Miksi et halua verkossa kanssani

Hei! Kuinka voit? Elän vain lil -unia elämäni täällä. Ei draama, ei ole epämiellyttävää, kuten olen hyvin sotkuinen. Se ei kuitenkaan vaikuttanut tähän viestiin … tähän julkaisuun vaikutti erittäin satunnainen bitti, mitä teen juuri minulle tänään, koska todennäköisesti ei erittäin suuri (se on luettelossa 2).

Silloin kun minua käsitellä
Uusimmat videoni

Kaunis puolisoni Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
Kaunis puolisoni Pysch -osastolla: Muistio
kirjoittanut Mark Lukach

Äänikirjan arviointi myydyimmistä muistelmista, joka julkaistiin 2017.

Onko se hieno kuuntelu?
Jaan pikaarviointia tarjotusta kirjasta.

Amazonista:

Sydämen kiertävä, mutta toiveikas muistelma nuoresta avioliitosta, jonka mielisairaus määrittelee uudelleen ja vahvistaa rakkauden voiman.

Mark samoin kuin Giulian elämä yhdessä alkoivat sadun romanssina. He putosivat kuin kahdeksantoista, menivät naimisiin 24-vuotiaana ja aloittivat unelmaelämänsä San Franciscossa pian sen jälkeen. Kun Giulia oli kaksikymmentäseitsemän, hän kokenut pelottavan ja odottamattoman psykoottisen tauon, joka laski hänet psykologiseen osastoon melkein kuukauden ajan. Jonain päivänä hän oli samoin kuin hyvin säädetty; Seuraavaksi hän oli harhaanjohtava ja itsemurha, vakuutti, että hänen pitämänsä eivät olleet turvallisia.

Kysymys:
Mitä kirjaa tai podcastia kuuntelet nyt ??

Mitä minun pitäisi kuunnella seuraavaksi?!

Linkit kirjaan ja muut arvioinnit ovat RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Elää
00:00
08:21
05:31

Päätin varmasti jatkaa sen tekemistä, koska olen erittäin valtava itsensä hyväksymisessä. Ehkä minun pitäisi kuitenkin kokeilla ja työskennellä ainakin yhden tai kahden huonon käytännön kanssa tilanteessa haluan tehdä ystäviä yhtenä päivänä. Joten tässä on alustava listaus – valitsen ehkä yhden, joka työskentelee ensi vuonna. TBD.

Syyt, joita et halua verkossa kanssani:

1. Nousen hyvin aikaisin ja olen ‘aamu -henkilö’. Tämä tarkoittaa heti, kun silmäni ovat auki, olen valmis, teen kahvia, puhun Vegasille ja tanssimalla ympäri odottamassa aurinkoa saadaksesi selville, jotta voin juoksua.

Yritän olla rauhallinen, kun olen valmistautunut aamulla, mutta olen siitä kuitenkin köyhä.

Esimerkiksi: Heräsin tänään ennen klo 4 ja en voinut palata nukkumaan?! Joten nousin juuri niin ja siemaillen kahvia, kun taas Vegas toimi yhtä hienosti ollakseni ystäväni …

2. Joissakin tapauksissa en ole varma mitä haluan välipalasta, joten otan muutaman pureman jogurttia ja laitan sen takaisin jääkaappiin. Tämä tarkoittaa, että siellä on yleensä useita avoimia/puoli syömiä jogurtteja. (Puolustuksessani jääkaapin ylähylly jäädyttää ne joissain tapauksissa, joten en voi pistää avoimia, ennen kuin ne sulautuvat uudelleen.)

3

Huomaa: Laitan kaiken takaisin sijaintiinsa, kun olen valmis, mutta tilaa ei ole paljon, joten minusta tuntuu, että se on kaikkialla. Juoksukenkäni hallitsevat kenkäkaapia, painoni työnnetään sivulle, mutta Sao Paulo FC Paita minulla ei ole kuntokeskusta tai minne tahansa sopivan työntämiseen, visiirit ripustetaan vesi kaappin ympärille …

4. Joissain tapauksissa saatat tulla taloon samoin kuin se hajustetaan taikuudesta, koska paistin jotain.

Ja saat kaiken innoissasi, koska se haisee myös vaniljalta, sekä kanelilta ja voilta.

Mutta sitten minun on kerrottava, että se on todella terveellistä buiish*t -proteiinijauhekakkuja tai jotain.

Tai mikä vielä pahempaa – tulee olemaan toisinaan leipoin jotain aitoa voita sekä sokeria sekä niin uskomatonta, että söin kaiken ennen kotiin saapumista.

5. Okei, tarjota itselleni pienen luottoluokituksen – haluan kokata. Joten kokaan sinulle.

Eilen illalla tein katkarapuja paistettua riisiä jäljellä olevan kiinalaisen ruoan kanssa edellisenä päivänä. Se oli niin hyvää!

Mutta tämä huono asia, joka ruoanlaittoon on – olen todella maailman sotkuisin kokki koskaan. Vakavasti.

Käsittelin jotenkin saastaisia ​​22 astiaa sekä hankkin riisiä lattian ympärille sekä tiskit sekä katot tämän aterian keittämisen aikana.

Ben on todennut, että syön kuten Cookie Monster. osua naulan kantaan.

6. Voin tulla taloon kasvoillani. Samalla kun olet huolissasi, ja kysy minulta mitä tapahtui (koska olet huonetoverini tässä tarinassa, muistatko)?!?

Ja minä olen hämmentynyt, mikä saa sinut uskomaan, että olen jossain Trick Fight Clubissa ja en kutsuta sinua. Sitten löydämme, että se on vain ruokaa, jonka olen hankkinut sopimukseni kanssa, samoin kuin kävellä koko päivän. Perinteinen monikaani.

Jep. Se tapahtui tänään. Se oli vadelmista, joita söin autoissa ja kuorma -autoissa menetelmätalossa Costcosta. Fantastinen.

7. Tilavuus on rikki.

Joo, äänenvoimakkuus on vaurioitunut – ei kaukosäätimellä, mutta minulle. MinäOlen äänekäs. En ymmärrä miksi juuri koska se ei ole vain silloin, kun olen vihainen – olen koko ajan äänekäs. Naurani on niin kovaa, että se pelotti naista markkinoilla kerran.

Kysymys: Oletko loistava kämppiksen vai et?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Myöhäinen pääsiäisen konfeti -munan metsästys

Myöhäinen pääsiäisen Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita konfeti -munan metsästys

Juokseva blogin pääsiäismunan metsästys. Ehdotuksia hauskaksi konfetti Australian Jalkapallomaajoukkue Paita -munahakuksi erittäin punapäällän kultaisen retkijan ja äänen kanssa

Hienoin ripsiväri, kuiva shampoo ja muut tämän viikon huolet

Hienoin ripsiväri, kuiva shampoo ja muut tämän viikon huolet

Hienoin ripsiväri pitkille paksuille ripsille. Hienoin kuiva shampoo juoksijoille. Uusia huolenaiheita ja vastauksia Instagram -tarinasta

Uusi vuosi Run Eat toistu!

Uusi vuosi Run Eat toistu!

tyytyväinen uuteen vuoteen !! Olen palannut lil -lomasta ja haluan lähettää sinulle hienoimmat toiveet vuodelle 2022. Kaipasin sinua sekä bloggaamista ja f

Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit!

Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit!

Tarkalleen kuinka useita mailia juoksin tänä vuonna. Parhaat kilpailut ja ehdotukset yhdessä yhdessä viestissä! Tarkista kokonais mailin määrä ja Calo

Aivan ensimmäinen krapula

Aivan ensimmäinen krapula

Vain minä ja henkeni eläin puhui kävelylle, koska en voinut juoksua lauantaina. Kyllä, minun piti välttää pitkällä aikavälilläni

Juoksu Marco Island Florida 2021

Juoksu Marco Island Florida 2021

Missä juoksua Marco Island Floridassa. Juoksuehdotuksia matkustamiseen sekä kesäaikana rantamatkoja varten. Florida Run -blogi ja

⚡ Shareaholicilla

.

Major League Soccer saa rekvisiitta rotuun sekä sukupuolen palkkaamiseen

Richard Lapchick, monimuotoisuuden instituutin ja urheilun periaatteiden (vuorovesi) johtaja Floridan yliopistossa, julkaisi vuoden 2021 suurliigan jalkapallo -rotu Sukupuoliraportointikortin lisäksi aiemmin tällä viikolla, ylistys yhdistykselle.

Raporttikortti sisältää vuoden 2021 kauden tietoja pelaajien, pääjohtajien ja valmentajien rotujen hajoamisesta. Lisäksi se sisältää rodun ja ryhmänomistajien rodun, liigan hallinnon, joukkueen tason hallinnan sekä joukkueen asiantuntijan henkilöstön.

Kohokohtien joukossa:

*MLS säilytti A -luokan rodun vuokraamisesta sen jälkeen kun se oli parantunut 90,7 prosentista vuonna 2020 91,7 OGC Nice Paita prosenttiin vuonna 2021. Liiga näki myös huomattavan parannuksen sukupuolen vuokrauspisteissä, mikä nousi 69,9 prosentista vuonna 2020 74,7 prosenttiin vuonna 2021. Tämä rikkoutuu aukkoon. Neljästä peräkkäisestä vuodesta, että sukupuolen vuokrauspiste oli vähentynyt suurimmalla pistemäärällä vuodesta 2018.

*MLS League -konttorilla on edelleen erinomainen ennätys miesten asiantuntijaurheilun värillisille ihmisille 40,3 prosentilla, jäljittäen vain NBA: n. Naisilla oli 40,7 prosenttia MLS League -toimiston tehtävistä. Värillisten ihmisten osuus laski 0,9 annospistettä 41,6 prosentista vuonna 2020. Liigan toimistossa olevien asiantuntijoiden naiset nousivat 1,4 annospisteellä 39,3 prosentista 2020 ml: n RGRC: ssä. Lisäksi 18,2 prosenttia liigan toimistotyöntekijöistä oli värillisiä naisia, mikä on nousu 17,0 prosentista vuonna 2020.

*MLS: llä oli suurin osa miesten asiantuntijaurheilun päävalmentajista 42,9 prosentilla, mikä on 2,2 annospisteen lisäys vuodesta 2020.

*Apulaisvalmentajat laskivat 9,0 annospisteellä 43,2 prosentista vuonna 2020 34,2 prosenttiin tänä vuonna.

*Vuonna 2021 90,6 prosenttia kaikista enemmistöjen omistajista/sijoittajista oli valkoisia. 9,4 prosenttia omistajista/värillisistä sijoittajista sisälsi 6,3 prosenttia latinalaisamerikkalaisia tai latinoja sekä 3,1 prosenttia aasialaisia. Naiset edustavat 6,3 prosenttia enemmistöomistuksesta toisena peräkkäisenä vuonna.

*Vuonna 2021 oli neljä väriä (13,8 prosenttia) toimitusjohtajan/presidentin asettamista, mikä laski 3,6 annospistettä vuodesta 2020. Tähän sisältyy kaksi latinalaisamerikkalaista tai Latino -toimitusjohtaja/presidenttiä, yksi aasialainen, samoin kuin yksi musta tai Afrikkalais-amerikkalainen.

*Vuonna 2021 oli neljä naista (13,8 prosenttia) toimitusjohtajan/presidentin asettamista, jotka nousivat nollasta vuonna 2020 ja merkitsivät liigan historian suurinta kohtaa. Neljä naista: Ishwara Glassman Chrein (Chicago Fire), Danita Johnson (DC United), Shari Ballard (Minnesota United) sekä Carolyn Kindle Betz (St. Louis City SC).

*Kaikista joukkueen C-suite-asemista värilliset ihmiset kasvoivat huomattavasti 7,4 annospisteellä 15,9 Watford FC Paita prosentista vuonna 2020 23,3 prosenttiin vuonna 2021. Samoin naisilla oli 28,8 prosenttia kaikista C-suite-asemista, mikä on 4,2 osuuspistettä 24,6: sta prosenttia vuonna 2020.

*Väripäälliköiden osa oli 18,8 prosenttia vuonna 2021, lasku 21,4 prosentista vuonna 2020. Tähän sisältyy 12,5 prosenttia latinalaisamerikkalaisia tai latinon pääjohtajia sekä 6,3 prosenttia, jotka olivat mustia tai afroamerikkalaisia.

*Tiimin varapuheenjohtajien osa nousi merkittävästi 13,5 prosentista vuonna 2020 19,4 prosenttiin, mikä on kaikkien aikojen korkeinta MLS: ää.

*Vuonna 2021 värilliset ihmiset, joilla oli joukkueen vanhempien hallintotehtäviä MLS: ssä, laskivat jonkin verran 17,0 prosenttiin 17,1 prosenttiin vuonna 2020. Osa naisten hallintoneuvostojen hallintoasemista nousi 0,5 osuuspistettä 23,6 prosentista vuoden 2020 aikana 24,1: een 24,1: een prosenttia vuonna 2021. Värillisillä naisilla oli vain 3,5 prosenttia näistä tehtävistä.

*Värillisten ihmisten osa ryhmän asiantuntijoiden hallintotoiminnoista laski toisena peräkkäisenä vuonna, laskemalla 24,9 prosentista vuonna 2020 23,6 prosenttiin vuonna Corinthians Paulista Paita 2021. Naisten hallintoryhmän hallintoasemat nousivat 0,7 annospistettä 29,9: stä vuonna 2020 30,6 prosenttiin vuonna 2021 .

*Värilliset ihmiset edustivat 28,1 prosenttia urheilullisista kunto -ohjaajista vuonna 2021, mikä laski 3,5 annospistettä 31,6 prosentista vuonna 2020. Naiset edustivat 14,1 prosenttia urheilutarjoittajista.

*Tämä on ensimmäinen vuosi, jolloin TIDE on analysoinut erotuomarin/virallisen luokituksen MLS -raporttikortissa. Värilliset ihmiset edustivat 28,0 prosenttia erotuomarista, ja mustat tai afrikkalaiset amerikkalaiset edustavat 4,0 prosenttia sekä latinalaisamerikkalaisia tai latinoja, jotka edustavat 18,0 prosenttia. Naisten osuus oli 8,0 prosenttia erotuomarista/ virkamiehistä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Ajatuksia pitkällä aikavälillä

ilahdutti lauantaina! Heräsin kirkkaana ja aikaisin päästäkseni pitkällä aikavälillä. Katso Instagram -syötettäni nopeaa lil -videota aamustani.

Tiedät, etten ole yksi tekemästä laillista pitkän aikavälin tai kilpailun keräämistä, missä menen jokaisen mailin läpi. Ja oletan, että sinulla ei ole aikaa siihen?
Viimeisimmät videot

Kasvonaamioideat juoksemiseen ja kävelyyn ulkona
Kasvonaamio juoksemiseen ja kävelemiseen ulkona Coronavirus -puhkeamisen aikana.
Tarvitseeko sinun käyttää naamaria? Mikä naamio on paras juoksijoille ja kävelijöille?

Katso paras naamio.
Lisäksi CDC: n suositukset siitä, milloin naamaria käytetään ja millaista COVID19 -puhkeamisen aikana.
Lisää RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
Sain COVID-19-testin
05:16

Elää
00:00
08:21
07:15

Joka tapauksessa. Yritin muistaa joitain satunnaisia ​​ajatuksiani jakaa luokan kanssa.

Aivoni pitkällä aikavälillä:

Mile 1: La di da… juokseminen

Mile 3: Ei ole vakavasti ketään ihanteellista! vain minä. Toivottavasti en sieppata …

Mile 6: Pelkää paskaa naiselta, joka on Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita puhelimessa. Sanoin “Hyvää huomenta!” Kaksi kertaa, mutta hän oli uskomattoman puheluunsa.

Mile 8: Katso verikoiraa kävelevä poliisi, kolme muuta upseeria seuraavat takaisin ja kaksi poliisiautoa ajavat heidän rinnallaan. Freak Out ja ajattele, että pommi on. Hanki vähemmän kauhistunut, kun muistan, että olen Irvine.

Mile 9.5: Täytä vesipullo. Syö urheilupavut. Toi mukanaan ylimääräisen nuunin myöhempää juoksua varten.

Maili 12: Vehvelit.

Maili 14: Seksi.

Mile 16: Voinko vaihtaa kilpailuni puolimaratoneihin FULLS: n sijasta? <- Ajattele tätä jossain vaiheessa jokaisella pitkällä aikavälillä. Mile 17: Ei vakavasti, aion tarkistaa. Mile 18: 18 on melkein 20, voin lyödä vetoa, että voin lopettaa. Mile 20: Aika syödä. Loppupäivä vietetään rentoutumaan ja syömään. Aivan kuten pidän siitä Kysymys: Jos joudut valitsemaan yhden laukauksen, jonka valitsisit: vodka tai vehnäsuoho? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa Jatka näiden valitsemista: Instagram Paris Saint-Germain Paita Live-Q & A -istunto ja muu hauskaa juoksussa!

Instagram Live-Q & A -istunto ja muu hauskaa juoksussa!

Hei! Miten menee? Halusin vain kirjautua sisään ja sanoa hei … Hei! ja päivitä sinut nykyiseen käynnissä olevaan ja syömiseen

Kuinka sovittaa maratoniharjoittelu kiireiseen elämääsi juoksuopettajan podcastin 96 kanssa

Kuinka sovittaa maratoniharjoittelu kiireiseen elämääsi juoksuopettajan podcastin 96 kanssa

Kuinka sovittaa maratonikoulutus kokopäiväiseen työhön ja Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita perhe -elämään. Menossa maratonista ultramaratoniin, polku ru

Harjoittelu Boston Marathon -sarjan isäntä Hello!

Harjoittelu Boston Marathon -sarjan isäntä Hello!

Hei! Isännöin videosarjaa nimeltä ’10 000 mailia Bostoniin ‘Hylandin Powered! Seuraamme Heale -ryhmää

Kuinka kauan pitkän aikavälin on oltava ja parhaiten käynnissä oleva elokuva Q & A

Kuinka kauan pitkän aikavälin on oltava ja parhaiten käynnissä oleva elokuva Q & A

Kuinka kauan pitkän aikavälin on oltava puolimaratonille? IT -yhtye sydrome – kuinka kauan aloitit juoksemisesta? RRCA COA

Kysymykset ja vastaukset intuitiivisesta syömisestä ja bingingistä, ideoita kesäjuoksusta ja paljon muuta!

Kysymykset ja vastaukset intuitiivisesta syömisestä ja bingingistä, ideoita kesäjuoksusta ja paljon muuta!

JuostaRuoan kunto intuitiiviset syömiskysymykset ja vastaukset. Ideat kesäjuoksusta, mitä tehdä, jos olet masentunut ja

Paras varusteet, jotka juoksevat turvallisesti yöllä

Paras varusteet, jotka juoksevat turvallisesti yöllä

Paras juoksuvarusteet tummille aamujuoksille tai yöajoihin. sytyttää juokseva varusteet tummille juoksuille tai kävelylle ja heijastavalle

⚡ Shareaholicilla

.

Oxygen Magazine Resepti

Hei siellä taivaalta! Olen menetelmäni Seattlessa Blogher Food -seminaarille Ihanteellinen nyt

Lenin ulos John Wayne (Orange Region Airport Airport) ja se oli yksinkertainen herne.
Viimeisimmät videot

Maratonin koulutuspäivä 1

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 12 sekuntia

Seuraava
Travel Jane Review
08:01

Elää
00:00
08:21
03:12

Hyviä uutisia – uusi matkalaukku, jonka Ben sai minut, sai turvallisuuden sekä ilahduttaa yläpuolella olevasta yläosasta. (Olin ahdistunut, että se oli yhtä suuri.)

Kaivan tätä laukkua, mutta yksi epäsuotuisa – on osoitettu pitävän kannettavaa tietokonetta etutasossa, mutta se tekee siitä etuosan raskaana ja se putoaa eteenpäin. Olympique Marseille Paita Havaitsimme tämän ihanteellisen, mutta tajusimme, kun se oli täynnä tavaroita, se olisi hieno. Ei.

Joten ripustan käsilaukkuni takana (mikä on uskomattoman raskasta!) Ja nyt se on hieno.

Kävelin terminaalia ja katsoin illallisvalintoja (yleensä haluan pakata jotain jääkaapimme, jos melko paljaat). Viimeiseksi tein päätöksen CPK: sta. Käytin syömään täällä koko ajan takaisin päivänä, kun olin vain vähän gigolo.

Halusin valtavan salaatin ja tajusin, että tämä muotoilee laskun …

Toinen kärki tarkalleen kuinka salaatit eivät välttämättä ole terveellisiä – tämä vauva tarkistaa yli 700 kaloria ja Crystal Palace FC Paita 40 g rasvaa! En ole järkyttynyt tästä, mutta uskon kuitenkin jakavani muistutuksen …

Se on paljon enemmän kuin heidän tonnikalasalaattivoileipä (ymmärrät kaiken “pahan” mayon kanssa) tarinan moraalisesti – hanki mitä todella haluat ja tyydyttää himoasi, jos se on kaikki sama.

Päädyin valitsemaan BBQ -siipikarjasalaatti, koska se on CPK: n ”asia”. Aion ojentaa tortilla -nauhat koputtaakseni kalorien lukumäärän 699: een sekä puhelimeen kutsumme sitä illalliseksi.

Sain juuri uuden kopion Runner’s World- ja Oxygen -lehdistä tällä viikolla ja pelasin ne lennolle.

Aloitin happea sekä kääntämällä sivuja satunnaisesti, kun löysin erittäin kiehtovan artikkelin …

Resepti ranskalaisista paahtoleipäkupeista?!?!

Se on minun reseptini !!! Tein kuukauden vierailureseptin !!!

Lehdessä oleminen on konttiluettelossani ja tarkistan sen ylpeänä. Hymyilin niin valtavan, kun näin tämän ja kesti kaikki pyrkimykseni olla seisomatta lentokoneessa ja paljastamaan tämän muille matkustajille. Olen imeä dorkia, mutta tämä on minulle valtava tarjous!

Voit tarkistaa ranskalaisen paahtoleipäkuppireseptini täällä

Nähdään Seattlessa!

Se muistuttaa minua, olen paljon parempi päivittää kyseinen säilöluettelo …

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

10 hienointa kuvaa Bostonin maratonin viikonloppupäivästä 1

10 hienointa kuvaa Bostonin maratonin viikonloppupäivästä 1

Bostonin maratoni viikonloppu. Hauskaa Boston Marathon Exposta, Ruoka, pintalinja, juokse sekä hotelli. BAA 5K -kilpailu VfL Wolfsburg Paita ja tapaaminen

Pakkaaminen Run Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend -viikonloppuun

Pakkaaminen Run Disney White White & Dine Half Marathon Race Weekend -viikonloppuun

Pakkaaminen Run Disney White -viini- ja ruokailupaikkamaratonikilpailun viikonloppuna. Mitä pakkaan juoksemaan 13,1 mailin kilpailua

Las Vegas -ruoka sekä Pariisin hotellikuvat Half Marathon Weekend -tapahtumasta

Las Vegas -ruoka sekä Pariisin hotellikuvat Half Marathon Weekend -tapahtumasta

Rnr Las Vegasin puolimaratonin matkavinkit. Mitä syödä Pariisin kasinohotellikuviasamoin kuin parasta ruokaa sekä cocktaileja. nopea tr

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton hampurilainen Teriyaki -kulhojen resepti juoksijoille. Ennen pitkän aikavälin tai kilpailua illallisen resepti ennen kuin juoksut puolimaratonia

rannat sekä kerman smoothie -kulho resepti

rannat sekä kerman smoothie -kulho resepti

Kevyt smoothie kulho -reseptiproteiinissa, joka on täynnä jogurttia, persikoita, maitoa ja pinaattia. ympäristöystävällinen smoothie-kulho

Peruna sekä chorizo ​​tacos -resepti

Peruna sekä chorizo ​​tacos -resepti

Yksinkertainen peruna ja Chorizo ​​Tacos juoksijoille kasvissyöjä. Kevyempi versio meksikolaisesta perinteisestä chorizostani. Runner -resepti

⚡ Shareaholicilla

.

Harjoittelumotivaatio Maanantai sekä mini -tavoitteet

Hei! Kuinka voit tänään?

Minusta tuntuu fantastisesta ajattelusta, että juoksin 30 mailia lauantaina. Neljäni ovat hiukan kipeät, kun istun alas samoin kuin vasemman lapsen lehmäni on tiukka. Vaaditaan hierontaa niin pahasti.
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 1

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 12 sekuntia

Seuraava
Podcast -kertomukset 6. elokuuta
07:26

Elää
00:00
08:21
03:12

Eilen pidin sitä erittäin chillissä ja vain pesin (hei, ultravaatteeni olivat saastaisia) sekä päivittäistavarakauppoja.

Sitten menin ostoskeskukseen löytämään puku veljeni häätapahtumaan, joka on tänään! Ahhh!

Annan itselleni vielä Atletico Mineiro Paita yhden lepopäivän kilpailun jälkeen, joten tein tänä aamuna 3 mailin kävelymatkan estämään tiukasta. Jos tänään ei ole lepopäiväsi täällä jonkin verran harjoittelumotivaatiota. Tämä viittaus roikkui avustusaseman retkeilyteltalla ultramaratonilla:

Harjoittelumotivaatio maanantai

Uskon, että viikonlopun polttoaineen tyyli oli ”syö kaikki asiat”. Tänään on aika palata takaisin raiteilleen, joten täällä ovat viikossa mini-tavoitteeni:

1. Maanantai – perjantai: Syö puhdasta. Minulla on pala häätapahtuman kakkua, koska se on A -Aina elämässä, mutta se on se makeisille.

2. Järjestäytyneet välipalat, ei Marokon Jalkapallomaajoukkue Paita välipaloja. Minulla on uusi proteiinijauhe, jonka toivon olevan erinomainen ja haluan hyödyntää sitä yhdelle välipalastani.

3. Stamina -juna 2x kertaa tällä viikolla.

Muutama teistä kysyi, mistä sain imeä sen buttercup -tee – erittäin sopiva tähän viikonloppuun, eikö niin?

Joka tapauksessa se on Gymdollista.

Kysymys: Mitkä ovat viikolle tavoitteesi?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

Viime viikolla 21 päivän venytyshaasteesta

Viime viikolla 21 päivän venytyshaasteesta

Hei! Teit sen 21 päivän Stretch Challengen viimeiseen viikkoon! Tee tästä paras haasteviikko. Tehdä jokainen

Kesäkuun juokseva kalenteriton tulostettava harjoitus

Kesäkuun juokseva kalenteriton tulostettava harjoitus

Juoksijoiden harjoitussuunnitelma Stamina -koulutuksella sekä vinkkejä. Juokseminen kuntoon? Hanki ilmainen tulostettava kalenteri

Uuden vuoden lopullinen luettelo juoksutavoitteista

Uuden vuoden lopullinen luettelo juoksutavoitteista

Lopullinen luettelo juoksutavoitteista vuodelle 2022. Uuden vuoden juoksu tavoitteet Workbook Free Guide -sovelluksen hienoimpien tavoitteiden asettamiseksi vielä!

Suorita raportti 6. – 12. toukokuuta

Suorita raportti 6. Manchester United Paita – 12. toukokuuta

Hei! Kuinka juoksut ja syöminen tällä viikolla? Tässä on minun juoksun, ruoan, hauska, satunnainen ja päivitykset

Kiipeily vuorelle ja Wiener Nationals -kilpailuille

Kiipeily vuorelle ja Wiener Nationals -kilpailuille

Hei! Minulla oli PB & Jam-pakattu viikonloppu juoksemisesta, syömisestä, retkeilystä sekä Wiener Dogsin juoksemisesta eteläisen Calin ympäri

alavartaloharjoittelu juoksijoille – nopea tarkalleen miten

alavartaloharjoittelu juoksijoille – nopea tarkalleen miten

tarkalleen kuinka tehdä alavartaloharjoittelu juoksijoille. Lyhyt House StamiNA -harjoitus juoksijoille. Nopea opetusohjelma jokaisesta harjoituksesta

⚡ Shareaholicilla

.

Rachael Ray on valehtelija

, anna minun aloittaa tämän julkaisun ilmoittamalla uskon, että tässä maailmassa on kahden tyyppisiä ihmisiä – ihmisiä, jotka pitävät Rachael Rayn kuplivasta hahmosta, samoin kuin ihmiset, jotka mieluummin syöisivät Vegasin hiusaluetta kuin täytyy katsella 30 minuuttia hänen aterioistaan.

Miksi sinun piti tuoda minut tähän?
Uusimmat videoni

Kasvonaamioehdotukset juoksemiseksi ja ulkona kävelemiseksi
Kasvomaski juoksemiseen ja kävelemiseen ulos Coronavirus -puhkeamisen aikana.
Vaaditatko naamion käyttämistä? Mikä naamio on paras sekä juoksijoille että kävelijöille?

Tutustu hienoimpaan naamariin.
Lisäksi CDC: n ehdotukset siitä, milloin naamaria käytetään, ja millaista COVID19 -puhkeamisen aikana.
Lisää RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 6
01:19

Elää
00:00
08:21
07:15

Pidän todella hänestä! Uskon, että hän on erittäin suloinen ja jakaa realistisia, yksinkertaisia ​​reseptejä, jotka voin todella tehdä. (Kuvan lähde)

Mutta hän on valehtelija.

Viimeaikaisen lyhyen artikkelin päivittäin Rachael Rayn kanssa sai kiinnostukseni www.fit2flex.com -yrityksestä Carissa:

Näyttely A:

(Kuvan lähde)

Olen eri mieltä lyhyestä artikkelista ja pystyin asettamaan Carissan suoraan (koko melonin myymälään).

Mutta halusin jakaa tämän todisteen: Koko vesimeloni on nyt 4,99 dollaria Costcossa parhaiten. Se on Juventus Paita halvempaa kuin 2 päärynää!

Sanottu vesimeloni loi tämän paljon “esikäsit” -tuotteen: (*Huomaa: Söin 4 kuppia myös leikkaamalla.)

Tarinan opetus:

1. Älä usko, mitä tarkistat lehdissä – tai kyseisestä blogeista, mikä teknisesti häiritsee koko tämän viestin uskottavuutta…

2. Vaaditaan nimeä, joka riimii, jotta minulla voi olla myös aikakauslehti. Ei niin, en halua säveltää harmonisia Monican kanssa

3. Tajusin juuri, että olen syönyt monia niistä vesimelonisäiliöistä, joten joudun lainaamaan 1 annos vesimelonia 4,99 dollaria, mikä tarkoittaa, että päärynät ovat edelleen halvempia!

Ymmärrätkö tarkalleen, kuinka pidän kirsikoistani jubliee spirutein -proteiinijauhe?

No, mielestäni on kolmen osan proteiini, jolla oli soija ja uskoi, että minun pitäisi tarjota heraversio sekoittimessa, koska söin paljon muissa muodoissa.

Tämä versio on fluffier ja paljon ilmavampi kuin toinen ja maistuu hieman makeammalta. Pidän siitä todella, samoin kuin olen varma, että olen varma.

Olen edelleen ollut epätavallisen uupunut ja itse diagnosoitu, että vaadin paljon enemmän punaisen härän rautaa, joten sisällytin joitain papuja tyypilliseen Santos Laguna Paita lounaani.

Käytin syömään papuja päivittäin (lue: Garbanzos -tölkki yhdessä putoamisessa) ja uskon, että ruumiini kaipaa sitä. Ymmärrän kieleni PSV Eindhoven Paita

Välipalat.

Austinin maratonin / puolimaratonin lahjan voittaja on:

Kansallisen jäätelöpäivän lahjan voittajat.

Kysymys: Onko sinulla minkäänlaista konseptia tarkalleen, kuinka vaikeaa on tarkistaa yli 360 kommenttia maukasta jäätelöherkkuista ennen illallista?!

Vastaus: Ei. Ei, et.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Bob Greene lohduttavimmassa välipalassa ja maratonikoulutuksessa

ajoin torstaina yhtä paljon kuin Santa Barbara “Falling Into Fitness” -tapahtumaan Omronin kanssa. SB on noin 3 tuntia Orange Countyn pohjoispuolella, Long Drive, vaikka se on täysin sen arvoista.

Tapahtuma oli erinomaisessa hotellissa Santa Barbarassa. Olin hämmästynyt tontit – upea ja Super Zen. piti siitä.
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 4
Maratonin koulutuspäiväkirjapäivä 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 1
03:12

Elää
00:00
08:21
01:21

Aloitimme lyhyen istumisen kanssa Bob Greenen kanssa. Mitä hän totesi, tuntui siltä, ​​että se oli vain minulle. Hän puhui tarkalleen, kuinka useimmat ihmiset haluavat nopean korjauksen ja estävät heille vaikeita asioita. (Minä!) Samoin kuin välttävät asiat, koska ne ovat vaikeita, ovat todennäköisimmin asioita, joita vaadimme tehdä eniten (minä minä minä!). Hiihdin istuimelleni, jotta hän ei voinut nähdä syyllisiä kasvojani.

Sitten osuimme rannalle voimakävelyä varten.

Selasin Omron -aktiviteettinäytöni seurataksesi sitä.

Kävelyn jälkeen teimme nopean vaatekaappimuutoksen lounaalle.

Olin niin innoissani viettää aikaa Leahin kanssa Mamavationista! Hän on sisarukseni yhdestä Misteristä ja asuu LA: n pohjoispuolella, joten näen hänet vain tapahtumissa. Hän kertoi minulle kaiken deodorantin puhdistuksesta sekä kanojen kasvavista sekä muista hippeistä tavaroista. Nyt tutkin deodoranttia, joten sinua on varoitettu.

Lounaan kohokohta:

Sitten minulla oli mahdollisuus istua yksi-yksi Bob Greenen kanssa haastatteluun. Kysyin häneltä juoksemista ja tietysti syömistä! Valitettavasti olin niin innoissani juoksusta/syömisestä, etten kysynyt häneltä mitään Oprahista !!! Lopeta Amerikan toimiminen.

Bob Greene -haastattelu

RER: Mainitsit aikaisemmin harjoittelumaratonjuoksijoita. Mikä on lähestymistapasi?

Greene: En totea, ettei koskaan ole neljä päivää juoksemista. Noina päivinä siirtyvät juoksemisesta johonkin muuhun, joka lisää aerobista kykyä, mutta hyödyntää ilmaisia ​​lihaksia juoksemiseen, jotta ne estäisivät liiallisista vammoista.

RER: Mitä ehdotat niille?

Greene: Elliptinen on hyvä, se on hiukan lähellä juoksua, mutta vie painetta polvilta. Usko tai älä, pidän juoksumatosta – kävellä huippuluokan. Vielä parempi, jos löydät sellaisen, joka on 30 astetta. En välitä kuka olet, jos teet kovan kävelynopeuden 30 asteen kaltevuudella, se on erinomainen harjoitus.

RER: Missä uskot kestävyyskoulutuksen tulevan etäkoulutusohjelmaan?

Greene: Onko tämä, kun harjoittelet tapahtumaa? 18-20 kuukautta voit olla aggressiivisempi painoharjoittelussa. Pitkät juoksut ovat teknisesti hiukan alhaisemmat mittarilukemassa, ellet ole ympäri vuoden.

Todella tärkeä – jos sinulla on minkäänlaista polvikysymyksiä? Jään hyödyntäminen on välttämätöntä maratonille. Siirrä sitä ympäri, se on rituaali joka ilta tai joka toinen ilta. Se vähentää tulehdusta, joka sinulla on oltava tällaisen mittarilukeman säilyttäminen.

Olen valtava uskova ympäröivän polven kanssa, jos sinulla ei ole minkäänlaista polvi -ongelmia – osoittaen varpaat jatkossa. Pelaa laajennuksilla ja jalan kiharoilla.

RER: Mitä mieltä olet ympäristöystävällisestä kahvipapuuutteesta sekä muista uusista läpimurtoista?

GREENE: Mikään et aio syödä tai juoda, joka aikoo muuttaa elämääsi.

Se on mitä teet jatkuvasti. Se on joko terve tai ei. Se on mitä teet jatkuvasti. Meidän oli tarkoitus tehdä erilaisia ​​harjoituksia niin kuin meidän oli tarkoitus syödä erilaisia ​​ruokia. Joillakin on ylimääräisiä antioksidantteja, mutta kukaan niistä ei aio muuttaa elämääsi.

RER: Mitä syöt päivittäin?

Greene: Erittäin maltillinen syömisessä. Ei ole mitään. Syön jälkiruokia, pidän suuresta jälkiruokasta – teen sen maltillisesti. Lähin tapa selittää syömiseni olisi perinteinen Välimeren tyylinen ruokavalio. Suuri määrä kaloja, 2 = 3 kertaa viikossa. Mielestäni pavut ovat superruokaa samoin kuin minulla on ne 3 kertaa viikossa. kokojyvät. Erittäin harvoin minulla on jotain, joka ei ole täysjyvä.

Uskon, että valkoinen leipä ei ole erilainen kuin sooda. Siinä ei ole ravitsemusarvoa. Jos pidät siitä niin paljon kuin se, ja puhelu, kutsu sitä herkkuksi. Siellä on niin hienoja kokonaisia ​​jyviä. Puolet ruokavaliosuunnitelmastani on vihannes- tai hedelmäpohjaisia.

RER: Mitä välipala?

GREENE: Täällä Kaliforniassa olemme pilaantuneita, välipala hedelmille, välipala erinomaisiin vihanneksiin. Pidän täysjyväkekseistä. Yksi mieluisimmista asioista, joita ihmiset eivät usko välipalaksi, on keitto. Se on lohduttavaa. Emme edes tunnista tarkalleen kuinka lämmön lohduttaminen on. Jopa maltillisesti pähkinät ovat erinomainen välipala.

——————————————

Saitko, että “ei ole yhtä ruokaa, joka muuttaa elämääsi”? JOO! Niin totta.

Meille kerrotaan jatkuvasti “tavanomainen maissi tarjoavat sinulle syöpää!” tai “Kale voi korjata pimples!” samoin kuin “ympäristöystävällinen smoothie tekee äidistäsi kuin sinä enemmän !!” – niitä ei kuitenkaan oleRuoka, joka aikoo korjata tai tappaa sinut. Rentoutua. Kokeile hienointa syödä ja liikkua terveellisellä tavalla.

Omron -aktiviteettinäytön ja askelmittarin voittaja on:

Omron tarjoaa RER -kävijöille toiminnan seurannan myyntikustannukset sekä viestintäalustan. <- Käytä tätä linkkiä (en saa kompensoitua siihen, se on vain erityismyynnin linkki.) Kysymys: Uskotko, että pystyn koskaan antamaan anteeksi itselleni, että en kysy häneltä Oprahia? Epäilen. Vastuuvapauslauseke: Minulle maksetaan BookieBoo LLC: n julkaiseminen tämän julkaisemisen Blog Writer -kampanjassa Omron Healthcare -yrityksen kanssa. Tässä julkaisussa ilmaistut ajatukset ja mielipiteet ovat kuitenkin omia. Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa

Huipputekniikan luokka 2012 koulutuksesta

Hei! Tänään on ollut mennä Go Go, mutta halusin pysähtyä ja jakaa vuoden 2012 videon ensimmäisen luokkani! AH! Olen niin outo, katso alla

Mutta ensinnäkin jotkut kirsikat, kuten <3 Uusimmat videoni Kaunis puolet Pysch Ward: Kaunis toinen puoli Pysch -osastolla: muistelma kirjoittanut Mark Lukach Äänikirjan arviointi myydyimmistä muistelmista, joka julkaistiin 2017. Onko se hieno kuuntelu? Jaan pikaarviointia tarjotusta kirjasta. Amazonista: Sydämen kiertävä, mutta toiveikas muistelma nuoresta avioliitosta, jonka mielisairaus määrittelee uudelleen ja vahvistaa rakkauden voiman. Mark samoin kuin Giulian elämä yhdessä alkoivat sadun romanssina. He putosivat kuin kahdeksantoista, menivät naimisiin 24-vuotiaana ja aloittivat unelmaelämänsä San Franciscossa pian sen jälkeen. Kun Giulia oli kaksikymmentäseitsemän, hän kokenut pelottavan ja odottamattoman psykoottisen tauon, joka laski hänet psykologiseen osastoon melkein kuukauden ajan. Jonain päivänä hän oli samoin kuin hyvin säädetty; Seuraavaksi hän oli harhaanjohtava ja itsemurha, vakuutti, että hänen pitämänsä eivät olleet turvallisia. Kysymys: Mitä kirjaa tai podcastia kuuntelet nyt ?? Mitä minun pitäisi kuunnella seuraavaksi?! Linkit kirjaan ja muut arvioinnit ovat RunEaTrePeat.com -sivustossa Lisää videoita 0 sekuntia 5 minuuttia, 31 sekuntia Seuraava Kultainen noutaja ei ota pillereitään! 02:19 Elää 00:00 08:21 05:31 Ja vielä yksi laiska kokki opas terveelliseen ruokailun kärkeen: valmistaudu syömään salaattiastiaa… (mieluummin myynnissä!) ja täytä se paljon enemmän vihanneksia, jyviä ja proteiineja. Välitön lounas ilman ruokia puhdistamista varten! Koska minua on pyydetty olemaan osa vuoden 2012 Team -luokkaa, olen uskonut maratonin koulutussuunnitelmaan. Lataan yleensä suunnitelman ja noudatan sitä sitten löysästi. Siksi et näe tyylikkäitä Excel -laskentataulukkoa maratonikoulutuksesta RER: llä. Teen sen vanhan instituutin tyylin. Ostin todella ohjelman Running Worldiltä tällä kertaa. Se on vähän kunnianhimoinen, mutta haluan todella kokeilla ja pysyä tällä kertaa ”oikealla” maratonin koulutusohjelmalla. Katsotaanpa mitä voin tehdä! Mutta vaadin 2 lepopäivää varmasti samoin kuin haluan integroida joogan, koska se on hieno keholleni ja sielulleni. Säveltäin muutamia käsitteitä siitä, kuinka sitä muokata näiden rajoitusten perusteella sekä todennäköisesti tehdä jotain tällaista: Tällä viikolla muutin ke ja pe. Koska minulla ei ollut pääsyä uima -altaan ke. Tämän viikon alkaessa maraton on noin 16 viikkoa pitkä, joten aloitin sen viikolla 5. Tämä antaa minulle tyynyn viikossa välttämiseksi, jos vaadin pakopaikkaa Tästä lähtien 4. marraskuuta asti Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita Runner’s Nation Facebook -sivu jakaa videoita kanssani sekä vuoden 2012 muuta luokan joukkueen jäseniä. Tällä viikolla he esittelivät jokaisen meistä lyhyellä segmentillä.

Niiden odotetaan olevan hauskoja, viihdyttäviä ja käytännöllisiä videoita kenelle tahansa maratonin koulutukselle – ei vain New Yorkiin. Ymmärrän, että syksy / talvikausi on ensisijainen Mary -kausi, joten jos harjoittelet jotain, tarkista se. Aiomme tehdä paljon keskustelutyyppisiä aiheita, jotta kaikki voivat soittaa!

Voit mennä Runner’s Nation FB Inter Milan Paita -sivulle tarkistaaksesi sen ja jättämään kommentteja. Voit myös “pitää” siitä, jos pidät siitä, jonka toivon sinun tekevän …

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa sekä kilpailupakkausluettelo sekä vinkit

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa sekä kilpailupakkausluettelo sekä vinkit

Puolimaratonin harjoittelusuunnitelma. tOttaly Free 10 viikon puolimaratonin Eintracht Frankfurt Paita rutiini juoksu- että venytyspäivinä. Kilpailupäivän pakkaus listaus

Kuinka kauan pitkällä aikavälilläsi on sekä hienoimpi juokseva elokuva Q & A

Kuinka kauan pitkällä aikavälilläsi on sekä hienoimpi juokseva elokuva Q & A

Kuinka kauan pitkällä aikavälilläsi pitäisi olla puolimaratoni? IT -yhtye sydrome – kuinka kauan aloitit juoksemisesta? RRCA COA

Korkein käynnissä oleva harjoitusohjelma kaikille tasoille

Korkein käynnissä oleva harjoitusohjelma kaikille tasoille

Aloittelijoille, uusille juoksijoille ja hauskalle juoksuharjoittelulle. 12 viikko 5k 10K sekä puolimaratonin online -kisan harjoittelu

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Aloita Marathon Training Journal. Päivä 1 Tarkasta pitkän aikavälin jälkeen. Juokseminen ja resepti päivittäiset päivitykset seuraavan 90 päivän ajan

OC Marathon -koulutussuunnitelma sekä kilpailun diskonttokorkokoodi

OC Marathon -koulutussuunnitelma sekä kilpailun diskonttokorkokoodi

Maraton sekä puolimaratonin harjoitussuunnitelma välituote nopeammin tai PR: n saamiseksi. Juoksijoille, joilla on aikatavoite. kestävyys

tarkalleen kuinka muodonmaratonharjoittelu kiireiseen elämääsi juoksevalla kouluttaja podcast 96: lla

tarkalleen kuinka muodonmaratonharjoittelu kiireiseen elämääsi juoksevalla kouluttaja podcast 96: lla

Tarkalleen kuinka muodostaa maratonikoulutus sekä kokopäiväiseen työhön ja kotitalouselämään. Menossa maratonista ultramaratoniin, polku ru

⚡ Shareaholicilla

.