Yksinkertainen sunnuntai

En ole tehnyt koko päivän keräämistä pitkään aikaan, mutta olin liian kiireinen tunnustamaan elämän, blogin tai mieheni tänään.

Vain tosissasi, sanoin Ben hyvää huomenta?
Viimeisimmät videoni

Sain COVID-19-testin
Coronavirus -testin saaminen – miten se toimii, miltä se tuntuu, kokemukseni ja paljon muuta. Sain perinteisen testin ja Ben sai COVID-19-testin.

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 16 sekuntia

Seuraava
Podcast -kertomukset 6. elokuuta
07:26

Elää
00:00
08:21
05:16

Aloitimme päivän mukavalla pienellä sunnuntain kävelymatkalla ja rauhallisella aamiaisella. Tein ranskalaisia ​​paahtoleipää – ei kanelia ranskalaisia ​​paahtoleipäpyöriä, vaan tavallisia vanhoja ranskalaisia ​​paahtoleipää. Näyttää siltä, Sevilla FC Paita ​​että pannukakkuja, mutta se ei ole?

Pystyin jotenkin keskittymään kaikki Chia -siemenet yhdelle osalle leipää. Se Wolverhampton Wanderers Paita oli rapea ja yllättävän miellyttävä. Ahhhhh, rakastan aamiaista Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita Benin kanssa sunnuntaisin? Se voi olla viikon suosikki ateriani <3 Sitten yritin olla tuottava kirjoittamalla Project Food Blog Challenge 3 Post-, Reading-, kotitehtäviäni ja sekalaisia ​​tapahtumia. Kirjaston jälkeen tulin kotiin lounaalle - pizzat, jotka on valmistettu eilen markkinoilta. Rakkaus, että he tekevät koko vehnän nyt! Ja jäljellä oleva salaatti viime yön Din-Dinistä. Varasin tämän mangon äitini. Mutta varastaeko se, jos se on äitisi jääkaapista? Vastaus on ei. Ilmeisesti söin myös suklaata. Jos en ottanut kuvaa, olisin unohtanut. Söin puoli tasapainobaaria iltapäivällä ja päätin sisällyttää sen illalliseen. Tein superkokoisen jogurttikulhon, jossa oli chobanit, viljat, rusinat, attune -granola, vanilja pb ja hienonnettu proteiinipalkki. Nousin pakkauksen evästeitä Trader Joes - kaurahiutaleiden karpalo tarjoillaan kuumalla kaakaolla, vaikka se on 80 astetta täällä. Tekevätkö he kylmä kaakao? Ai niin, sitä kutsutaan suklaamaitoksi. Rakastan Halloweenia ja olen aivoriihi pukuja Benille ja I: lle. Viime vuonna olimme Fred ja Wilma Flintstone. Nykyinen ehdotukseni on koira palkkionmetsästäjä ja hänen vaimonsa. Mutta en usko, että minulla on tarpeeksi sukkia edes tulla lähelle niitä rinnat! (lähde) Yrittäessään aloittaa viikoni oikealla jalalla, menen nukkumaan. Näetkö aamulla? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa

Opiskelu – Nopeat äärimmäiset painon leikkaukset vaikuttavat haitallisesti MMA: n suorituskykyyn myös tämän sivuston arkistoiduihin turvallisuustutkimuksiin osallistumisen jälkeen

sekä laillisia uudistuksia, jotka käsittelevät nopeaa äärimmäistä painon leikkausmenetelmiä MMA: ssa ja muissa taisteluurheilussa, viimeaikaisen mestarin tutkielman paperissa Oliver Roland -ohra on julkaissut lääketieteellisen sekä terveys- ja hyvinvointitieteen Edith Cowan Universityn korkeakoulussa tarkastelemalla MMA -urheilijoiden nopean äärimmäisen painon leikkausten vaikutuksia.

Tutkimus, jonka otsikko on ”5%: n kehon massaa akuutin kuivumisen vaikutukset suorituskykyyn ja sekoitetun taistelulajien urheilijoiden fysiologiaan” rekrytoi 14 MMA -urheilijaa, joilla oli vähintään 2 vuoden kilpailukokemus. Nämä urheilijat vaurioituivat hallintoryhmäksi ja ryhmäksi, joka sai nopeasti kuivumisen kautta leikattua äärimmäistä painoa, missä 5% heidän ruumiinpainostaan katosi.

Kolmen tunnin nesteytyksen jälkeen molemmille ryhmille tehtiin sarja suorituskykykokeita, mukaan lukien pystysuuntainen hyppy, lääketieteen heitto, rannekonsi ja toistuva kelkka -työntö. Nämä toistettiin vielä 21 tuntia myöhemmin korkeamman nesteytyksen jälkeen.

Ei ole yllättävää

Kuten odotettiin, tässä tutkimuksessa havaittu kuivuminen liittyi anaerobisen ja aerobisen suorituskyvyn laskuun. Itse asiassa tämän tutkimuksen erityinen toistuva kelkkaprotokolla perustettiin stressille sekä aerobista että anaerobista aineenvaihduntaa. Tässä tutkimuksessa havaittiin tyypillisen nopeuden vähenemisen 19% toistuvan kelkka -työntötestin kanssa yhdessä 5%: n piikin nopeuden pienenemisen kanssa. Toistuvan kelkan työntötestin aikana havaittiin viiden ensimmäisen sprintin tyypillisen nopeuden väheneminen 6%: n tyypillisestä nopeudesta vertaamalla 3 tunnin kuluttua olosuhteiden välillä. Toistuvan kelkan Feyenoord Paita työntötestin suorituskyvyn vähentymisen havaittiin edelleen 24 tunnin julkaisemista DHY -protokollaa, jonka tyypillinen nopeus vähensi 10%, piikkien huippuajan 5%: n väheneminen ja viiden ensimmäisen sprintin tyypillisen nopeuden väheneminen 6% . Näiden suorituskykymuutosten lisäksi toistuvassa kelkkapushtestissä havaittiin sekä 3 tunnin että 24 tunnin julkaisun kokonaismäärän lisääntyminen sekä 3 tunnissa verrattuna CONT: hen verrattuna huomattavasti suuremman väsymysindeksin kanssa Racing Club de Avellaneda Paita 3 tuntia DHY -protokollaa. Lisäksi uupumuksen takia vähemmän urheilijoita pystyi yhteensä toistuvan kelkkasuhan testin 3 h julkaista DHY

Nämä huonot tulokset saivat tekijän käärittämään, että ”tämän tutkimuksen havainnot viittaavat siihen, että nykyiset painonpudotusmenetelmät MMA: ssa ja muissa taisteluurheilussa eivät välttämättä edistä parasta mahdollista fyysistä suorituskykyä. Nykyisiä menetelmiä tulisi harkita uudelleen, koska suorituskyky OGC Nice Paita vaaransi jopa 24 tuntia palautumista. Tulevaisuuden tutkimuksen tulisi tutkia mahdollisia fysiologisia mekanismeja suorituskyvyn havaitun vähenemisen taustalla. ”

Täydellinen tutkimus löytyy täältä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Kalifornia käsittelee nopeasti äärimmäisiä painonleikkauksia MMADECEC 17.12.2015 “Painonleikkausuudistuksessa”
Tutkimus – MMA -taistelijat pysyvät vaarassa 24 tuntia nopean äärimmäisen painon leikkauksen jälkeen 21, 2018 “Turvallisuustutkimukset”
British Journal of Sports Medicine – Lisää hydraatiokysyntä MMAOCTOBER 16, 2015in “Turvallisuustutkimuksiin”

11 Asiaa, joita vaaditaan ymmärtää uudesta Fitbit Alta

New Fitbit Alta? olet onnekas! Ihannetapauksessa olet nyt perustanut laitteesi ja tutkinut Fitbit -sovellusta hiukan. Hyvä, olet parhaalla tiellä.

Nyt tässä on tärkein asia, joka on pidettävä mielessä: älä pelkää! Vaikka Fitbit -kokemus on Eintracht Frankfurt Paita luonnollista tuntea olevansa hieman hukkua uuden tekniikan omaksumisessa, se on kehitetty aloittelijoilla mielessä. Kun ymmärrät uuden Altasi ja sovelluksen, huomaat kehotuksia, ponnahdusikkunoita sekä muita intuitiivisia ominaisuuksia, jotka ohjaavat sinua prosessin kanssa.

Sinulla voi silti olla joitain kysymyksiä, joten tarkista. Alla olevat 11 ehdotusta takaavat sinut sekä uusi Alta osui toiminnan seurantaan Feyenoord Paita askeleen.

Kuinka lyödä maata käynnissä uudella Fitbit Altalla

Käytä sitä oikein. Korkeamman tarkkuuden ja hyödyntämisen yksinkertaisuus varmista, että noudatat näitä hienoimpia käytäntöjä. Anna ensin Fitbit-sovelluksen ymmärtää, mihin ranteeseen käytät Altasi-ei-hallitsevaa kättäsi suositaan, koska ranteesi lisäliike voi vaikuttaa kaaviosi. Varmista asetukset siirtymällä tilillesi napauttamalla Alta ja valitse sitten joko vasen tai parhaiten sekä ”kädenosuudelle” että “ranteeseen”. Sijoita alta ranteesi ympärille. Seurantalaitteen yläosa on ladattavan portin sivu. Trackerin yläosan pitäisi olla ranteen ulkopuolella tai yläosassa. Varmista, että seurantalaite ei kuitenkaan rajoita (etenkin liikunnan aikana), joten se ei rajoita verenvirtausta.

Navigoi siinä. Alta -näyttö himmennetään, kun sitä ei käytetä. Herätäksesi sen, nosta ja käännä ranteesi kohti sinua (tunnetaan nimellä Quick View) tai kaksoisnaputa Trackerisi, missä näyttö tyydyttää bändin. Yksi napautus kääntää päivittäisillä toimintatilastoillasi-ALTA ei reagoi pyyhkäisyihin; sitä tulisi napauttaa.

Valitse kellopinta. Alta sisältää useita vaakasuuntaisia ja pystysuoria kellotyylejä. Voit muokata kellosopimustasi Fitbit -sovelluksen asetuksissa (tilikuvake> Alta> Clock Face). Voit myös tarkastella tätä opetusohjelmaa. Uusi tyyli tulee näkyviin, kun synkronoi trackerisi.

Luoda tavoitteita. Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä, kun aloitat uuden Fitbit Alta -sovelluksen hyödyntämisen, on tunnistaa missä olet terveys- ja hyvinvointimatkallasi sekä mihin haluat mennä. Henkilökohtainen tavoitteiden asettaminen voi auttaa sinua asettamaan kohtuulliset ja saavutettavissa olevat kohteet päivittäisten vaiheiden sekä toiminnan, liikunnan sekä harjoittelujen, unen, ruokavalion ja painon ympärille. Sinun pitäisi nähdä oikea -aikainen sovelluksen kojelaudassa. Napauta sitä, kun sinulla on muutama minuutti menemään prosessin Chelsea FC Paita mukana (älä hylkää sitä juuri, koska olet tällä hetkellä kiireinen tai kiire; et voi käyttää taas opastettua toimintoa samoin kuin tarvitsee aseta tavoitteesi manuaalisesti).

Mukauta näkemäsi. Voit myös lisätä, poistaa ja järjestää Trackeriin parhaiten Fitbit -sovelluksen tilastot. Napauta vain tilikuvaketta, napauta Alta -laattaa ja napauta sitten ”Mukauta näyttöä”. Valitse tilastot, jotka haluat nähdä laitteessasi (akkomerkki on erittäin hyödyllinen; kun näet matalan akun, se tarkoittaa, että sinulla on noin päivä käyttöpäivä) ja pidä sitten sormeasi jokaisen laatan kolmessa harmaassa viivassa vetääksesi ne suosittuun järjestykseen.

Aseta nukkumaanmeno muistutus. Kun olet asettanut unitavoitteen ja nukkumisaikataulun, tuota nukkumaanmenoa. Hälytyksen järjestäminen, joka kehottaa sinua aloittamaan purkautumisen 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa koskevaa tavoitetta, voi auttaa sinua säilyttämään jatkuvan nukkumisaikataulun, josta ammattilaisten valtio voi hyödyttää terveyttäsi.

Valitse muistutukset liikkumiseksi. Jos olet noudattanut yllä olevia tavoitteiden asettamista koskevia ohjeita, olet jo valinnut, mitkä vuorokauden tunnit haluat omistaa vähintään 250 askelta. Tämä tuntitoimintatavoite liittyy muistutuksiin liikkua. Jos haluat käynnistääksesi, napauta sovelluksen kojelaudan tunnin aktiviteettilaatta ja silloin Gear -kuvaketta parhaan nurkan aikana. Liu’uta ympyrä ylöspäin, kunnes tausta on vihreä. Alku- ja päätysaikojen pitäisi vastata tavoitteesi asettamasi, mutta voit myös varmistaa, mitä viikonpäiviä haluat käyttää muistutuksia liikkuaksesi.

Määritä ilmoituksesi. Yli 200 yhteensopivan iOS: n sekä Android Mobile Gadgetien avulla voit saada saapuvan puhelun, tekstiviestin sekä kalenteritapahtumailmoitukset Altaasi. Tunnista, tukeeko gadgetia näitä ominaisuuksia, samoin kuin sallii ne sitten käyttämällä näitä ohjeita.

Aseta hiljainen hälytys – tai kahdeksan. Seurantajasi värähtelee määriteltyinä aikoina, mikä tekee hälytyksistä fantastisen menetelmän nousta varovasti, muista ottaa vitamiinejasi ja paljon enemmän.

Pysy täysin ladattuna. Fitbit Alta -akku voi kestää jopa viisi päivää*. Löydä tiettyjä menetelmiä sen akun keston pidentämiseksi ja sitten ESTaulukko lataustekniikka varmistaaksesi, että tyhjennetty akku ei jätä sinua jäljittämään. Fitbit.com -asetuksissasi voit viittaa niin paljon kuin hankkia push -ilmoituksen mobiililaitteeseesi tai sähköpostille (tai molemmat!), Kun seuranta -akku on alhainen.

Lisävaruste! Nyt kun sinut on soitettu sisään, omistautuu uuden Fitbit Altasi joka päivä. Saatavilla olevien lisävarusteiden valikoima-hauskanpitoa sekä tyylikkäitä tai silmiinpistävästi yleisiä-tekevät siitä helpon **. Tarkista Alta -hakukirja täydellisestä tyylistä. Sen lisäksi, että laite on yhteensopiva Fitbit Alta: n sekä Fitbit Alta HR -tarvikkeiden kanssa.

*Akun kesto voi vaihdella hyödyntämällä samoin kuin muita tekijöitä.

** Tracker tarjosi erikseen.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointikysymystä tai ehtoja. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Danielle Kosecki

Vanhempi terveys ja hyvinvointi sekä fyysinen kuntotoimittaja Danielle Kosecki on palkittu toimittaja, joka on käsitellyt terveyttä ja hyvinvointia sekä fyysistä kuntoa paljon yli 10 vuotta. Hän on kirjoitettu glamourille, lisää, ehkäisylle sekä pyöräilylehuille, samoin kuin pyöräily valtavan koulutuskirjan toimittaja. New Yorkin kotoisin oleva Danielle asuu nyt lahden alueella, jossa hän ei kaipaa talvikautta ollenkaan.

Amerikkalaiset gladiaattorit palaavat toiseksi kaudelle

No-holds-Barred -hittikilpailusarja palaa pääajan televisioon, isännät Sporting CP Paita Hulk Hogan ja Laila Ali! Etsimme viikonlopputyyppejä, jotka ovat suuria, huonoja ja urheilullisia. Jos luulet, että sinulla on sydän, taidot ja halu kilpailla, haluamme nähdä sinut Gladiator -areenalla! NBC on käynnistänyt klassisen kilpailusarjan “American Gladiators” ja kuulee tällä hetkellä seuraavan kauden kilpailijoita ja gladiaattoreita!

Avoin puhelun päivämäärät ja paikat tulevat pian!

Vaikka olemme SS Lazio Paita kuulleet, Club America Paita että kaupungit ovat:

Los Angeles, Kalifornia
Scottsdale, Arizona
Denver, Colorado
Chicago, Illinois
Austin, Texas
New York, New York
Orlando, Florida

Napsauta alla olevaa paljon lisätietoja siitä, kuinka hakea on joko kilpailija tai gladiaattori

3 siirtoa vahvemmalle ytimelle

abs – varsinkin kun olet rannalla – voi olla melko näkyviä lihaksia, joten minulta kysytään tyypillisesti suosikki ydinliikkeitäni. Mutta ydin on paljon enemmän kuin vatsa -alue: se on lihaksen ryhmä, joka kattaa hartioiltasi lantioosi. Ja kun liikut ja vahvistat ydintä, luot perustan, joka voi auttaa sinua astumaan paremmin ja yleensä elämään parempaa elämää.

Tavalliset ABS -liikkeet, kuten rypyt, saattavat auttaa sävyttämään vatsasi, mutta ne eivät välttämättä vahvista ydintäsi. Rypistykset työskentelevät vartaloasi rajoitetussa liikealueella ja keskittyvät vain pieneen alueeseen. Uskon, että liikutat paljon enemmän – tarkoittaen, kuten luonnollisesti jokapäiväisessä toiminnassa – RB Leipzig Paita ja kohdella kehoasi koko yksikönä, harjoittelu tulee paljon tehokkaammaksi ja voi auttaa sinua suorittamaan paremmin missä tahansa urheilulajissa – puhumattakaan mainittavasta Lopeta vammat.

Takaisin suosikki ydinliikkeihini: rypistymiset? Alemman jalan hissit? Ei. Tässä on kolme, joita rakastan:

Rakenna vahvempi ydin Gabbyn 3 suosikkiliikkeellä

1. Kettlebell Snap

Seiso, jolla on kevyt kettlebell (niin että se antaa sinun heiluttaa ilman liikaa haasteita), jalkojen lonkan etäisyyden ollessa toisistaan ja kämmenet vartaloasi kohti. Rintakehäsi on oltava ylös, hartiat alas.
Pidä käsivarret pidennettynä, mutta löysä, vedä absasi kohti selkärankaa ja pehmennä polviasi (joten niitä ei ole hylätty).

Pidä painosi kantapäässäsi, saranaa lantiosta alaspäin takaosan takaosaan ja lattiaa kohti. Seuraavaksi työnnä korkojen läpi alas ja paina lantiosi ylös ja eteenpäin – heiluttaen painoa kohti rintakehän korkeutta.

Kun kettlebell tulee alas, uppoaa taas korkojen painosi kanssa, antaen kettlebellin tulla alas jalkojen väliin ennen kuin napsahtaa sitä uudelleen toiselle edustajalle. Toista 5-15 toistoa kuntotasostasi riippuen.

2. Eteen- ja takaosat

Eteenpäin: Seiso jaloilla lonkan etäisyydellä ja rinnassa ylöspäin ja abs vedetään sisään, astu eteenpäin ihanteellisella LOSC Lille Paita jalallasi, laskemalla vartaloasi, kunnes ihanteellinen reisi Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita on yhdensuuntainen maan kanssa. Työnnä ihanteellinen jalka ja tuo se takaisin. Toista vasemmalla puolella ja vuorotellen 10 – 20 toistoa.

TAKAISIN: Seiso jaloilla lonkan etäisyydellä, ja rinnassa ylöspäin ja abs vedetään sisään, astu ihanteelliseen jalkaan taaksepäin laskemalla vartaloasi, kunnes vasen reidesi tulee yhdensuuntaisesti maan kanssa. Pidä rintakehäsi ylös, työnnä vasemman jalan läpi, jotta ihanteellinen jalka takaisin aloittaaksesi. Vaihtoehtoiset sivut 10 – 20 toistoa.

3. Puukylpyt

Pidä kevyt käsipaino tai lääkepallo molemmin käsin, ja seiso jalat hieman leveämmäksi kuin lonkan etäisyys. Vedä ABS: n selkärankaasi kohti ja kyykky – lisäämällä painoa samanaikaisesti vasemmalle jalkaa kohti. Seuraavaksi nouse ylös ja tuo paino ylös vartaloosi ja ylös ihanteellisen olkapään yli, jolloin kehosi voi kiertyä ja vasen jalkasi kääntyä. Toista 5-15 toistoa ennen sivujen vaihtamista.

Lisäpisteet:

Itse asiassa tämä on pakollista: paras ydinharjoitus on se, mitä laitat suuhusi. Älä tappaa minua, mutta ravitsevalla, monipuolisella ruokavaliolla on paljon enemmän vaikutusta vatsan alueellesi kuin millään harjoituksella, jonka voin vakuuttaa sinut kokeilemaan. Uni on toinen merkittävä toimija, kun se liittyy vahvan perustan rakentamiseen. Riittävän z: n saaminen auttaa lihaksia palautumaan ja pitää ahdistuksen kurissa. Unen puute voi myös lisätä kortisolitasojen nousua, mikä voi vaikuttaa suoraan keskipitkään.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Gabby Reece

Maailmankuulu urheilija, New York Timesin bestsellerekirjailija, vaimo ja äiti. Gabrielle Reece on entinen ammattimainen rantalentopalloilija ja Niken ensimmäinen naispuolinen edustaja. Hänellä on intohimo terveelliseen elämiseen ja kuntoon, joka on muokannut hänen ammattiaan ja tekee hänestä suositun johtajan terveyden ja hyvinvoinnin maailmassa.

Julkkikset haluavat sinun kaltaisten ihmisten kuolleiden!

Matt Weik

No, ei tarkalleen – mutta kinda. Haluan soittaa kuuluisuuksille tänään myydä. Toki, siellä on joitain hyviä kuuluisuuksia, jotka työskentelevät loistavien syiden puolesta, mutta silloin sinulla on paljon kuuluisuuksia, jotka käyttävät tuotteita ansaitaksesi rahaa (ikään kuin heillä ei olisi tarpeeksi) riippumatta siitä, kuinka paha tuote voi olla sinulle. Terveys ja kunto nykyään, kun taas aina uutisissa ei näytä siltä, että jotain paljon hyppäävät aluksella. Ihmiset vaeltavat päivittäisen elämänsä ympärillä vain tekemällä mitä he haluavat, ja heillä Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita ei ole vastuuta heidän terveydestään ja heidän ympärillään olevien (perhe) terveydestä. Se ei auta Brighton & Hove Albion FC Paita sitä, että kuuluisuudet, joita ihmiset tietävät ja rakastavat (vaikka jotkut kuuluisuudet ovat luunpäätä), kuten musiikkitaiteilijat työntävät tuotteita, jotka voivat lopulta johtaa sinut tielle sairauteen.

Katsotaanpa kuka tekee mitä näinä päivinä:
• Will.i.am – Koksi, Doritos, Dr. Pepper, Pepsi
• Britney Spears – McDonald’s, Pepsi
• Justin Timberlake – McDonald’s, Pepsi
• Pitbull – Dr. Pepper, Pepsi
• Beyonce – Pepsi
• Maroon 5 – koksi
• Snoop Dogg – Kuumat taskut
• Shakira – Pepsi
• Katy Perry – Pepsi
• Blake Shelton – Pepsi, Pizza Hut
• Yksi suunta – Nabisco, Pepsi
• Ne-Yo-Pepsi

Näetkö siellä yhteisen teeman? Paljon roskaa, josta me kaikki tiedämme, että ihmisten on pysyttävä poissa. Mielestäni hauskin kuuluisuus on Snoop. Oletan, että kun hän saa “munchies”, hän vain tarttuu kuumaan taskuun ja hän on hyvä mennä? Haha.

Beyonce allekirjoitti arviolta 50 miljoonan dollarin kaupan Pepsin kanssa heidän kauheiden tuotteidensa mainostamiseksi. Justin Timberlake tarttui itselleen 6 miljoonan dollarin arvioidun sopimuksen McDonald’sin kanssa. Yli 65 musiikin julkkista on työskennellyt tonnin rahan arvoisia hyväksyntätarjouksia. Miksi? Koska he eivät yksinkertaisesti välitä sinusta. He välittävät rahansa laskemisesta. 50 miljoonalla dollarilla en voi sanoa, että syytän niitä, mutta kun katsot ympärillesi ja suurin osa ympärilläsi olevista ihmisistä on ylipainoisia tai lihavia, saatko todella tunteen täyttymisen allekirjoittamisesta ja työntämällä tuotteita, jotka johtavat lisäksi Amerikan alaspäin polku itsensä tuhoamiseen? Nukutko hyvin yöllä tiedät tämän tosiasian ja että käytät vain rahaa lisätäksesi liikalihavuusastetta Amerikassa?

Soda, karkit, energiajuomat, pizza, pikaruoka ja muut epäterveelliset ruoka- ja juomabrändit kohdistuvat kuuluisuuksiin, koska he tietävät olevansa yleisön edessä ja ihmiset nauttivat kaikesta, mitä he tekevät. TMZ on show, joka on omistettu seuraamaan kuuluisuuksia, kuten meidän on tarkoitus huolehtia siitä, että ne tunnistettiin ruokakaupassa. Ikään kuin meidän olisi tarkoitus ajatella, että he eivät syö oikeaa ruokaa. On järjetöntä, että korostamme nykyään niin paljon kuuluisuuksia ikään kuin he tekisivät jotain hyödyttääksemme elämäämme. Uutiset salama – he eivät ole! He eivät välitä ketään meistä. Sinulla on muutamia, jotka eivät ole roskaa ja omistavat ilmaisen ajan hyvistä syistä, mutta se on pieni osa koko ryhmästä.

Mitä tämä tekee meille ravitsemuksellisesti? Se saa meidät ottamaan useita askeleita taaksepäin – ikään kuin jos on mahdollista taantua edelleen. Epäterveellisten ruokavalintojen suositukset lähettävät väärän viestin nuorillemme. Heidän mielestään on hämmästyttävää syödä tai juoda tiettyjä ruokia tai juomia, koska he näkevät kuuluisuudet tekevän sitä ja työntävän tuotteita mainoksissa ja mainoksissa. Tämä muodostaa viime kädessä huonoja ruokavaliorutiineja lapsille, jotka todella eivät tiedä paremmin. Siellä meidän on myös astuttava sisään ja tehtävä ihanteelliset ruokavalinnat lapsillemme.

Lihavuusaste on nousussa, ja paljon enemmän ihmisiä on tulossa ylipainoisesti huonon ravitsemuksen ja liikunnan puutteen vuoksi. Näetkö kuuluisuuksia, jotka ajavat amerikkalaisia saamaan aktiivisia tai syömään tasapainoista ravitsevaa ruokavaliota? Näet joitain kuuluisuuksia, kuten Cam Newton, Stephen Curry, Kristen Bell, Jessica Alba ja muutama muu, mutta ei paljon. Joten miksi se on? Sinä ja minä molemmat tiedämme, että monet näistä kuuluisuuksista, joilla on palkitsevia hyväksyntätarjouksia, välittävät fyysistään – he ovat valokeilassa koko päivän joka päivä, joten tiedät, että he haluavat näyttää parhaalta. Joten miksi työntää tuotetta, jota heillä itse ei todellakaan olisi päivittäin? Arvauksesi on yhtä hyvä kuin minun muu kuin sen taloudellinen näkökulma.

Tässä on joitain positiivisia uutisia … Elintarvike- ja juomateollisuudessa on ollut paljon yrityksiä, jotka ovat luvanneet vähentää markkinointikampanjansa, jotka kohdistuvat alle 12-vuotiaisiin lapsiin. Jotkut näistä yrityksistä ovat McDonald’s, Coca-Cola (Coke) , Burger King, Post, Hershey ja Kellogg, jotka pyrkivät tekemään joitain muutoksia (se ei tarkoita, että he lopettavat epäterveellisten esineiden tekemisen, yksinkertaisesti valitsemalla olla markkinoimatta niitä lapsille). Tämä on vähän hämmentävää, vaikka monet tuotemerkit, jotka pyrkivät olemaan mainostamatta tuotteitaan lapsille, tunnetaan luomalla tuotteita erityisesti lapsille. Jätin raaputtaa päätäni, vaikka mitä he sanovat, kuulostaa loistavalta uutiselta. Kaiken kaikkiaan on paljon enemmän kuin tusina tuotemerkkiäjotka ovat tehneet päätöksen, että he liittyvät itsensä hallitsevaan pyrkimykseen lopettaa lapsille suunnattu markkinointi, jota he kutsuvat “lasten ruoka- ja juoma-mainontaaloitteeseen”. Tämän uuden aloitteen kotiviesti on rohkaista alle 12 -vuotiaita lapsia tekemään terveellisempiä ruokavalion valintoja ja elämään terveellistä elämäntapaa.

Asiat eivät ole vain pysähtymässä edellä sanottua. On olemassa useita terveydenhuollon kannattajia, jotka pyrkivät myös samanlaiseen aloitteeseen teini -ikäisille. CDC on tullut esiin ja sanonut, että teini -ikäisten ylipaino- ja liikalihavuusaste on ollut nousussa – aiheuttaen syytä huolehtimiseen. Siksi yllä oleva aloitteen kaltainen asettaminen näyttää vain luonnolliselta polulta. Vahingaavatko nämä uudet suunnitelmat ja aloitteet näiden yritysten myyntiä? Epäilemättä. Kiitän heitä toimista, jotka voivat todennäköisesti häiritä ja vähentää heidän voittojaan ja yleistä kasvua vain auttaakseen liikalihavuuden torjumiseksi nuorempien sukupolvien keskuudessa.

On rohkaisevaa kuulla, että yritykset tarkistavat amerikkalaisten terveyden ja hyvinvoinnin ja pyrkivät tekemään muutoksen. Olisi vielä parempi, jos paljon enemmän yrityksiä liittyy. Luulen. Kuka tietää mitä tulevaisuus omistaa? Nämä yritykset saattavat menettää miljoonia dollareita ja pyrkiä palaamaan tapaan, jolla Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita se oli ennen, ja palauttaa kaikki muutoksen menetetyt voitot. Tai ehkä paljon enemmän yrityksiä hyppää vaunuun ja liittyy sisään? Aika näyttää, mutta ainakin horisontissa tapahtuu positiivisia muutoksia, jotka hyötyvät monista ihmisistä ja auttavat muodostamaan terveellisempiä ruokailutottumuksia.

Kahvi vähentää rintasyöpäriskiä, tutkimustutkimus ehdottaa

kahvi AC Milan Paita vähentää rintasyöpäriskiä, tutkimustutkimus ehdottaa

ScienceDaily – Äskettäin julkaistu tutkimus osoittaa, että kahvinjuomarit nauttivat kahvin mausta paitsi minimoivan syövän vaaran kuppillaan. Paljon perusteellisempi tutkimus, joka julkaistiin 10. toukokuuta Biomed Centralin avoimessa pääsyssä rintasyöpätutkimukseen, osoittaa, että kahvin juominen vähentää erityisesti antiestrogeeniresistentin estrogeenireseptorin (ER) negatiivisen rintasyövän vaaraa.

Ruotsin tutkijat vertasivat elämäntapa-elementtejä sekä kahvinkäyttöä rintasyöpä- ja ikäryhmien naisten välillä ilman. He huomasivat, että kahvinjuomilla oli alhaisempi rintasyöpä kuin naisilla, jotka joivat kahvia harvoin. Siitä huolimatta he huomasivat myös, että joukko elämäntapa -elementtejä vaikuttivat rintasyöpään, kuten ikään vaihdevuosien, liikunnan, painon, koulutuksen, sekä kotitaloushistoriaan rintasyövän historiaan. Kun he olivat vaihtaneet tietojaan näiden muiden elementtien huomioon ottamiseksi, he huomasivat, että kahvin suojaava vaikutus rintasyöpään oli mitattavissa vain ER-negatiiviseen rintasyöpään.

Karolinska Institutetin ryhmä selitti, että ”kahvin hyödyllisistä vaikutuksista on usein ristiriitaisia tietoja – kun vertailimme tuloksia saksalaisen tutkimustutkimuksen, havaitsimme, että heidän tiedot osoittivat täsmälleen saman trendin, mutta yhteys oli paljon heikompi . Ehdotamme, että tällä voi olla jotain viimeistelyä menetelmällä, jota kahvi valmistettiin, tai parempana paputyyppi. On epätodennäköistä, että suojaava vaikutus Stade Rennais FC Paita johtuu kahvissa läsnä olevista fytoestrogeeneistä ottaen huomioon, että tässä tutkimuksessa ei ollut vähentynyt ER-positiivisen syövän esiintyvyyttä. ”

Joten vaikka on selvää, että kahvilla voi olla hyödyllisiä vaikutuksia naisten suojaamiseen ER: n epäsuotuisalta rintasyövältä, tarkkoja järjestelmää ja mukana olevia yhdisteitä eivät ole vielä poistaneet, samoin kuin kaikenlaisia kahvia.

Tarinan lähde:
Yllä oleva Manchester United Paita tarina on tulostettu uudelleen (ScienceDailyn henkilöstön toimituksellisilla sopeutumisilla) Biomed Centralin toimittamista materiaaleista Eurekalert!, AAA: n palvelun avulla.

Lehtiviite:
Jingmei Li, Petra Seibold, Jenny Chang-Claude, Dieter Flesch-Janys, Jianjun Liu, Kamila Czene, Keith Humphreys ja Hall. Kahvin käyttö muuttaa estrogeenireseptorin epäsuotuisan rintasyövän vaaraa. Rintasyöpätutkimus, 2011 linkki

Kahdeksan elintarviketta miehen terveydentilaan

unohtaa erityiset eliksiirit, eksoottiset marjat ja ihmealisät miehen terveyden varaamiseksi. Salaisuus henkisen kestävyyden, energian, elinvoiman ja terveyden parantamisen salaisuus löytyy paikallisista viljelijöiden markkinoilta tai elintarvikekaupasta.

Tässä on luettelo yleisistä ruoista, joita jokainen mies voi lisätä ostoslistaansa saadakseen terveyden ja hyvinvointinsa.

Keitetyt tomaatit. American Cancer Society: n mukaan yksi kahdeksasta miehestä kehittää eturauhassyövän elämässään. Eturauhassyöpä on miesten toiseksi yleisin syöpä ja viides johtava kuolinsyy maailmanlaajuisesti. Vaikka eturauhassyövän estäminen ei ole varmaa, riskien vähentäminen ruokavalion ja elämäntavan kautta on avainasemassa.

Liikunta, terveellinen ruumiinpaino ja vihannesten lisääminen ovat erityisen tärkeitä. Uusi tutkimus yhdisteestä, nimeltään lykopeeni, jota luonnollisesti esiintyy punaisissa vihanneksissa ja hedelmissä, voi vähentää oksidatiivista stressiä ja tulehduksia eturauhasen soluissa. Lykopeeni kuuluu karotenoidiperheeseen ja se antaa hedelmiä ja vihanneksia, kuten papaija, vesimeloni ja tomaatit niiden elinvoimainen väri. Tomaatit ovat yksi rikkaimmista luonnollisista lykopeenilähteistä ja imeytyminen kehoon on suurin, kun lykopeeni kypsennetään. Miksi et lisää lehtien salaattia ja pastaa tomaattikastikkeella ruokailusuunnitelmiin?

Saksanpähkinät. Saksanpähkinät ovat upea ravitsemuksen lähde – rikkaat monityydyttymättömissä rasvahapoissa, proteiineissa, kuidussa, magnesiumissa ja B6 -vitamiinissa. Tutkimukset osoittavat, että saksanpähkinät voivat parantaa kykyämme keskittyä ja ajatella vähentämällä aivojen tulehduksellista kuormaa ja parantamalla kognitiota. Pitkällä aikavälillä saksanpähkinöiden syöminen osana terveellistä ruokavaliota voi hidastaa aivojen ikääntymistä ja vähentää neurodegeneratiivisten sairauksien riskiä. Maukas pähkinä, joka näyttää ”aivoilta”, voi myös olla täydellinen aivoruoan välipala!

Lisäksi viimeaikaiset tutkimukset havaittiin, että usein saksanpähkinöiden mukaan lukien ruokavaliossa, voi parantaa siittiöiden terveyttä ja hedelmällisyyttä.

Osterit. Casanova ruokasi 50 osteria aamiaiseksi. Vaikka ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että osterit olisivat aphrodisiacia, hänen elämänkuoreensa olisi voinut auttaa hänen säännöllisesti tämän merenelävien kulutuksensa.

Osterit ovat vähäisiä kaloreita, runsaasti proteiinia ja runsaasti elintärkeitä ravintoaineita – sinkki-, seleeni-, rauta-, kuparia ja D -vitamiineja D ja B12. Nämä ovat ravintoaineita, jotka tukevat seksuaaliterveyttä ja immuniteettia. Pidätkö heistä raa’ita, höyrytettyjä, leivottuja tai muhennoksia, kun kauden aikana osterit ovat loistava merenelävien valinta.

Turkki. COVID-19 on Montpellier HSC Paita aiheuttanut 25 prosentin lisääntymisen ahdistuksen ja masennuksen esiintyvyydessä maailmanlaajuisesti. Uusi tutkimus osoittaa, että ruokavaliolla on tärkeä rooli masennusoireiden vähentämisessä vaikuttamalla aivoihin ja suolistomikrobiomiin. Ruokavalion kuluttaminen, joka sisältää riittävät määrät aminohappojen tryptofaania, on yksi tapa varmistaa, että aivosi tuottaa riittävästi serotoniinia, jota kuvataan ”onnellinen hormoni” sen mielialaa parantavan vaikutuksen vuoksi.

Joten sisällytä Turkki ympäri vuoden, ei vain kiitospäivään. Lisää kalkkuna lounasaikaiseen voileipään tai korvaa se kanaksi Kashima Antlers Paita lisäämään tryptofaanin saantiasi.

Lohi. Lohi on runsaasti rasvoja, joita kutsutaan erittäin pitkäksi ketjun omega 3-rasvahapoksi (EPA ja DHA). Nämä rasvat voivat auttaa ylläpitämään sydämen terveyttä parantamalla sykettä, vähentämällä verihyytymien ja tulehduksen riskiä ja alentamalla HDL -kolesterolia. Sydänsairaus on amerikkalaisten miesten johtava kuolinsyy, joten on selvää, että meidän on oltava tietoisempia sydämemme terveydestämme.

American Heart Association suosittelee kahden palvelun saamista rasvaisia kaloja viikossa. Lohi usein sisällyttäminen ruokavalioon on hyvä alku. Muita hyviä Omega 3 -rasvojen lähteitä ovat sardiinit, silli ja makrilli. Seuraavan kerran kun hautat tai grilli, harkitse suosikkikalaa pihvin sijasta.

Munat. Munat on vuosien varrella turhautunut, ja ne ovat yhteydessä sydänsairauksien, aivohalvauksen ja tyypin 2 diabeteksen riskiin. Uudempi tutkimus viittaa kuitenkin siihen, että munat ovat saattaneet olla heidän pitämänsä yrityksen uhri. Munat tarjoillaan tyypillisesti jalostetuilla lihoilla ja juustoilla ja keitetään haitallisissa rasvoissa.

Munat ovat ravitsemuksellisia voimalaitoksia, jotka sisältävät 11 erilaista elintärkeää vitamiinia ja mineraaleja. Ne on täynnä proteiinia, B12 -vitamiinia, monityydyttymätöntä rasvaa, fosforia, jodia, folaattia, A -vitamiinia ja seleeniä. Jälkimmäisellä voi olla suojaava rooli eturauhassyövän kanssa.

Munien syöminen useita kertoja viikossa on niitti kodeissa ympäri maailmaa, ja he saavat kiistatta tämän ravitsemusterapeutin hyväksynnän nyökkäyksen. Ne ovat niin monipuolisia, ja voit saada ne milloin tahansa vuorokauden aikaan. Niitä voidaan keittää, munakoida, salametsättää, tarjoilla paahtoleipällä tai salaateilla ja voileipillä, ja ne ovat leipomisessa perusteellinen aine. Jotkut sanoisivat, että he ovat melko lyömättömiä.

Maito. Maito on erinomainen vitamiinien ja mineraalien lähde, erityisesti luunrakentamisen kalsiumia, ja se on täynnä hitaasti vapauttavaa energiaa ja lihasten rakentamisproteiinia. Se on täydellinen liikunnan jälkeinen juoma, koska siinä on runsaasti leusiinia, aminohappoa, joka auttaa nopeuttamaan traciaK lihaskasvu ja toipuminen. Osteopenia ja osteoporoosi eivät vaikuta vain naisiin, joten on tärkeää, että miehet sisältävät myös erilaisia kalsiumirikkaita ruokia ruokavaliossaan. Maito ja muut meijeriruoat ovat parhaat ruokavalion kalsiumlähteet. Joten voit käyttää maitoviiksesi ylpeänä.

Pavut, palkokasvit ja palkokasvit. Pavuja ja Sevilla FC Paita herneitä kutsutaan palkokasveiksi, kun ne syödään tuoreita ja palkokasvit, kun niitä käytetään kuivatussa muodossa; Molemmat on täynnä B1- ja B6 -vitamiineja, folaattia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kuparia, kaliumia, sinkkiä ja seleeniä. Lisäksi heillä on vähän rasvaa, runsaasti kuitua, ja heillä on matala glykeeminen indeksi, joka auttaa sinua tuntemaan olonsa täynnä pidempään.

Tutkimukset ovat jatkuvasti osoittaneet, että tarpeeksi ruokavaliokuidun syöminen ja monien ruokavalion kuitulähteiden kuluttaminen voi parantaa suoliston terveyttä ja mikrobiomia. Tutkimus tukee edelleen ruokavalion hyötyä, jossa on runsaasti ruokavaliokuitua ja vähentynyt kolorektaalisyövän riski. Huolestuttavaa, että kolorektaalisyöpä on kolmanneksi yleisin syövän syyt miehillä Amerikassa. Sisällytä usein pavut ja palkokasvit salaateissa, pastakastikkeissa, keitoissa tai mashota ne hummusiksi kuidun saannin lisäämiseksi. Ne ovat myös loistava vaihtoehto lihalle, jos haluat vähentää eläinproteiinien kulutusta.

Joidenkin päivittäisten elintarvikkeiden sisällyttäminen voi olla vain ratkaisu, jota miehen on parannettava yleistä terveyttään ja hyvinvointiaan, samoin kuin sairauden ja sairauden torjumiseksi. Ja yhtä tärkeätä on, että myös hänen makuhermot hyväksyvät. Bon AppeTit, herrat.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Joel Feren

Ravitsemuskaveri Joel Feren on australialainen akkreditoitu harjoittelija ravitsemusterapeutin ja akkreditoitu ravitsemusterapeutti, jolla on tausta biolääketieteellisessä tieteessä. Hän on erikoistunut miesten terveyteen ja on Australian ravitsemusterapeutin tiedottaja.

Josh Hodnik: n katsaus metoksigonadieeniin (Max LMG)

Vuoteen 1996 taaksepäin ensimmäiset lailliset steroidit olivat saatavilla tiskillä androsentenedionin ja kourallisen muiden hormonien tuottamisen myötä. Kaikkien NORS: n, Dioes- ja Diolien kanssa, jotka ovat tulleet ja menneet sen jälkeen, se voi olla hämmentävää siitä, mitkä todella toimivat. Monet pro-hormonit eivät kestäneet riittävän kauan vähittäiskaupan hyllyillä toimittamaan panosta tai tietoja tarpeeksi ihmisiltä, jotka todella käyttivät niitä, joten tehokkuus perustui usein yksinomaan teoriaan.

Suurin osa pro-hormonista on yhdisteitä, joita kehitettiin vuosikymmeniä sitten, mutta niitä ei koskaan kehitetty kaupallisesti, vaikka tutkimukset osoittivat, että näillä yhdisteillä on joitain anabolisia ominaisuuksia. Kun otetaan huomioon, että näitä yhdisteitä ei koskaan käytetty kaupallisella tasolla, tutkimus lakkasi paljon vuosia sitten, mikä jätti meille rajoitetut tiedot. Monet tullut ja menneet hormonit, ottaen huomioon, että 1996 olivat kiellettyjä tai ne eivät vain olleet kovin tehokkaita. Jotkut yhdisteet ovat selvinneet kiellosta, ja ovat olleet riittävän kauan varmistaakseen itsensä tehokkaiksi, kun kehonrakentajat käyttävät niitä. Yksi tällainen aine on metoksigonadieeni (alias Max Lmg.) Max LMG: tä pidetään progestiinina.

Progestiinit ovat ryhmä kemiallisesti samanlaisia steroidihormoneja. Ihmisillä luonnolliset progestiinit tehdään pääosin naisten munasarjoissa ja miesten kiveksissä. Syntyvyyden hallinta, naishormonikorvaushoito ja jotkut syöpälääkkeet koostuvat synteettisistä progestiineista. On vaikea kuvitella, kuinka jokaisella yhdisteellä, joka kuuluu samaan luokkaan kuin naisen ehkäisyvalvonta, voi olla positiivinen vaikutus lihaksen rakentamiseen. Nandrolone ja trenboloni, kaksi erittäin voimakasta anabolista steroidia, kuuluvat progestiiniluokkaan. Progestiineilla on laajat vaikutukset ihmisillä. Yksi kriittinen vaikutus on rakennuspalikana kaikille muille steroidihormoneille, mukaan lukien androgeenit ja estrogeenit.

Tutkijat, Gordon Alan Hughes ja Herchel Smith, syntetisoivat useita 13 alkyloitua 19 Nor-komponenttia 1960-luvulla 18-metyyli-3-metoksi-estra-2,5 (10) -dien-17-yksi (metoksigonadienia), yksi heistä. Patentit jätetään tälle yhdisteelle, norboletonille ja Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita useita synteettisiä ehkäisyvalmisteita Ayeth -laboratorioissa tänä aikana. Näyttää siltä, että Smithin päätavoite oli syntetisoida ensimmäinen synteettinen ehkäisyvalmiste, jonka hän teki. Tämä vahvisti olevan niin kannattavaa, että eläkkeelle siirtymisen jälkeen Wyethistä Smith pystyi lahjoittamaan satoja miljoonia dollareita Yhdysvaltojen ja Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoille. Yhdisteet, joita ei käytetty ehkäisyvälineinä ja osoittivat anabolisia ominaisuuksia, kuten metoksigonadienia, jätettiin huomiotta ja melkein unohdettiin. Tämä yhdiste löydettiin lopulta uudelleen ja siirrettiin täydennysmarkkinoille noin vuonna 2005.

Kun Max LMG on nautittu, luodaan metaboliitti, joka tunnetaan nimellä 13b-etyyli-nor-androstenedion. Tämä metaboliitti on kemiallisesti samanlainen kuin steroidi norboleoni, ja uskotaan, että tässä Max LMG saa paljon sen vaikutuksia. Norboletni on anabolinen steroidi, jonka Wyeth Laboratories kehitti ensimmäisen kerran 1960 -luvulla. Kuten Max LMG: n kanssa, sitä ei koskaan markkinoinut kaupallisesti sen löytämisen jälkeen. Norboletoni alkoi näkyä virtsan testeissä urheilijoille 2000 -luvun alkupuolella. Huhutaan, että kemisti Patrick Arnold herätti norboletonia takaisin elämään, ja se oli aktiivinen aineosa, jota käytettiin alkuperäisessä formulaatiossa ”selkeä”, jonka Balco antoi ammattiurheilijoille.

13B-etyylih-androsentenedioni, metoksigonadieenin tuottama metaboliitti, on melkein yhtä suuri kuin testosteroni anabolisessa tehossa, mutta paljon vähemmän androgeenisiä. Kun metoksigonadieeni on muutettu muiksi aktiivisiksi metaboliiteiksi, osoitetaan progestitaalinen aktiivisuus, joka on korkeampi kuin nandrolonilla. Tämä voi johtaa libidon vähentymiseen, jota koetaan usein nandrolonilla tai trenbolonilla, ellei sen mukana otetaan yhdiste, joka on paljon enemmän androgeenistä.

Metoksigonadieeni ei ehkä ole 17AA-steroidi, mutta se on silti hiukan myrkyllisempi kuin ei-etyloimattoman steroidi. Tämän yhdisteen suurten progestaalisten vaikutusten vuoksi gyno -oireita voi tapahtua annoksesta riippuen.

Metoksigonadieenin uskotaan toimivan PRO -lääkkeenä, mikä osoittaa sen farmakologisen aktiivisuuden syntymisen jälkeen, kun se metaboloituu aktiivisiksi yhdisteiksi, ja on erittäin epätodennäköistä, että mikä tahansa anabolinen aktiivisuus tulee itse metoksigonadienista, vaan pikemminkin sen metaboliitteista.

Metoksigonadieeni on poikkeuksellinen yhdiste kokolle ja lujuudelle. Annostelu vaihtelee missä tahansa 50 mg – 125 mg päivässä. Tämän yhdisteen puoliintumisaika on noin 10 tuntia, joten se on otettava kahdesti päivässä.

Kokemukseni metoksigonadieenista Sevilla FC Paita vedenpidätys oli minimaalinen ja Gynon ongelmia ei ollut Atletico Mineiro Paita annostelu 75 mg päivässä. Tällä annoksella koon ja lujuuden hyödyt olivat hyvin havaittavissa. Jotkut käyttäjät pystyvät ottamaan tämän yhdisteen yli 75 mg päivässä, vaikka heillä ei ole sivuvaikutuksia, mutta tämä ainavaihtelee henkilöstä toiseen. Pienempi annos on käytettävä ensin tutkimaan, mikä annos on tarkoituksenmukaista.

10 arkki-panos-illallista, jotka ovat naurettavan yksinkertaisia

, pidätkö yhden potin, yhden panoksen, kaato-kaiken-in-a-slow-cookerin, samoin kuin set-it-and-forget-it-reseptejä ? Vedä leivin arkki – mukavasti Cooking -keittämisessä on uusi kuvio! Arkkipannuilla illalliset kerroksen pikapeitetyt vihannekset ja proteiini, joten voit poputtaa ne uunissa ja kävellä pois. Puhdistus on helppoa, samoin kuin hienointa, saat puoli tuntia elämästäsi takaisin ennen illallista.

Nämä terveellisen syömisen blogin kirjoittajat osoittavat sinulle juuri kuinka perus- ja maukkaita se voi olla. Mausteisista katkarapujen fajitaista upeaan seesamiin tofu, täällä on 10 helppoa illallista, jonka voit leipoa yhdellä arkin pannulla.

Kuva: Cafe Delites
Arkki-pan-chili-lime-lohi
Löydä koko resepti kahvila delitesistä

Kuva: FoodieCrush
Paistettu miso -turska vihanneksilla
Löydä koko resepti FoodIeCrushista

Kuva: nro 2 lyijykynä
Arkki-pan-katkarapu Fajitas
Etsi koko resepti nro 2 lyijykynältä

Kuva: Cafe Delites
Arkki-pan-sitruuna-parmesaani siipikarja ja vihannekset
Löydä koko resepti kahvila delitesistä

Toimittajan huomautus: pitää tämä resepti terveellä alueella, minimoi rasva ja käyttää ¼ kuppia (2 fl oz/60 ml) oliiviöljyä ½ kupin (4 oz/125 g) -voin sijasta.

Kuva: Chelsean undidy esiliina
Yhden panilun balsami-siipikarja ja vihannekset
Löydä koko resepti Chelsean undidy -esiliinasta

Kuva: Chelsean undidy esiliina
Yhden pannu terveellinen makkara ja vihannekset
Löydä koko resepti Chelsean undidy -esiliinasta

Valokuva Healthy Nibbles & Bittiä
15 minuutin arkki-pan-lehtikaali ja muna leipoa
Löydä täydellinen resepti terveellisistä nibbleistä ja bitteistä

Kuva: Delish -tiedon kohteliaisuus
Arkki-pan-mausteinen tofu- ja ympäristöystävälliset pavut
Etsi täydellinen resepti herkullisesta tiedosta

Kuva BEV -kokkien kohteliaisuus
Paahdettu intialainen kukkakaali ja kahviherneet
Etsi koko resepti Bev -kokkeista

Kuva: Kahden puremaklubin kohteliaisuus
Arkki-panosan munakoiso
Löydä koko resepti kahdesta puremaklubista

Toimittajan huomautus: pitää tämä resepti terveellisellä alueella, minimoi juuston määrä ja hyödyntää 4 unssia (125 g) osa-Skim Mozzarellaa.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Becky Duffett

Becky Duffett on Fitbitin avustava ravitsemuseditori sekä elämäntapa, Manchester City Paita jolla on innostusta syödä hyvin. Entinen Williams-Sonoma-keittokirjatoimittaja sekä San Franciscon keittokoulun valmistunut hän on muokannut paljon keittokirjoja ja monia reseptejä. Kaupungin asuminen on muuttanut hänestä spin -addikti – mutta hän on silti pikemminkin Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita ratsastaa hevonen. Hän asuu San Franciscon söpöimmässä yhteisössä, maksaa viikonloppuja viljelijöiden markkinoilla yrittäen tarkistaa leipomossa Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita ja paistaa valtavia illallisia ystäville.