ranteitasi takaisin ja pitää tätä asemaa koko sarjan ajan. Se vie kyynärvarren taipumukset käytännössä liikkeestä pakottaen hauislihasten tekemään melkein kaiken työn.

Kyllä, se tuntuu aluksi hieman omituiselta – ja mahdollisuudet ovat, että curling -patnages putoaa jonkin verran – mutta luota minuun, kun sanon, että lyöt todella hauisasi kovemmin kuin koskaan ennen. Kokeile käyttää tätä menetelmää ainakin yhdellä harjoituksella jokaisessa hauislihasharjoituksessa (ehdotan tankojen liikettä) ja lyön vetoa, että näet parannuksia.

Pidä leuka pystyssä

Ei, en ole täällä antamassa sinulle takaosaa ja kertoa sinulle, että röyhkeiden hauispakojen saaminen on täysin kunnossa (vaikka se on, jos haluat jakaa tyttöystäväsi paitoja). Kun puhun leuastasi, en tarkoita kasvoillasi olevaa, mutta sellaista, mitä sinun pitäisi tehdä kuntosalilla, jos haluat pumpata nuo hauislihas kasvuun. Läheinen tarttuminen, alakaivot ovat yksi tehokkaimmista hauishihnoista, joita voit tehdä, mutta harvat harjoittelijat koskaan käyttävät niitä. Kyllä, he työskentelevät myös selkälihaksen, mutta hauis -ohjelman rakenteessa tunnet ne melkein kokonaan huutavissa hauisissa. Suosittelen, että käytetään läheistä kahvan leukaa yhdellä kahdella tavalla. Joko suorita ne viimeisenä harjoituksena hauislihasrutiinissasi, kun BI: t ovat jo uupuneet, tai käytä niitä toisena harjoituksena hauislihasten supersetissä (saarnaajien kiharat, joita seuraa läheisen tarttuvan leuat, tekevät merkittävän yhdistelmän).

Jos haluat saada kaiken irti läheisistä lautasistasi, varmista, että käytät täydellistä muotoa. Suosittelen, että kädet etäisyyttä on leveämpi kuin kuuden tuuman päässä toisistaan. Aloita liike kuolleena roikkuu, kädet täysin suorana. ThissäLeukan samankeskisen osan huippu, jonka leuasi pitäisi nousta juuri palkin yläpuolelle (ei puoliksi repejä), kun puristat BI: n kovaa. Yritä laskea itsesi hyvin hitaasti, jolloin pohjaasentoon pääsee jopa neljästä kuuteen sekuntiin.

Kun voit saada 10–12 toistoa ruumiillisella, lisää ylimääräistä vastustusta hihnalla, joka on suunniteltu pitämään levyjä ja/tai käsipainoa vyötärön ympärillä. Kun teet puhtaat toistot, joissa on 50 ylimääräistä kiloa, hauislihasissasi on kaikki mitä haluat koskaan haluamasi – lupaan.

Kahdesti on mukavaa

Nykyään on paljon muodissa kouluttaa jokaista kehon osuutta vain kerran viikossa, Gremio Paita ja hyvästä syystä: se toimii. Kun etsit ylimääräistä kasvua tietyssä lihaksessa, se voi kuitenkin olla erittäin tehokasta osua siihen lihakseen kahdesti viikossa jonkin aikaa. Se toimii melko hyvin hauislihasten kanssa, koska niillä on taipumus toipua harjoituksista erittäin tehokkaasti.

Avaimet tehokkaaseen kahden päivän viikossa hauislihas-prioriitio-ohjelmaan ovat seuraavat: 1) Varmista, että harjoitusten välillä on vähintään kolme päivää ja 2) tekevät kahta erityyppistä harjoitusta viikossa.

Tässä on jako, jota voit käyttää tekemällä kahta hauisharjoitusta viikossa:

Maanantai: Rinta- ja haudotuspäivä: Neljä ja Hamsthursday: LAT ja TrapsFriday: Olkapäät, Biceps & Triceps

Tällaisen ohjelman avulla ehdotan, että teet maanantaina päähaupsesipäiväsi käyttämällä noin kolmannen osan volyymi – toisin sanoen sarjat – kuin käytät perjantaina. On myös erittäin tehokasta käyttää raskaampia painoja ja alhaisempia toistoja yhdessä harjoituksessa ja kevyemmistä painoista ja korkeammista toistoista seuraavassa. Toinen tapa, jolla haluan vaihdella kahta hauisharjoittelua, on käyttää kaikkia barbell -liikkeitä ensimmäisenä päivänä ja kaikki käsipainoja seuraavana. Se on jotain, jonka kanssa voit kokeilla, kunhan kahden harjoituksen välillä on joitain merkityksellisiä variaatioita.

Kasvaa hitaasti

Aina kun katson keskimääräistä kuntosalin rottaharjoittelua, näen usein enemmän heilahtelua yhden sarjan aikana kuin koko päivässä lasten leikkipaikassa. Kyllä, tiedän, että on hauskaa nostaa tonnia painoa tehdäksesi vaikutuksen ystävillesi, kuntosalirotille tai tytöllesi, joilla on niin suuret kuin haluat, että hauisasi ovat, mutta kaikki tämä huijaaminen vain huijaa sinua. Momentin käyttäminen, taaksepäin nostaminen ja kyynärpäiden nostaminen käpristyessäsi ei ole harjoitustekniikka, vaan junan hylky. Jos haluat täyttää paidat hieman paremmin, on aika puhdistaa lomake ja hidastaa asioita.

Olen havainnut, että useimmat kaverit tekevät kiharoitaan tempoilla 1.0.2010. Jos et tunne sitä menetelmää nostonopeuden ilmaisemiseksi, se tarkoittaa yksinkertaisesti, että hissin osa on suoritettu eksentrinen tai negatiivinen. Pohjassa ei ole taukoa; Kosketus tai positiivinen osa hissistä on saatu päätökseen sekunnissa; Ja yläreunassa ei ole taukoa. Tuossa tempossa jokaisen edustajan valmistuminen kestää noin kaksi sekuntia, ja koska suurin osa sarjoista on kuudesta 10 toistoon, jännityksen aika on vain 12-20 sekuntia. Se ei riitä niille, jotka haluavat stimuloida lihaksen hypertrofiaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että optimaalinen TUT lihaksen koon voitot ovat 40–70 sekuntia sarjaa kohti. Hmm, luuletko, että on aika mennä hitaasti?

Ehdotukseni jokaiselle, joka etsii enemmän kokoa niistä, on toisto temp 3/1/2/1, joka vie kunkin edustajan pituuden seitsemään sekuntiin. Tämä tarkoittaa TUT: ta 42 – 70 sekuntia kuuden – 12 toiston sarjoille. Täydellinen!

Voiko tämä pakottaa sinut pudottamaan curling -poundagesi huomattavasti? Joo. Mutta välitätkö todella, kun hauisesi ovat niin suuria, et voi koskettaa sormeasi olkapäähän? Ei ajatellut niin.

Mennä kulmaan

Pudota kalastusnapa, nouse veneestä ja poista hauska näköinen hattu kaikkiin liitettyihin vieheisiin, koska se ei tarkoita sitä, mitä tarkoitan kulmalla! Ajattele hauisharjoituksiasi ja kerro minulle, jos sinulla on taipumus tehdä samat harjoitukset yhä uudelleen. Barbell -kiharat, saarnaajien kiharat, istuvat käsipainot kiharat, keskittymiskiharat jne. Nyt, jos hauissi kasvaa hienosti, on selvää, että ne kukoistavat edelleen samoissa harjoituksissa. Kuitenkin, jos hauislihaksesi kasvu liikkuu yhtä nopeasti kuin kilpikonna, jonka takana Oprah, niin kulma voi olla juuri sitä, mitä tarvitset (veli, sanoin sinulle, pudota kalastusnapa!).

Kalastamalla tarkoitan vetoviivojen, kehon sijainnin ja/tai liiketasojen vaihtamista hauissi stimuloimiseksi tavalla, jota ne eivät ole tottuneet. Se muuttaa moottorin rekrytointikuvioita, herättää keskushermoston ja jopa antaa sinulle mieluiten rekrytoida sisä- tai ulomman hauislihasten päätä. Kaikki hyvät asiat! Tässä on joitain tapoja käyttää kalastuksen käsitettä hauisharjoituksessasi:

• Sen sijaan, että käpristyisi saarnaajapenkin kulmapuolelta, käpristy pystysuoralta.

• Kokeile kaltevia käsipainoja istuvien käsipainojen kiharoiden sijasta. Jos teet ne jo, yritä mennä jyrkemmälle kulmalle.

• Kun teet kaikenlaisia käsipainoja, yritä tarttua ‘kellot joko sisä- tai ulkolevyillä eikä keskellä. Tuo aloNE muuttaa kuinka liike vaikuttaa hauislihaan.

• Kun käytät tankoa, vaihda pito leveästä kapeaksi.

• Kun käytät käsipainoja, kokeile joko kehon läpi käpristystä tai käännä kämmenet ulos ja käpristelevät pois kehostasi.

• Kokeile istua ylempien pideny-kaapeliasemilla ja käpristele suoraa tankoa takaisin pään Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita taakse.

• Kokeile makuulla istuvassa kaapelirivien asemassa ja tee kiharat tasaisesti selässä.

Joten jos suurin halusi on, että pari massiivisia aseita roikkuu harteillasi, toivon, että kokeilet näitä BIW-lakia. He ovat työskennelleet kymmeniä ennen sinua, antaen heille mahdollisuuden päästä hauislihasan autuuteen, ja he voivat tehdä sen puolestasi. Tee mitä olet aina tehnyt, ja saat mitä olet aina saanut. Tee muutos, ja nuo pienet hauislihaset unohdetaan pian!

Yhteenvetona haluat pitää leuan ylös ja taivuttaa heidät takaisin, jopa kalastaessasi, mieluiten slo-mo: ssa, muistaen, että kahdesti on mukavaa. Saako ajautumistani?

* Tämä artikkeli on yksinoikeudella Ironmagazine.com -sivustolle, lisääntyminen missä tahansa muodossa ilman aikaisempaa suostumusta on ehdottomasti kielletty.

w w w. P r r s t r a i n i n g. c Om

_____________________________________________________ , P/RR/S -koulutusjärjestelmien kirjoittaja www.prrstraining.com. Eric on saatavana verkkokoulutukseen, ruokavalion konsultointiin ja kilpailun valmisteluvalmennukseen. Lisätietoja osoitteessa www.prrstraining.com.

Aspiriini voi vähentää syöpäkuoleman riskiä jopa 35 prosentilla

aspiriini voi vähentää syöpäkuoleman riskiä jopa 35 prosentilla
kirjoittanut Deborah Huso

Aspiriini päivässä voi pitää syövän poissa, uuden tutkimuksen mukaan Lontoosta. Lontoon hygienia- ja trooppisen lääketieteen korkeakoulun tutkijat suorittivat äskettäin tutkimuksen, joka keskittyi sydänkohtausriskien vähentämiseen aspiriinin avulla ja havaitsivat, että päivittäinen pieni aspiriiniannos (75 mg) voi vähentää myös useiden yleisten syöpien esiintymistä.

Oxfordin yliopiston professori Peter Rothwellin suorittamassa tutkimuksessa käytettiin yksittäisiä potilastietoja monista satunnaistetuista päivittäisten aspiriinin käytön tutkimuksista verrattuna aspiriinin käyttämiseen koekäyttöaikataulun kanssa, joka kestää neljä vuotta tai pidempään. Tutkimuksessa tutkittiin myös niistä oikeudenkäyntiosaajista, joiden uskottiin kuolleen syöpään.

Toisessa tutkimuksessa, jonka on suorittanut professori Tom Meade, eläkkeellä oleva epidemiologian professori LSHTM: n tarttumattoman taudin epidemiologian laitoksella, tutki pieniannoksisen aspiriinin vaikutuksia iskeemisen sydänsairauden ehkäisynä miesten.

“He havaitsivat, että syöpäriski vähensi kaiken kaikkiaan 21 prosenttia potilailla, jotka ottivat päivittäistä aspiriinia verrattuna niihin, jotka eivät”, tohtori J. Leonard Lichtenfeld, American Cancer Society -yhdistyksen kansallisen toimiston apulaispäällikkö, kertoi AOL Health tiistaina.

Tutkijat tutkivat myös syöpäpotilaita, joilla oli 20 vuoden seuranta, ja havaitsivat, että aspiriiniryhmällä oli 20 prosenttia vähemmän syöpäkuolemia. Flamengo Paita Heillä oli myös 35 prosenttia vähemmän kuolemantapauksia maha -suolikanavan syöpistä; Verisyöpien, kuten lymfooman tai leukemian, vähentymistä ei kuitenkaan vähentynyt.

Ruokatorven ja haimasyövän kuolemien väheneminen havaittiin viiden vuoden kuluttua, kun taas vatsan ja kolorektaalisyövän Liverpool FC Paita kuolemien väheneminen tapahtui vasta 10 vuoden aspiriinin käytön jälkeen. Tutkimukset kertoivat myös, että syöpään kuolemisen riski laski 7,08 prosenttia 65 -vuotiaana ja sitä vanhemmina.

Tarkoittaako tämä, että meidän kaikkien pitäisi alkaa ottaa aspiriinia päivittäin?

Ei välttämättä. Itse asiassa Ohion osavaltion yliopiston kattavan syöpäkeskuksen tutkijan tohtori Randall Harrisin mukaan potilaat ovat nähneet tuloksia ottaen vain pari aspiriinitablettia viikossa.

“Lisää ei ole parempaa näiden lääkkeiden kanssa”, Bayern Munich Paita Harris kertoi AOL Healthille. “Heillä on sivuvaikutuksia.” Aspiriinin yliannostus voi johtaa GI -ärsytykseen, verenvuotoon ja haavaumiin sekä aivojen verenvuotoon. ”

Harris on kuitenkin edelleen innostunut mahdollisuuksista. Hän toteaa, että meillä kaikilla on entsyymi kehomme nimeltään Cox-2, geeni, joka koodaa entsyymiä, joka aloittaa kehon tulehduksen. “Tulehduksen puuttuessa geeni on sammutettu”, Harris selittää. ”Geeni laukaisevat tulehdukselliset tekijät. COX-2-geeni ilmenee yli monissa syöpämuodoissa. COX-2: n salpauksen ei-steroidisilla, anti-inflammatorisilla lääkkeillä, kuten aspiriinilla, on havaittu vähentävän syöpäriskiä. ”

Mutta se ei tarkoita, että lääkärit puolustavat sitä, että väestö alkaa poppaa aspiriinia päivässä. “En usko, että tästä voidaan tehdä suositus kaikille aloittaa aspiriinin ottaminen”, Lichtenfeld varoittaa ja kehottaa potilaita puhumaan lääkäreidensä kanssa ennen päivittäisen aspiriinihoiton aloittamista.
__________________