5 tekniikkaa ilahduttaa kesäaikaista BBQ: ta (ja tuntuu edelleen hyvältä seuraavana päivänä)

En todellakaan ole täällä suostuttelemaan teitä, että hotdogit ja AC Milan Paita brownies ovat lippuja kunnolla, vaikka en ole vieläkään, en ole ‘ T Ymmärrä, miksi Barbeques helistyy niin paljon ruokatietoisista asiakkaistani. Loppujen lopuksi on paljon huonompia ruokailutiloja kuin grillaaminen. Pidä vain nämä 5 temppua mielessä, samoin kuin voit ilahduttaa tapahtumaa tuntematta minkäänlaista ruokavaliosuunnitelmaa katumusta myöhemmin.

1. Ota levy
Tiedän, tiedän, grillit voivat jatkaa ikuisesti. Mahdollisesti varhain päivällä kestävät siruja, mutta he istuvat siellä ja lopulta luolassa. Kaikissa jatkuvassa ruokatilanteessa – osapuolet, BBQ: t, buffetit, ota lautasen, samoin kuin silloin sekunteja. Yhden levyn ohje on valtava-vähän tästä ja vähän siitä vähän siitä, että se on ohittanut lukuisia hyvin tarkoituksellisia syöjiä. Täytä puolet lautasestasi millä tahansa vihanneksella (vaikka se olisi koriste), laita proteiini (kana, ruohoa syövä hampurilainen tai kalat) levyn neljäsosaan, samoin kuin täytä oleskelukulma viljalla, Jos valitset niin.

2. Ole nirso proteiinista
Emme ole vegaaneja ruokarajoitteissa. Ymmärrämme mehukkaan hampurilaisen vetoomuksen, mutta on kuitenkin hierarkia, kun se koskee hampurilaisia. Ruohon ruokitun jauhetun naudanlihan etsiminen ei vain auta sinua estämään antibiootteja ja lisättyjä hormoneja perinteiseen lihaan; ”Ruohon ruokinta” tekee lihasta terveellisen. Jep, sanoin terveellisen – ei terveellisempää. Ruohon syötetty liha sisältää omega-3: t, välttämättömät rasvahapot, jotka löydettiin myös lohessa, myös konjugoidussa linolihapolla (CLA), jotka jotkut tutkimukset osoittavat painonpudotuksen lisäämistä. Jos et syö lihaa, etsi soijavapaita kasvishampurilaisia-pidän Hilaryn valinnoista.

3. Hallitse hiilihydraatteja ja mausteita
Pidän grillattua maissia yhtä paljon kuin kukaan, mutta kun se koskee hiilihydraatteja: valitse ilo. Valitse pulla tai maissi tai (jos sinun täytyy) perunasalaatti, mutta “kaikki yllä olevat”. Samoin kuin jos takapihan soiressa on ovela köyhiä miehiä, ne löydetään pullosta. Grillikastike ja ketsuppi sisältävät niin paljon sokeria, ne ovat melko paljon jälkiruokia. Valitse sen sijaan sinappi, suolakurkku tai terveellisemmat maustebrändit, kuten Sir Kensingtonin. Vaaditaan majoneesikorjausta? Rakastan avokado mayoa Primal Kitchen alueelta vaihtoehtona.

4. Ajattele juomiasi
En voi kertoa teille tarkalleen, kuinka lukuisat ihmiset uskovat, että heidän ottamansa juomien määrä voidaan korreloida tapaamisen tuntien lukumäärään. Tämä ei vain toimi BBQ: lla, joka voi kestää viisi tuntia! Yritä pysyä kahden alkoholijuoman maxin kanssa, pitämällä vettä välillä. Aina on 1: 1 tai yksi lasi H2O: ta jokaiselle boozy -juomalle. Ole varovainen lyönteistä ja sangriaista – heillä on taipumus olla täynnä sokerialusmehua ja aivan liian yksinkertaista siemailla. Spritz (olkaamme rehellisiä, laimenna!) Punaviiniä klubisoodalla tai valitaan sen sijaan vaikeaa siideriä tai kivillä olevia alkoholijuomia.

5. Hanki hedelmiä jälkiruokaan
Jos näytän suhteellisen anteliaalta, että suosittelee hampurilaisia, hiilihydraatteja ja cocktaileja, jälkiruoka on siellä, missä hyvä ravitsemusterapeutti poistuu juhlista. Vältä piirakkaa ja browniesia! Yksi kesän hyveistä on, että vesimeloni, kirsikat ja muut hedelmät ovat niin Espanjan Jalkapallomaajoukkue Paita hyviä.

Keskeyttääkö BBQ: t ruokavaliosuunnitelmasi huolellisuutta? Mikä on kesäaika? Uskokaa minkä tahansa tyyppisiä näitä ehdotuksia auttavat seuraavassa tapahtumassa?

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja Walesin Jalkapallomaajoukkue Paita diagnosoimaan tai hoitamaan terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, on Bit Book of Thin ja Foodtrainers -blogin kehittäjä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *