Vilpillinen ennätys tyhjentää MMA Fighters -sopimusta

, kun taas vilpillisiä levyjä, joissa kerran todennettavissa olevien tarvikkeiden kallioperä ylpeilee lukuisten taistelulajien keskuudessa, moderni sekalaisten taistelulajien aikakausi yhdistettynä Internetiin ja videotodisteisiin ovat pääosin poistaneet tällaisen epäjohdonmukaisen.

Valitettavasti käytäntö ei ilmeisesti ole täysin kuollut, kuten äskettäinen tarina kuvaa.

Tänään ilmoitettiin, että Kanadan MMA -ylennys TKO MMA paljasti heidän taistelijansa “vilpilliset julistukset”, ja tämä johti ylennystä irtisanomiseen taistelijoiden sopimuksen.

Väitteisiin kuuluu Flamengo Paita hävittäjä, joka keksii ylennyksen, väärennettyjen taistelujulisteiden luomisen ja voittamisen voittamisesta, joita ei koskaan tapahtunut. Yleensä näyttävät huijaavan MMA -sivuston Sherdogin, joka lähetti pehmustetun ennätyksen ja julkaissut tämän korjauksen. Jos totta, kyllä, tämä on petoksia, ja kyllä, tällaiset väärät tiedot oikeuttaisivat kaiken mahdollisuuden sopimuksen purkamisen ylennyksen.

TKO MMA julkaisi seuraavan lausunnon:

TKO -organisaatiolle on tänään ilmoitettu erittäin Barcelona Paita suuresta tilanteesta, johon liittyy herra Christ Franck. Hän on tehnyt korjaamattoman eleen, ja hänelle ja hänen joukkueelleen on ilmoitettu, että hänen äskettäin allekirjoitettu TKO -sopimus on irtisanottu.

Herra Frankin väärät ja vilpilliset julistukset hänen neljään Afrikan viimeiseen taisteluun (joita todellisuudessa ei koskaan tapahtunut) ovat häpeä urheilullemme. Tämä on ensimmäinen MMA: n historiassa, ja toivomme, että tämäntyyppinen tilanne ei koskaan toistu. Sekä Sherdog (.com) että tapologia (.com) ovat myös harhaanjohtavia, koska näitä tapahtumia ei koskaan tapahtunut.

Sherdog lisäsi seuraavan:

Organisaatio ilmoitti torstaina, että Christ Franck on julkaistu neljän väärennetyn tapahtuman luomisen jälkeen-missä hän US Sassuolo Paita taisteli ja voitti-parantaakseen ennätystään 5-7-9-7. Ylennys, nimeltään Afrikan Warriors Championship, valmistettiin, kun taas Franckin neljä vastustajaa oli joko ollut passiivinen tai keksitty. Ostaessaan jatkamisensa tukemiseksi Franck oli itse voittanut Togossa yhden yön turnaukset, joita todellisuudessa ei koskaan tapahtunut.

Seuraava juliste, ilmeisesti väärennös, tuotettiin TKO MMA: n lausunnon kommenttiosassa:

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

MMA Fighters Association Hanki Teamsters UnioninJuly 30, 2015in “Ali Act”
”Sortavan” MMA Fighters Constropsmarch 4, 2015in “Kalifornian taisteluurheilulaki” korjaaminen
Tutkimus – Fighter, joka saa paljon painoa, “ennustaa merkittävästi” voittajan MMADECECHEC 7., 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *