Uusi ilme

, kuten uusi ilme?

Minua on toivottu jonkin aikaa täydellisen makeoverin, mutta Ben yrittää puhua minua kuolemasta hiukseni blondi. En halua tehdä sitä, jos se näyttää väärennökseltä, joten puhumme jatkuvasti peruukyymälään menemisestä testaamaan sitä. Viimeinkin ohitimme tänään yhden, kun kävelimme huonekalukauppaan ja teimme päätöksen valita sen.
Viimeisimmät videot

Maratonin koulutuspäivä 4
Marathon Training Journal Day 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
Sain COVID-19-testin
05:16

Elää
00:00
08:21
01:21

Yritin kahdella erilaisella vaalealla peruukkilla, mutta heillä ei ollut paljon valintoja tässä paikassa. En usko, että heidän kohdemarkkinat ovat punapäät, jotka yrittävät löytää vaaleita peruukia? Nainen, joka auttoi minua todella nauroi, kun Ben toi minulle tämän kokeilemaan.

Kävimme tänään Alankomaisilla markkinoilla hauskaa/etsintämatkaa. Luettuani siitä alueellisissa ruokablogeissa ymmärsin Benin sen!

Heillä on niin paljon herkkuja, on vaikeaa olla osallistumatta? Sain pehmeän esikarjan (pyydettiin ilman voita) samoin kuin se oli yleensä lounas.

Ben söi makkaraa ja juustoa täyttivät yhden (niille alueellisille lihansyöjille, jotka haluaisivat mennä markkinoille).

Se on valtava varastotyyppinen rakennus, joka on paljon omistettu tiettyihin ruokia. Heillä on lihaa, juustoa, karkkeja, hedelmiä, kokonainen koppi, joka on omistettu kakkuun sekä juustokakkua ja enemmän!

Nämä ovat kivimpia kaalin päätä, joita olen koskaan nähnyt !!! Sain puolen yhdestä ja sen suuresta. Olen paljon parempi aloittaa jollain Cole Slawilla!

Meillä on myös menetelmä, samoin paljon herkkuja, mukaan lukien tämä ”hirviökekse” – kaurajauho, PB, suklaa -sirut.

Ben valitsi nämä manteli-, carmel-, suklaa -asiat …

Loppupäiväni oli snacky ja satunnainen. Aion lopettaa tämän tekemisen, koska minulle on todella vaikeaa kertoa, olenko nälkäinen vai ei välipalan jälkeen.

Himoin sushia päivälliselle! Saimme pari rullaa jaettavaksi niin hyvin kuin söin muutaman Benin Bento Box -tapahtuman.

Method -talossa halusin jäätelöä, samoin kuin mikään ei pysäyttänyt minua. Mutta se oli sateinen (fanfuckingtastic Maryland) samoin kuin en halunnut mennä niin pitkälle. Valitsimme tämän myymälästä samoin kuin pimoin sen olevan kuin DQ Blizzard.

Ylitin sen murskattujen Reesen, mantelien, Granola -baarin ja kaiken muun kalorien korkealla kaloreilla, joita voin saada käteni.

Joten kuka äänestää uuden kokemukseni turvallisuusohjelmasta?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Pizza omlet-resepti-2 tapoja

Pizza omlet-resepti-2 tapoja

Terveellinen aamiainen pizza -omletti resepti, jossa on vähän rasvaa aito Kalifornian mozzarella. Munakuoren pizzaresepti aamiaiseksi, lun

Yksinkertainen meksikolainen pizzaresepti Kalifornian juuston kanssa

Yksinkertainen meksikolainen pizzaresepti Kalifornian juuston kanssa

Yksinkertainen ja terveellinen meksikolainen pizzaresepti. Kokeile tätä nopeaa lounasta tai illallista meksikolainen pizza papuilla, Kalifornian juusto, Bell P

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen viikkoyöresepti

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen viikkoyöresepti

Yksinkertainen enchiladas -resepti, joka on täynnä terveellisiä ainesosia! Tämä kevyt meksikolainen perinteinen on erinomainen illallinen ja tekee

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

Elote-resepti-helppo meksikolainen kadun maissiKoti

Elote -resepti – Yksinkertainen meksikolainen kadun maissiresepti latinalaisamerikkalaisilla juustoilla. Kokeile tätä terveellistä kahvaa perinteistä meksikolaista

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertaiset kampasimpukka perunat parsakaalin kevyillä reseptien vaihdolla. Veggie Pakattu kotitalousystävällinen sivuaja Potluck Resepti

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Yksinkertaiset katkarapujen tacos -arkkipannu resepti. Kevyet katkarapujen tacot korianterikermikastikkeella, joka on pakattu proteiinilla sekä päällä W –

⚡ Shareaholicilla

.

Oranssi creamsicle -proteiinin raviste

tänään jaan hyvin yksinkertaisen appelsiinin kermaproteiiniproteiinin ravistelureseptin! Vain 3 komponenttia, joita tarvitaan maukkaan jälkeisen paranemisen smoothie-ohjelmaan.

Hei! Miten menee?

Olen kaikki siitä, että minulla on smoothie pitkän aikavälin jälkeen, koska monien ajan olen paljon janoisempi kuin nälkäinen. Saan paljon kävijöiden kommentteja sekä sähköposteja tästä joka viikko.

Joten jaan esimerkin jostakin tankkaamaan kehoasi harjoituksen aikana, joka ei tunnu kovin raskaalta juoksemisen jälkeen.

On välttämätöntä syödä 60 minuutin kuluessa vaikean harjoituksen suorittamisesta kehollesi, jota se tarvitsee ravitsemuksensa ja toipumista varten. Mutta jos et ole nälkäinen – mitä teet?

Äänestän smoothie proteiinilla. Tämä on loistava tapa pitää se kevyesti, sammuttaa jano ja saada hienoa ravitsemusta.

Puomi. Onnistui.

Tämä oranssi kermavaraus tarvitsee vain 3 komponenttia (4, jos lasket jään).

Se on niin yksinkertaista ja erittäin herkullista!

Oranssi kermakarakkeproteiinin ravistus

Ainesosat:

1 kauha vaniljaproteiinijauhe

1 jäädytetty banaani

1 kuppi appelsiinimehua

jäätyä

Sekoita tehosekoittimeen 2x niin kauan kuin yleensä teet. <- Löysin tämän ehdotusvuosina sekä lupauksen. Sekoita jokainen smoothie 2 täysimääräistä kertaa (minulla on Nutra Ninja -sekoitin samoin kuin se on heti ajoitettu. Ensimmäisen sekoituksen jälkeen otan sen pois, ravista sitä ja sekoita uudelleen.) Kaksinkertainen sekoitus tekee suuren, kermaisen smoothien! Nauttia! KYSYMYS: Huomaatko nälkäisen olevan vähän "pois" pitkän aikavälin tai vaikean harjoituksen jälkeen? Kuinka tankkaat tunnin kuluessa treenaamisesta tai juoksemisesta? Yksinkertaisempia ja maukkaita reseptejä: 3 komponentin banaanin pannukakujen resepti Maapähkinävoiproteiinipalkit resepti Kevyt proteiinipakattu pinaatti dip -resepti Haluatko sopeutua? Tarvitsetko todistetun suunnitelman tulosten saamiseksi ?? Tutustu Shale Challenge -sovellukseen: 5K+Tallenna Jakaminen on välittämistä! 5,81k Nasta Jaa Twiitti Jaa Posti Jaa Jatka näiden valitsemista: Yksinkertainen päivämäärän ravistusresepti Yksinkertainen päivämäärän ravistusresepti Kalifornian päivämäärän ravistusresepti Healthy päivitys! Yksinkertainen ja kevyt versio perinteisestä Kalifornian päivämäärästä ravistaa lähellä Palm Spriä 3 komponentti Mochan smoothie 3 komponentti Mochan smoothie Yksinkertainen Mocha -smoothie -resepti, jossa on aito Kalifornian maito, kahvi jääkuutiot ja jogurtti! Kokeile tätä terveellistä ravistusreseptiä BRE: lle Banaanimutterin smoothie -resepti jogurtilla Banaanimutterin smoothie -resepti jogurtilla Banaanimutterin smoothie on päivän smoothie! Jaan erilaisen smoothie -reseptin päivittäin tällä viikolla sekä nykypäivän S Pumpkin Pie Protein Shake -resepti Pumpkin Pie Protein Shake -resepti Terve Pumpkin Pie Protein Smoothie -resepti purkitettu kurpitsa, jogurtti ja kurpitsapiirakan mauste. Se on hyvin yksinkertainen että del PB & J Smoothie Resepti PB & J Smoothie Resepti Terve PB & J Smoothie -resepti. Proteiinipakattu maapähkinävoi -hyytelö smoothie jogurtilla ja terveellisillä rasvoilla pitämään sinut täynnä Yksinkertainen suklaa chia vanukas-3 -komponenttiresepti Yksinkertainen suklaa chia vanukas-3 -komponenttiresepti Yksinkertainen suklaa chia vanukas 3 komponenttiresepti. Nopea suklaan vanukas chia -siementen ja suklaamaiton kanssa. proteiini -pac ⚡ Shareaholicilla .

Persikat ja kerma yön yli kaura

Hei! Miten menee? Oletko nyt täydellä räjähdyksellä kesähäällä? Se osoittaa, että on aika jäähdytetylle yön yli kaura kuuman kaurahiutaleiden sijasta, eikö niin? Ja se osoittaa myös herkullisia kesähedelmiä. Hedelmä kaikissa asioissa!

Luin, että se oli kansallisia persikoita ja kermapäivää ja tein päätöksen tehdä versio yön yli kaurasta juhlimaan. Tuoreet persikat ovat mahtavia, mutta käytin jäädytettyjä persikoita ja lisäsin niitä, kun se oli vielä jäätynyt. Ne ovat uskomattoman suloisia ja sulaavat aamulla.
Viimeisimmät videot

Mitä syön päivässä – juoksija painos
Mitä söin päivässä. Ruokapäiväkirja juoksijalta, joka ei ole tällä hetkellä harjoittele maratonia tai puolimaratonia. Aamiainen, lounas, illallinen ja välipaloja sekä vinkkejä.

Lisää videoita

0 sekuntia 14 minuuttia, 26 sekuntia

Seuraava
Viehättävä kumppanini Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
05:31

Elää
00:00
08:21
14:26

Persikat ja kermainen yön yli kaura:

1/2 kuppi kauraa

6oz. kontti vanilja tai persikka kreikkalainen jogurtti

1/2 kuppia hienonnettuja persikoita (käytin jäädytettyjä persikoita)

suolaa ja kanelia

Ohjeet: Yhdistä kaikki ainesosat astiaan kannen kanssa. Peite. Anna istua yön yli sakeutua (vähintään 4 tuntia).

Aamulla – sekoita. Sitten ylimääräiset persikat, mutterit, PB…

Nauttia!

Menin yhteen suosikkipaikkoihini päivälliselle – Sizzler! Se on vakavasti toinen suosikkiravintolani.

Vinkki: Kun menet Sizzleriin, osta ateria ja lisää salaattibaari. Se on vain muutama ylimääräinen dollaria ja saat ylimääräisen aterian kotiin vietäväksi, koska täytät buffetin. Puomi.

Kosteutettu af.

Juusto paahtoleipää! Tämä tekee minusta erityisen ilahduttavan, koska sain tapana sizzlen äitini, veljeni ja grammien kanssa kasvamassa. Jostain syystä muistan juustopaahtoleipää olevan paras osa ateriaa. (No, uskon silti sen joskus.)

Guac ei ole ylimääräinen! Heillä oli guacamole salaattibaarissa Tacosin vieressä. Tein nachosia, koska olen hyvä buffetissa.

Jälkiruoka on aina hyvä idea.

Kysymys: Onko sinulla tänään kylmä tai kuuma aamiainen?

Mikä on suosikkiravintolasi?

Lähetä minulle työkirja

41Save

Jakaminen on välittämistä!

41

Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Puolimaratonikysymykset – viikko 5

Hei! Olemme matkalla toiseen juoksemiseen ja syömiseen! Mitä harjoittelet parhaiten?

Ensinnäkin – haluan koskettaa tukikohtaa ensimmäisen puolimaratonin harjoittelusuunnitelmaan! Se on suunnitelman viikko 5 ja parannamme juoksuaikaa. Välit ovat 3 minuuttia juoksua – yhden minuutin kävely. Jos pidempi aika on vaikea – hidasta ja vauhdi itsesi.
Uusimmat videoni

Kuinka tehdä alavartaloharjoittelu juoksijoille a
Alahuollon nopea opetusohjelma juoksijoiden harjoitteluun. Tämä sisältää:
Sumo -kyykky
Käänteinen lunge – oikea
Käänteinen Lunge – vasen
Sivusuuntainen – paras
Sivusuuntainen – vasen

Hanki tämän kuukauden harjoituskalenteri juoksijoille nyt RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 9 sekuntia

Seuraava
COVID 19 Vasta -ainesesti
05:19

Elää
00:00
08:21
03:09

Ja loin videon, joka suoritetaan tämän viikon harjoitteluun ja vastaamaan kahteen juoksukysymykseen. Puhumme siitä, kuinka käsitellä “juoksijan trotia” ja sykeharjoittelua puolimaratonille …

Puolimaratonikysymykset:

Hei hei Monica!

Toivon, että sinulla on loistava päivä! Okei, joten olen kirjoittanut tämän sähköpostin ja kirjoittanut sen uudelleen pari kertaa. Aion vain mennä eteenpäin ja kysyä, koska olet kuin ammattilainen, ja tarvitsen ammatillista opastusta hieman kiusallisesta aiheesta.

Hmm, GI -kysymykset?

Minun piti ohittaa eteenpäin muutama viikko, koska juoksen toukokuun alun puolimaratonia, mutta olin melko aktiivinen ennen (kehrän 4-5x viikossa), joten toivoin, että se olisi kunnossa. Minun odotetaan tekevän 7 mileriä tätä pitkällä aikavälillä (antaa sinulle käsityksen siitä, missä olen).

Niin…. En ole varma, että se on kunnossa. Olen joko saanut vatsavirheen (sormet ristissä! Mikä hullu asia Kuulet Internetin juoksijoiden puhuvan GI -ongelmista koko elävä päivä.

Minulla on edelleen sormeni ristissä, että ehkä tämä on vain viipyvä vatsavirhe, mutta kaikki nuo IG -juoksijat ovat istuttaneet pelkoja aivoihini.

Onko mitään ohjeita, jos se on juokseva asia? mikä tahansa tapa jatkaa juoksua ja jatkaa mittarilukeman nostamista. (Olen myös erittäin hidas, kuten 11: 30 minuuttia/mailia, joten en edes tiedä, onko juoksijan rakoja, koska olen tuskin ravittu!)

Valitettavasti en halunnut olla outo, joka lähetti tämän kysymyksen FB -ryhmään. Tuntu siitä kuitenkin vapaasti puhua videossa.

Kuten aina, kiitos paljon. Suunnitelmasi muuttaa elämääni. Hämmästyttävä.

(Kanadasta – Woot! Woot!)

Monica:

1. Anna itsellesi aikaa syödä ja sulattaa.

2. Valitse vatsassa helppoja ruokia. Ajattele asioita, joita syöt sairas ja haluat olla lempeä vartaloosi. Matala kuitu ja rasva – ensisijaisesti helppo sulattaa hiilihydraatteja.

Banaanit. Valkoinen leipä. Valkoinen riisi.

3. Vältä mausteisia ruokia, paljon kofeiinia, korkeita kuituruokia, raskaita ruokia…

4. Seuraa sitä, mitä syöt ja juot ennen juoksua ja miten vatsa reagoi.

5. Harjoittele polttoainetekniikkaasi koulutuksessa joka viikko. Opi vartaloasi ja auta kehosi tottumaan juoksemiseen ja syömiseen.

Hei Monica!
Nimeni on Heather ja olen Michiganin juoksija! Rakastan podcastin ja kaikkia antamiasi loistavia ehdotuksia (ja todella ilahduttaa satunnaisia ​​tangenttejasi ja Vegas -tarinoitasi!). Kirjoitan, koska rekisteröin juuri ensimmäiseen kilpailuuni, ja sen lisäksi, että olen hiukan harhauttanut, ihmettelin, voisitko nähdä käsittelemään joitain podcastissa olevia kysymyksiä?
Pidän itseäni aloittelijana yksinkertaisesti siksi, että en ole koskaan ajanyt kilpailua aikaisemmin, enkä ole ollut erittäin kilpailukykyinen juoksessani (lähinnä siksi, että olen hyvin hidas!). Olen kuitenkin käynyt 5-10 000 viimeisen 8 vuoden ajan. Olen aina puhunut puolen tai täyden maratonin juoksemisesta, mutta olen aina ollut liian peloissaan ilmoittautumiseen. Mutta ottaen huomioon, että olen valmistumassa lääketieteelliseen kouluun ja aloittamaan asuinpaikan, menemisen lisäksi valitsin nyt, että oli aika vetää lähtökohta ja rekisteröin puolimaratonille Ann Arborissa, MI 3. kesäkuuta!
Kysymykseni liittyvät sykkeen logistiikkaan ja osa ajoista, jotka perustuvat ”rodun vauhtiin”. Seuraan harjoittelusuunnitelma toteaa, että tietyillä juoksuilla tulisi ajaa tietyllä sykellä. Esimerkiksi pitkät ajoja tulisi ajaa 70-85%: lla enimmäishäiriöistäsi (pohja iässä). Kysymykseni on, että jos teen tietyn juoksun ja HR on suurempi kuin mitä ehdotetaan, tarkoittako, että juoksun liian nopeasti? Suoritan tyypillisesti ”pohjan” juoksemisen noin 80-85%: n enimmäishäiriöistäni, mutta suunnitelman mukaan se ajaa sitä vain 60–70%: lla, joten tarkoitako, että minun on hidastettava näiden ajojen aikana?
Toinen kysymykseni, jonka toivoin, että voisit käsitellä, on ”kilpailuvauhti”. En ole koskaan aikaisemmin suorittanut kilpailua, joten minulla ei oikeastaan ​​ole kilpailuvauhtia, mutta odotan, että voisin selvittää yhden, jos juoksin 5K nähdäkseni mitä se olisi. En kuitenkaan oikeasti tiedä, mikä tavoitteeni puolimaratoniaika olisi, koska en ole koskaan ajanut tätä etäisyyttä aikaisemmin. Onko sinulla ideoita tapoista selvittää, mihin aikaan minun pitäisiampua ensimmäiselle puolimaratonilleni, joka perustuu vain tavallisiin päivittäisiin ajoaikoihini?

Monica:

ONNITTELUT!!! Kuulostaa siltä, ​​että elämäsi on nyt erittäin upea ja jännittävä paras! hyvä sinulle!! Rakastan sitä!!!

Yritän vastata näihin ensi viikolla näyttelyssä. Mutta koska se on kulunut miljoona päivää, koska lähetit tämän, haluan sanoa …

Kyllä, jos sykesi on liian korkea, sinun on hidastettava. Se voi olla kohonnut myös korkeuden, koska myös korkeus saadaan. Joko niin – saat sykesi kohdevyöhykkeelle tukemalla hiukan.

Kilpailun vauhti = tavoitteen vauhti … mutta en usko, että sinulla pitäisi olla aikatavoite ensimmäiselle puolimaratonillesi – varsinkin jos et ole myöskään juoksemassa paljon 5 k- tai 10 -vuotiaita. Tärkeintä pitäisi olla viimeistellä suurella hymyllä! Vaatiiko suunnitelmasi tiettyjä juoksuja “kilpailun vauhdissa”? Vai oletko vain utelias kuinka vauhdittaa itseäsi kilpailupäivänä?

*Video katkaisi minut, mutta luulen, että sain monia vastauksia kysymykseen.*

Kerro minulle, jos sinulla on kysymys minulle!

Seuraa @RunEaTrePeat Instagramissa

Liity Facebook -yhteisöön

Tilaa Run Eat Recote YouTube -kanava, jotta et unohda uusia videoita!

Ja lähetä minulle sähköpostia runearepeat@gmail.com Jos sinulla on kysymys!

Lähetä minulle työkirja

52Save

Jakaminen on välittämistä!

52

Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

OC -maratonin koulutussuunnitelma ja kilpailualennuskoodi

OC -maratonin koulutussuunnitelma ja kilpailualennuskoodi

Maraton- ja puolimaratonin harjoitussuunnitelma välituote nopeammin tai PR: n saamiseksi. Juoksijoille, joilla on aikatavoite. Vahvuusharjoittelu

Kuinka kauan sinun pitäisi treenata puolimaratonille tai täydellä maratonilla – Q & A

Kuinka kauan sinun pitäisi treenata puolimaratonille tai täydellä maratonilla – Q & A

Uusia juoksukysymyksiä Instagram @RunEaTrePeat Story Boxista! Tänään puhumme uudesta juoksijakoulutuksesta th

Ensimmäisen puolikamaraton -ehdotukset ja paljon muuta Q & A huhtikuusta

Ensimmäisen puolikamaraton -ehdotukset ja paljon muuta Q & A huhtikuusta

uusia kysymyksiä ja vastauksia. Ensimmäinen puolimaraton -ehdotukset – viime hetken ennen kilpailua. Suosikkini lainaukset kirjoista ja mov

Irvine -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun kertomus ja arvostelu. Irvine Half Crazy puolimaratonin juoksukurssi ja kilpailukatsaus ja ehdotukset

puolimaratonikilpailun aamu rutiini video

puolimaratonikilpailun aamu rutiini video

Puolimaratoniaamun rutiini kilpailupäivään. Pre -ajo portaat loistavan puolimaratonin, 5K, 10K -kilpailun. Mitä syön, vaihde

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä

Puolimaratonin harjoittelusuunnitelma. Täysin ilmainen 10 viikon puolimaratoniaikataulu juoksu- ja venytyspäivillä. Kilpailupäivän pakkausluettelo

⚡ Shareaholicilla

.

Ranskalaiset paahtoleipävohvelit reseptivät täysjyvää, korkean proteiiniaamiaisen

En ymmärrä, miksi kaikista vohveleista ei tehdä tätä uskomattoman yksinkertaista ja uskomattomia ranskalaisia ​​paahtoleipää!

Tänään … Kilpailun tai pitkän aikavälin jälkeinen päivä on minulle aina erittäin nälkäinen päivä. Onko niin jokaiselle yksittäiselle muulle? (Juoksin OC -maratonia päivää ennen kuin julkaisin tämän reseptin!)

Valitettavasti minulla ei ollut munkkeja. Minulla oli kuitenkin uskomaton aamiaisidea! samoin kuin heräsin samoin kuin minulla oli ympäristöystävällinen smoothie rauhanomaiseksi nälkään, kun tein sen.

Tämän päivän lepopäivä, joten aloitin päivän kävelyllä. Ihanteellinen polvi on hiukan kipeä kilpailusta, vaikka tunnen oloni hyväksi.

Nyt minun on jaettava uskomattomin aamiainen, joka minulla oli lauantaina!

Tänä viikonloppuna haaveilin tästä resepistä juoksemisen aikana ja uskoin olevani jonkin verran ruoan nero. Olen varma, etten ole aivan ensimmäinen henkilö, joka uskoi tähän, mutta en ole nähnyt sitä minkään tyyppisissä blogeissa, joita tarkistin, joten olin innostunut kokeilemaan sitä. Miksi emme tee vohveleja upotettuna munan taikina ?? !! Lyön vetoa, että se tulee ulos kuin ranskalainen paahtoleipä. Se on niin paljon helpompaa kuin taikina tyhjästä …

Joten yritin sitä ja…. (Rumpu-roll kiitos)

Se toimi yhtä hyvin kuin oli herkullista!

Pidän vohveleista, mutta en yleensä tee niistä, koska ne ovat paljon enemmän työtä kuin pannukakut. No, nämä ranskalaiset paahtovahvelit ovat vähemmän työtä kuin pannukakut!

Helppo ranskalainen paahtoleivän vohveliresepti

{Palvelee yhtä. Voi olla gluteeniton* GF -leivän kanssa.}

2 kappaletta täysjyväleipää (*tai gluteeni ilmainen leipä)

2 munaa

Jokaisesta viiva: maito, vaniljauute, suola, kaneli

Ohjeet:

Kuumenna vohvelivalmistaja. (Jos sinulla ei ole vohvelinvalmistajaa – tarkista tämä voileipä/vohvelivalmistajan yhdistelmä.)

Sekoita munat sekä maito, vanilja, suola, kaneli. Upota leipä munaseokseen – molemmat puolet.

Aseta leipää vohvelinvalmistajaan (ruiskutettu tarttumattomalla suihkeella). keitä läpi.

Katso tämä vohvelinvalmistaja irrotettavilla levyillä – niin yksinkertainen puhdistaa! Sitä käytän yleensä.

Ylitin kaivokseni banaaneilla ja vaahterasiirappilla.

Ehkä se oli “Runger”, joka otti kuitenkin mielestäni paras ja yksinkertaisin vohveliresepti koskaan!

Nauttia!!!

Kysymys: Onko sinulla vohvelinvalmistaja?

Lähetä minulle työkirja

172Save

Jakaminen on välittämistä!

172

Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Band-Aid

viikonloppuna oli kyse liian myöhään oleskelusta, nousta liian aikaisin ja syödä aivan liian paljon. Joten tänään iltapäivällä olin hidas ja vetäin. Laitoin bändin avun ICED -kahvin ongelmaan.
Uusimmat videoni

5 minuutin juoksu lämmitä a
Nopea lämmitä juoksijoille. 5 minuutin juokseminen lämpenee ennen juoksua. Kuinka valmistautua juoksemaan. Ehdotuksia mitä tehdä ennen juoksua

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 34 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 4
01:21

Elää
00:00
08:21
05:34

Kohdeostokseni, jonka odotettiin olevan salainen Beniltä, ​​saapui ollessani poissa. Laitoin bändin avun tekemällä hänestä hyvän illallisen.

Snackedin liikaa tänään iltapäivällä (väsynyt = välipala maailmassani). Laitoin siihen band -apua täyttämällä lautaseni proteiinilla ja vihanneksilla illalliselle.

Halusin lämpimän suklaan sulamiskakun jälkiruokaksi, mutta en ole enää risteilyllä. Niin surullista. Laitoin bändin avun himoille jäätelökartion muodossa.

Olen hyvin takana sähköpostiviesteistä ja tavaroista. Olen myös takana kiinnittämällä huomiota Beniin. Aion viettää aikaa hänen kanssaan ja jättää huomiotta sähköpostia, joten minun ei tarvitse laittaa bändin apua myöhemmin

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

kasa mailia 2021 – täysin ilmainen juoksuhasteellisuus

kasa mailia 2021 – täysin ilmainen juoksuhasteellisuus

Täysin ilmainen juoksuhaaste 2021. Kasa mailia kaikilla tasoilla. Hanki tulostettava kalenteri- ja aterian suunnittelija

Mitä söin Epcotissa punaviinin ja ruokailun puolimaratonin jälkeen

Mitä söin Epcotissa punaviinin ja ruokailun puolimaratonin jälkeen

Mitä söin juoksun Disney Half Marathon -viikonloppuna. Ruokapäiväkirjastarkaus ruokavaliostani matkustettaessa puolimaratoniin

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton hampurilainen Teriyaki -kulhojen resepti juoksijoille. Ennen pitkän aikavälin tai kilpailua illallisen resepti ennen kuin juoksut puolimaratonia

Kysymykset ja to -toukokuu 2 – Saanko lapseni juoksemaan? Kuinka pysyn motivoituneena syömään terveellistä …

Kysymykset ja to -toukokuu 2 – Saanko lapseni juoksemaan? Kuinka pysyn motivoituneena syömään terveellistä …

Hei! Miten menee? Minulla on uusi kysymys sinulta ja virtuaalisten juoksukavereiltasi! Nämä olivat hyviä Q

Tammikuu Q & A Instagram

Tammikuu Q & A Instagram

Kuinka kauan lepäät maratonin tai puolimaratonin jälkeen. Ehdotukset juoksumatto, joka tekee vähemmän tylsää. Mikä on seuraava Marisi

Ben sai koronaviruksen

Ben sai koronaviruksen

Asuminen jonkun kanssa, joka sai COVID19 – mitä tapahtui? COVID19 -testitulokseni. Totuudenmukaiset tunteet joutumisesta

⚡ Shareaholicilla

.

Punapään syntymäpäiväkortti sekä se on Prime Day

Hei! mitä kuuluu? Haluan kirjautua sisään joitain kuvia ja hauskaa viikonloppustani. Ensin haluan kuitenkin toivottaa sisarukselleni valtavan valtavan valtavan hyvää syntymäpäivää! Hän on yksi suosikkini ihmisistä maailmassa (sanoisin viisi suosituinta suosikkia!). Punaisten hiusten kasvaminen Lil Meksikossa ei ollut aina helppoa, olen erittäin kiitollinen siitä, että pystyin jakamaan kiusauksen ja omituisuuden hänen kanssaan.

Sain hänelle jopa erityisen syntymäpäiväkortin punaisista päistä!
Viimeisimmät videoni

Ennen kuin olimme muukalaisia
Ennen kuin olimme muukalaisia ​​Renee Carlino Book Review.
Nopeat ajatukset sekä suositukset äänikirjoihin. Tarina, kertoja, arvostelu sekä lisää The Good Lear -sarjasta.

Lisää videoita

0 sekuntia 9 minuuttia, 42 sekuntia

Seuraava
Kultainen noutaja ei ota pillereitään!
02:19

Elää
00:00
08:21
09:42

Okei – ostin tämän syntymäpäiväkorttivuodet sitten ja unohdin sen (lue: Kadonnut se kasaan paskaa, koska olen pahin). Löysin sen kuitenkin siivoamisen jälkeen, kun maalarit olivat täällä samoin kuin panin sen syrjään antamaan suosikki punapäälleni tällä viikolla. Olen ylpeä itsestäni siitä, että löysin sen ja muistan sen hänelle.

Minulla on juoma hänen kunniakseen aloittaakseni juhlan!

Okei, nämä olivat todella juomia perjantai -iltana. Sanoin yli ja yli, minulla oli vain yksi lasillinen viiniä, yksi, ei kaksi yksittäistä lasia.

No, olen köyhä siinä pelissä. samoin kuin pahoittelen sitä seuraavana aamuna, kun yritin juosta.

Mutta onnistuin vetämään surullisen ruhoni juoksemaan 10 mailia. Siellä on kuuma!

Satunnainen nähty juoksussa: Paljon golfpalloja!

Värikäs post -aamiainen – yön yli kaura mustikoilla, mansikoilla, banaanilla sekä Trader Joesin kaakao -nibillä.

Sisareni pikkulasten suihku oli tänä viikonloppuna. Olin palkkiossa pelejä ja autin karkkipöydällä.

Tein valkoista suklaata kastettua vaahtokarkkeja vaaleanpunaisella sokerilla. Sulasin vain suklaan, upotin sen vaaleanpunaiseen sokeriin ja laitin ne jääkaappiin asettamaan.

Tein myös PB Chex -sekoituksen. Se oli erittäin helppoa! Vain PB, voi, vanilja, Chex sekä jauhesokeri.

Maracas Cateringin palveluksessa oli se. Se on erittäin uskomaton meksikolainen ruoka ja asiakaspalvelu oli hienoa.

Vauvan suihkupelit

Pelasimme OG: n “Älä sano” vauva “-peliä pyykkipeli.

Näin, että tämä ”hinta on oikea” vauvan suihkupeli Pinterestissä.

Vauvoista puhutaan … Amazon Prime Day heillä on loistava tarjous pikkulasten rekistereistä:

Vauvarekisteri – 100 dollarin luottoluokitus vaippoja ja pyyhkeitä

Ja päivän asuuni oli tämä super trendivesimelonmekko.

Se on Amazon Prime Day – uusien Amazon Prime -jäsenten tarjoamien tarjousten tarjoaminen niin usein kuin viides minuutti.

Nämä tarjoukset ovat pääjäsenille – joten hyödynnä, jos olet yksi!

Voit kirjautua Amazon Prime -sovellukseen täältä. Saat ilmaisen toimituksen miljoonille tuotteille Amazonissa, pääset elokuviin sekä musiikkiin. Alennukset heidän ravintolansa kaltaisista palveluista sekä ruokakomero -lähetyksistä sekä paljon enemmän. Mielestäni yksin ilmainen toimitus säästää paljon rahaa vuodessa.

Pääpäivä 2017 – 30 tuntia tarjouksia
Hanki 4 kuukautta Amazon Music Unlimited hintaan 0,99 dollaria
Pääjäsenet saavat 40%: n alennuksen kuultavan jäsenyyden 29. kesäkuuta 2017 – 11. heinäkuuta 2017

Osta Amazon – eniten toivoi esineitä

Kysymys: Onko sinulla sisarusta? Onko se heidän syntymäpäivänsä?

Joko niin ehkä tekstiä sanoa “hei” heille?

Huomaa: Joskus käytän Amazon -tytäryhtiölinkkejä RER: n tukemiseen. Hinnat ovat samat sinulle, mutta se todella auttaa pitämään tätä ja käynnissä. saada se? Juokse! Mennään ?

Älä missaa sitä!

Hanki viimeisin myynti, podcastit, reseptit sekä suoremmin sähköpostisi!

Puomi! Olet sisään.
Tarkista nyt sähköpostiosoitteesi tarkistaaksesi tilauksesi.
Puhumme pian?

Tilauksen lähettäminen oli virhe. Yritä uudelleen.

Etunimi

Sähköpostiosoite

Käytämme tätä kenttää löytääksesi roskapostin. Jos täytät tämän, sinut merkitään roskapostittajana.

Tilata

Emme lähetä sinulle roskapostia. Peruuta tilaus minkä tahansa tyyppisissä ajassa.
ConvertKit Powered

Lähetä minulle työkirja

18Save

Jakaminen on välittämistä!

18

Nasta

Jaa

Twiitti

JaaPosti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

Vuoden parhaat kilpailut, samoin kuin reseptit!

Vuoden parhaat kilpailut, samoin kuin reseptit!

Kuinka monta mailia juoksin tänä vuonna. Parhaat kilpailut ja vinkit yhdessä yhdessä viestissä! Katso kokonais mailin määrä ja Calo

Parhaat pääpäivän tarjoukset juoksijoille 2021

Parhaat pääpäivän tarjoukset juoksijoille 2021

Parhaat Prime Day -kaupat juoksijoille, jotka myyvät juoksukenkiä, juoksusvarusteita, kunto -seurantalaitteita ja enemmän. Luettelo juoksusta

Juoksijasi, syöjä, lukijakysymyksesi- tarina (tammikuu 2) podcast

Juoksijasi, syöjä, lukijakysymyksesi- tarina (tammikuu 2) podcast

Kysymyksesi juoksemisesta, bloggaamisesta, hiuksista, voimaharjoittelusta sekä enemmän! Vastaan ​​kaikkiin tähän aiheutuviin kysymyksiin

Painonpudotus, vesimeloni sekä viikonloppupäivitykset Diegon kanssa

Painonpudotus, vesimeloni sekä viikonloppupäivitykset Diegon kanssa

Kuinka rakastaa itseäsi, kun parannat itseäsi. Kehon positiivisuus laihduttaessasi tai menossa tavoitteen jälkeen. vinkkejä miten

Suosikki juoksemattomamerkit juuri nyt, mikä on minun työni ja HR -kysymykset

Suosikki juoksemattomamerkit juuri nyt, mikä on minun työni ja HR -kysymykset

Suosikki juoksuvarusteeni sekä on oltava juoksevia vaatteita sekä kenkiä. Maratonin kapeneva vinkkejä. Juokseminen sekä syke

Hamilton -musikaalin 11 parasta osaa

Hamilton -musikaalin 11 parasta osaa

Hamiltonin 11 parasta lainausta sekä suosikkiosani nähdä Hamilton Musical henkilökohtaisesti Los Angeles Pantagesissa

⚡ Shareaholicilla

.

Kuuma juoksu Floridassa taas.

Hei! Tein sen Floridaan. Ei liian shab.

Odota. Minun täytyy antaa huutaa kansalliselle munkkipäivälle. Mutta ottaen huomioon, että juhlin kovasti maanantaina (maratonin voittokierrossa), minulla oli joitain näistä Cracker Barrel -sovellusten paistetuista omenoista. Varastettu. (No, maksoimme aterian, mutta varastiin tämän Beniltä.)
Viimeisimmät videot

Oppiminen huonosta juoksusta
Huonoja juoksuja tapahtuu – näin muutin sen ohi ja oppin seuraavasta ajoistani. Idea auttaa sinua tulemaan paremmaksi juoksijaksi olemalla neutraali tarkkailija harjoituksistasi.

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 48 sekuntia

Seuraava
Epätavallinen kirja ja Netflix Review
07:28

Elää
00:00
08:21
03:48

Tänä aamuna heräsin nälkäisen ja aloitin päivän Come Come and Iced -kahvin kanssa.

Sitten aloitin juoksun. “Nukuin sisään” enkä päässyt ulos ovesta vasta kello 7 – iso virhe. Minun täytyy yrittää lyödä lämpöä hieman enemmän. Se on noin 88 astetta, tuntuu 94. En usko, että se on liian huono, mutta kosteus – en ole tottunut siihen Kaliforniassa.

Kiitos vesisuihkulähde.

Päädyin tekemään 8 mailia. Loppuun mennessä olin sloptopimus.

Sitten kompastuin 7-11: een ja henkilö näytti toiselta suuntaan, kun tein valtavan jääkahvin isossa Gulp Cupissa.

Aamiainen!

Ja nyt on aika osua rannalle. Katso YA vähän !!

Ja edellisessä “on liian kuuma ajaa viestejä …”

Vinkkejä juoksemiseen kuumalla säällä

Lämmöllä

Kysymys: Voisitko mieluummin ajaa kuumassa tai kylmässä?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

10 parasta kuvaa Boston Marathon Weekend Day 1: ltä 1

10 parasta kuvaa Boston Marathon Weekend Day 1: ltä 1

Bostonin maratoni viikonloppu. Hauskaa Boston Marathon Exposta, Food, Finish Line, Run ja Hotel. BAA 5K -kilpailu ja tapaa

Pakkaaminen Run Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend -viikonloppuun

Pakkaaminen Run Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend -viikonloppuun

Pakkaaminen Run Disney White -viini- ja ruokailupaikkamaratonikilpailun viikonloppuna. Mitä pakkaan juoksemaan 13,1 mailin kilpailua

Juoksu Marco Island Florida 2021

Juoksu Marco Island Florida 2021

Missä juoksua Marco Island Floridassa. Juoksu ideoita matkustamiseen ja kesärannalle. Florida Run -blogi ja

Run Challenge -kysely ja Ystävänpäivä -munkkeja

Run Challenge -kysely ja Ystävänpäivä -munkkeja

Hei!! Valmistautuminen tekemään uuden juoksun haasteen ja halusi pyytää sinua soittamaan… ➡️ 1. Kuinka paljon päiviä viikossa sinä r

Paina Miles Run Challenge 15 – mitali maanantai

Paina Miles Run Challenge 15 – mitali maanantai

Huipput ideoita Instagram #Medalmondaylle Mikä on mitali maanantaina? Kuinka lähettää mitali maanantai -valokuva puolimaratonin jälkeen

Jos Jlo ja Shakira juoksivat ystäviä …

Jos Jlo ja Shakira juoksivat ystäviä …

Hei!! Miten menee? Nautitko JLO & Shakira -konsertista? Oletettavasti sen jälkeen oli iso jalkapallopeli ihanteellinen

⚡ Shareaholicilla

.

Päänsärkylääke

Tänä iltapäivällä sain satunnaisen päänsärkyä töissä. Tämä ei ole menoa työhöni, joten tarvitsin poiminnan. Sain jääkahvin ja toivoin parasta.

Ei. Se ei auttanut. Minulla oli 3 paljon enemmän asiakasta ennen kuin voisin kutsua sitä yöksi. Sain vihdoin kotiin, se oli kello 21.00 ja päänsärkyni oli edelleen raivoissaan.
Viimeisimmät videot

Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
Kasvonaamarin ideat juoksemiseen tai kävelemiseen ulkona Coronavirus -puhkeamisen aikana. Onko sinun käytettävä kasvonaamaria ja parhaita vaihtoehtoja juoksijoille.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Elää
00:00
08:21
07:15

Onneksi Benin äiti lähetti evästeitä! Otin 2 ibuprofeeniä ja 4 evästettä.

(Somecards.com)

Toivottavasti tunnen oloni paremmaksi aamulla

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Mitä syödä ennen myöhäistä puolimaratonikilpailua

Mitä syödä ennen myöhäistä puolimaratonikilpailua

Mitä syödä ennen iltapäivän puolimaratonia rock n roll Las Vegas. Kuinka polttaa ennen puolimaratonia tai maratonia

Run Eat toistu Q & A-to-to-osa 1

Run Eat toistu Q & A-to-to-osa 1

Voi kysymykset ja vastaukset – 1 Run Eat -kysymyksesi toistuvat Instagram Story -ruutu. Puhumme siitä, mitä tein

Juoksumaton suihkuhain säiliö ja ovatko lounaspäivämäärät … päivämäärät?

Juoksumaton suihkuhain säiliö ja ovatko lounaspäivämäärät … päivämäärät?

Hei! Miten menee? Sisään vain suosikki juoksemiseni ja syömiseni tästä viikonloppusta! Mitä olet tekemässä? Ensimmäinen

Miksi en juokse hiekalla, mutta sinä sinä

Miksi en juokse hiekalla, mutta sinä sinä

Hiekan juokseminen on sinulle hyvää. Pehmeällä hiekalla rannalla on etuja, mutta sen luettelon lisäksi

Viisi parasta juoksua ja elämäpäivitystä ja 5 päivän juoksevat nopeamman haasteen

Viisi parasta juoksua ja elämäpäivitystä ja 5 päivän juoksevat nopeamman haasteen

Hei! Kaipasin sinua! Huomasitko edes olevani poissa? Ei?? Olisin voinut siepata !! Joku on pitänyt soittaa p: lle

Juoksu on paras tapa laihtua, mutta …

Juoksu on paras tapa laihtua, mutta …

Kuinka laihtua juokseminen ja nautinto matkasta. ideoita laihduttamiseen juoksemalla. Kuinka nauttia juoksemisesta ja tuntea goo

⚡ Shareaholicilla

.

Juoksijakysymys: Chub Rub

, jonka tein eilen johtajan erikoisarvon! Tofu Steak hintaan 0,39 dollaria!

Käytin erittäin edullista tofua valtavan sekoituspaistani. Tämä on minulle “illallinen”, mutta minun on kuitenkin työskenneltävä 4-7-arvosta, joten tein sen lounaalle. Tämä menetelmä Ben on valmistettu illallisella, kun hän saa myös talon, joskus olen suuri lil -puoliso.
Viimeisimmät videoni

Ihana puolisoni Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
Ihana puolisoni Pysch Wardissa: Memoir
kirjoittanut Mark Lukach

Äänikirjan arviointi myydyimmistä muistelmista, joka julkaistiin 2017.

Onko se hieno kuuntelu?
Jaan pikaarviointia tarjotusta kirjasta.

Amazonista:

Sydämen kiertävä, mutta toiveikas muistelma nuoresta avioliitosta, jonka mielisairaus määrittelee, ja vahvistaa rakkauden voiman.

Mark samoin kuin Giulian elämä yhdessä alkoivat sadun romanssina. He putosivat kuin kahdeksantoista, menivät naimisiin 24-vuotiaana ja aloittivat unelmaelämänsä San Franciscossa pian sen jälkeen. Kun Giulia oli kaksikymmentäseitsemän, hän kokenut kauhistuttavan ja odottamattoman psykoottisen tauon, joka laski hänet psykologiseen osastoon melkein kuukauden ajan. Jonain päivänä hän oli sekä elinvoimainen; Seuraavaksi hän oli harhaanjohtava ja itsemurha, vakuutti, että hänen pitämänsä eivät olleet turvallisia.

Kysymys:
Mitä kirjaa tai podcastia kuuntelet nyt ??

Mitä minun pitäisi kuunnella seuraavaksi?!

Linkit kirjaan ja muut arvioinnit ovat RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Kultainen noutaja ei ota pillereitään!
02:19

Elää
00:00
08:21
05:31

Tässä sekoituksessa oli tonnia sipulia, parsakaalia ja maapähkinäkastiketta, jonka tein itse. Lisäksi hienoja tarjouksia ruskeasta riisistä. Määrittelin sen todella tänään – 1 kuppi, sitten vielä 1/2, kun menin takaisin sekuntia.

Tänä viikonloppuna Jules lähetti minulle tämän kysymyksen. Se on melko tyypillinen huolenaihe ja asia, joten uskoin, että käsittelen sitä täällä. Arvioi ratkaisusi kanssa kommentteissa!

Juoksin 10 kt tänä aamuna ja… jalkani hankautuivat yhdessä tuottaen melkein mustelman sisäreideilläni. samoin kuin minulla on korkea suvaitsevaisuus kipuun, kun kerron sinulle tämän loukkaantumisen! Keuhkoni tuntui hyvältä, sydämeni lyö voimakkaasti, polvet pysyivät kiinni, vasikani tuntuivat hyvältä, kuitenkin reidet saivat minut hitaasti. Grrrr…. Kysyin siitä kaverilta kilpailun jälkeen, samoin kuin hän kertoi minulle, että se oli “chub hieroa”. Sekä niin, että kysyn sinulta- samoin kuin lukijasi- kolme kysymystä: 1) Sen lisäksi, että menetät 30 kiloa (työskentelee sen parissa!) Ja/tai Caprisin käyttäminen (se oli 94 astetta tänä aamuna!), Onko ennaltaehkäisyä? 2) Onko olemassa hoitoa tai parannusta- koska ouch. 3) Voimmeko keksiä paljon paremman nimen tälle ilmiölle kuin “chub hiero”

Kyllä, olen kaikki tuttu myös reiden hankaamiseen … se pistelee suihkussa. Tuo epämiellyttävä kävelee loppupäivän ympäri. Ouch.

1. Ensinnäkin, en usko, että en koskaan ole ohut, jotta minulla ei ole tätä ongelmaa. Joten painonpudotus ei ole ainoa ratkaisu, joka ei pitäisi estää sinua juoksemasta. Olen muotoiltu menetelmällä, joka pitää reideni suudella. Haluaisin uskoa, että he pitävät toisistaan ​​(ja siksi he eivät lähde) – joten työskentelen sen kanssa.

2. Tämä on minulle täysin ongelma, joten joko kiinnitän vaseliinia. En henkilökohtaisesti käytä vartalo -opasta, koska vaseliini on halvempi. Heck, en edes osta Vaseliinia – ostan tämän öljysyytä 99 sentin kaupasta! Laita paksu kerros, jos menet tällä reitillä. VAROITUS: Se värjää, mutta se välttää paljon loukkaantumista, joten ole antelias.

Tai käytän caprisia. Yritin kesällä käyttää pitkiä shortseja/lyhyttä caprisia.

3. Suluta ratkaisuihisi chub -hieron ja konseptien estämiseksi, jotta sitä kutsutaan jotain muuta kuin chub hieroa! Kiitos

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:Athleta Running Shorts -arvostelu

Athleta Running Shorts -arvostelu

Tarkalleen kuinka reiteen hankaaminen lopetetaan juoksun aikana. Uudet juoksuhousut arviointi – Athleta Hiit It 9 “Shorts -arvostelu. Naisten juokseminen

TMI koskee tohtori Nita Landry – podcast 117

TMI koskee tohtori Nita Landry – podcast 117

Dr. Nita Landry lääkäreiden TV -ohjelmasta vastaa kaikkiin TMI -huolenaiheisiisi Kegeleihin, virtsainkontinenssiin, Inovo Deviciin

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Tässä on luettelo 51 positiivisesta vakuutuksesta juoksijoille. Mainitsin nämä Instagramissa tänään, koska et ehkä tunnista

Et voi ajaa ilman

Et voi ajaa ilman

En voi ajaa ilman näitä 11 juokseva varustetta. pino mailia, joka on vaikeus päivä 23.

Juoksijasi, syöjä, vierailukysymyksesi- tarina (tammikuu 2) podcast

Juoksijasi, syöjä, vierailukysymyksesi- tarina (tammikuu 2) podcast

Huolet juoksemisesta, bloggaamisesta, hiuksista, kestävyydestä sekä enemmän! Vastaan ​​kaikkiin tähän aiheutuviin huolenaiheisiin

Preferred juoksemerkkien tuotemerkit juuri nyt, mikä on tehtäväni ja HR -kysymykset

Preferred juoksemerkkien tuotemerkit juuri nyt, mikä on tehtäväni ja HR -kysymykset

Suositeltavat juoksuvarusteet sekä on oltava juoksevia vaatteita sekä kenkiä. Maratonin kapeneva vinkkejä. Juokseminen sekä syke

⚡ Shareaholicilla

.