Oletko siellä?

Hei, oletko siellä? Menetin joitain lukijoita blogin muutoksessa, joten älä unohda päivittää lukijoitasi ja välittää sanaa?

Heräsin ja tein jonkin verran kevyttä voimaharjoittelua käsihuoneessa kättäpainoilla nauttien Jon & Katesta ja Duggarista. Rakastan todellisuustelevisiota. Aioin lyödä elliptistä, mutta olin oikeasti näyttelyssä enkä halunnut mennä aptiin. Kuntosali ja pakotetaan nauttimaan CNN: stä mykistä (et voi muuttaa siellä olevia kanavia!). Nautin CNN: stä koko työssä töissä ottaen huomioon, että olemme uutisia. Lisäksi minulla on puoli huomenna ja minun täytyy levätä vähän ylimääräistä tänään?
Viimeisimmät videot

5 minuutin juoksu lämmitä a
Nopea lämmitä juoksijoille. 5 minuutin juokseminen lämpenee ennen juoksua. Kuinka valmistautua juoksemaan. ideoita mitä tehdä ennen kuin juokset

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 34 sekuntia

Seuraava
Korkea saavuttaja – Hyvä kuuntelukirjakatsaus
06:12

Elää
00:00
08:21
05:34

Sitten suihkutin ja heitin yhdessä aamiaisen ja lounaan. Olin huono viime yönä enkä pakattu etukäteen! Aamiaiseksi halusin viljaa ja sekoitin yhteen kolme erilaista, soijamaitoa, naneria, raejuustoa ja PB: tä. Aion syödä raejuustoa ottaen huomioon, että unohdan aina, että minulla on tällaisia ​​juttuja ja annan sen menemään huonosti ennen kuin tajuan!

Nyt harkitsen Dunkin Donuts -matkaa (se on 2 minuutin kävelymatkan päässä toimistostani) perjantaina kahvijuhlia varten!

Huomenna on puolimaratoni! Ahhhh! En harjoittanut tätä juoksua ja tein vain päätöksen ilmoittautua siihen viime hetkellä, joten olen hermostunut! Kuka allekirjoittaa puolimaratonin 4 päivää ennen kilpailua? Luulen, että tämä tyttö, mutta en tiedä suosittelenko sitä.

Jos olet kävelijä, ei juoksija tai jos pidät aivan tissit – sinun on tarkistettava askeleet rintasyövän vastaisesti American Cancer Society -yhdistyksestä lähellä!

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

3 ainesosan banaanin pannukakujen resepti

3 ainesosan banaanin pannukakujen resepti

Helppo 3 ainesosan banaanin pannukakujen resepti. Tässä nopeassa aamiaisreseptissä on vain 3 ainesosaa, jotka olet todennäköisesti jo h

5-ainesosinen sieni cheddar frittata-resepti

5-ainesosinen sieni cheddar frittata-resepti

Helppo terveellinen aamiainen – 5 aineosan sieniä ja cheddar frittata. Korkea proteiini, gluteeni ilmainen ja vihannekset aamiaiseksi

Jos Jlo ja Shakira juoksivat ystäviä …

Jos Jlo ja Shakira juoksivat ystäviä …

Hei!! Miten menee? Nautitko JLO & Shakira -konsertista? Oletettavasti sen jälkeen oli iso jalkapallopeli ihanteellinen

Viljimaiton smoothie -resepti

Viljimaiton smoothie -resepti

Kuinka tehdä viljamaitoa ja kevyttä viljamaitoa smoothie -reseptiä. Helppo herkullinen viljamaiton resepti oikealla Kalifornian mi

Kalifornian kermajuusto karpaloiden ja saksanpähkinöiden kanssa

Kalifornian kermajuusto karpaloiden ja saksanpähkinöiden kanssa

Ota lomabrunssi lovi tällä helpolla Kalifornian kermajuustolla, jossa on karpaloita ja saksanpähkinöitä. Se sekoittaa luokitella

Nauhaa Irvine -puolimaratonia

Nauhaa Irvine -puolimaratoniaLexus nauhoitettu kilpailu Irvine Half Marathon. Orange County Run puoliksi, 5K, reletulokset ja keräys. 2019 Lace Up Run Race -levy

⚡ Shareaholicilla

.

Kansalliset juoksupäivän alennukset, kuponkeja juoksijoille sekä juoksutarinani

Hei! Tänään on vuoden toinen suosituin päiväni – National Running Day !! (Kiitospäivä on #1 aina samoin kuin ikuisesti.)

Minulta kysytään “Kuinka aloitit käynnissä?” Tai “Mikä on juoksuvarina?” Paljon. Äskettäin minulta kysyttiin haastattelussa samoin kuin minulle, että en ole koskaan kirjoittanut sitä erityistä blogia. Joten täällä se on…
Viimeisimmät videoni

Mitä syön päivässä – juoksija painos
Mitä söin päivässä. Ruokapäiväkirja juoksijalta, joka ei ole tällä hetkellä harjoittele maratonia tai puolimaratonia. Aamiainen, lounas, illallinen sekä välipaloja sekä vinkkejä.

Lisää videoita

Seuraava
Korkea saavuttaja – Great kuuntelukirjakatsaus
06:12

Elää
00:00
08:21
14:26

Minun juoksutarinani

(tiivistynyt, koska olen kyllästynyt ja täytyy juoksua …)

Kerran siellä oli pullea vähän punainen meksikolainen tyttö. Hän oli suurempi kuin hyvät ystävänsä ja se tarjosi hänelle kompleksin. Hän käsitteli sitä korkean laitoksen loppuun saakka, kun hän päätti aloittaa laihduttamisen ja liikuntaa laihtua.

Hän alkoi kävellä ystävänsä kanssa. He kävelivät samoin kuin kävelivät sekä kävelivät … kunnes hänen hyvä ystäväsi ojensi hänet, koska hän odotti ja Monicanin piti kävellä yksin.

Hän kyllästyi. Joten hän päätti juoksua vähän. Hei! Se oli kiltti, joten hän juoksi vielä seuraavana päivänä. Jonain päivänä hän juoksi kokonaisuudessaan 45 minuuttia peräkkäin. Hän piti siitä.

Monican ilmoittautui 10 kt. Se oli räjähdys! samoin kuin hän halusi enemmän, niin hän harjoitteli puolimaratonia. Sitten hän halusi juoksua täyden maratonin ja päätti aloittaa blogin dokumentoidaksesi tämän matkan 26,2 mailia.

Ja loput ovat historiaa …

Juoksu on nyt elämäni. Se on minun harrastukseni. Se on minun tehtäväni. Se on minun paeta. Se on minun terapiani. Se on suosikkini.

En usko, että sinun pitäisi juoksua, mutta uskon, että sinun pitäisi löytää jotain, jonka haluat tehdä samoin kuin se.

Kuinka juhlia kansallista juoksupäivää ja alennuksia

Tässä on luettelo menetelmistä, joita voit juhlia kansallista juoksupäivää sekä joitain erinomaisia ​​diskonttokortteja sekä kuponkeja juoksijoille!

1. Juokse. Hei.

2. Hiilikuorma.

3. Hanki Running Magazine – Women’s Running Magazine 1 dollarilla

4. Ilmoitus kilpailuun!

Yksi kustannussäästöpäivä All Company Group, Inc. -sarjassa 4. kesäkuuta 2014

20 dollaria kotimaan rock ‘n’ roll Full, puoliksi, rele ja pyörä

5 dollaria 5K, 10K, Mini

5 € aloittaen int’l rnr

5 dollaria Alusta Carlsbad 5000

20 dollaria naisten juoksusarja

20 dollaria TRIROCK (lukuun ottamatta kansakuntia)

5. Tweet! Jokaisesta #imarunner -sovelluksen käyttöä National Running Day -tapahtumassa Timex lahjoittaa 5 dollaria jopa 20 000 dollaria kohti Boomer Esiason -säätiön Boomer -ohjelmaa. Yksilöt voivat myös jakaa ”I Am A Runner” -tarinansa Timex Sports Facebook -välilehdessä. Henkilöt, jotka osallistuvat materiaaliin hashtagin #imarunnerin tai Facebook -välilehden kautta, ovat myös päteviä mahdollisuuden voittaa Timex® Ironman® -kellot.

6. Suorita hyväntekeväisyys Miles, puhelinsovellus, jota tarjotaan iPhoneille sekä Androidsille. Lataa ilmainen sovellus, valitse vaihtoehtosi hyväntekeväisyysjärjestö ja paina Start. Jokainen maili juoksee lahjoituksen valitulle hyväntekeväisyysjärjestöllesi.

7. Tarkistettu juoksu, syö toista. <- Ainakin voit ylittää yhden niistä varmasti luettelosta! 8. Hanki runerausevesivarusteita laskentakaupastani. Kysymys: Kuinka juhlitaan kansallista juoksupäivää? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa

Tapaa banaaniriippuja ja ystäviä

pyrkiessään lievittämään vakavaa masennustani, Ben tuli talon kanssa akvaariolla toisena päivänä. Sanoin hänelle, että se ei aio työskennellä, samoin kuin olemme yhtä mieltä siitä, että akvaario on pääasiassa hänelle. Mutta aion pelata yhtä paljon kuin surullinen, kissan ja koiran itseni. Menimme lemmikkikauppaan sekä saimme kolme uutta ystävää.

Tapaa banaaniriippuja, Ghost käsittelee Killan ja Chinchillaa. Voitko kertoa, että laitamme paljon aikaa näihin nimiin, samoin kuin emme vain käyneet kolmen ensimmäisen naurettavan käsitteen kanssa, joihin saatamme uskoa?
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 3
Marathon Training Video Diary – Päivä 3. Juoksu Journal tarkista Run Eat Recoren kanssa

Lisää videoita

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 1
03:12

Elää
00:00
08:21
00:51

Banaanin riippumatoimi on yksi poika, samoin kuin chinchilla sekä Ghost -kauppa Killa ovat tyttöjä. B.H. on niin nimetty, koska myös valittiin tänään banaanin haltijan. Soitan heille banaaniriippuja?

Päätin tänään todellisen online -lounaan. Sammie, sirut ja Cole Slaw.

Minulla ei todellakaan ollut vaihtoehtoa tehdä Cole Slaw, koska minulla on 20 kiloa kaalia! samoin kuin minä anteeksi itseäni siitä, että laitat kuvan verkkoon, jossa näytän siltä, ​​että minulla on vakava akne. Hanki Mac Studio Repair Monica, vakavasti! Käytin LF -mayoa, etikkaa, sokeria, suolaa ja sinappia – sekoitettuna maun mukaan omenoiden, porkkanoiden ja rusinoilla.

Välipaloja sisälsi samoin monia viinirypäleitä, joita minun ei pidä pitää tiskillä sekä TJ: n PB -täytetyillä esineillä.

Tein tuon maissiputken Caitlinin juuri äskettäin illalliseksi. Teen todella tämän ajan OG -version syksyllä/talvella, mutta ei kuitenkaan koskaan usko lisäävän parsakaalia tai tofua. Lisäsin kahviherneet tofun sijasta valitsemalle proteiinilleni.

Lopulta lisäsin vähän juustoa päälle, koska se tarvitsi suolaa ja oli vähän kuiva. Tämä on todennäköisimmin, koska sain ilman suolaa lisätty maissia ja kahviherneet imivät nesteen.

Nyt yritän puhua itseni lyömästä jäätelöä uudelleen. suurta onnea pitämällä se Monica, suurta onnea …

Benin päivän satunnainen kommentti:

*En todellakaan voi laittaa sitä, koska se on villisti sopimaton ja voi aiheuttaa taistelun meidän välillämme. Äärimmäisen hauskan keskustelun jälkeen kylpyhuoneen oven välillä sanoin hänelle, että aion laittaa blogiin ilmoittamansa, hän kertoi minulle:

Ben: “Olet vahingoittanut aivojesi osaa, joka kertoo sinulle, mikä on tarkoituksenmukaista.”

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton Teriyaki Bowls – Pre Race -resepti

Mahdoton hampurilainen Teriyaki -kulhojen resepti juoksijoille. Ennen pitkän aikavälin tai kilpailua illallisen resepti ennen kuin juoksut puolimaratonia

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Parhaat vakuutukset juoksijoille

Tässä on luettelo 51 positiivisesta vakuutuksesta juoksijoille. Mainitsin nämä Instagramissa tänään, koska et ehkä tunnista

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen viikkoyöresepti

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen viikkoyöresepti

Yksinkertainen enchiladas -resepti, joka on täynnä terveellisiä ainesosia! Tämä kevyt meksikolainen perinteinen on fantastinen illallinen ja tekee

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

yksinkertainen shRimp Tacos -levy -pannu -resepti. Kevyet katkarapujen tacot korianterikermikastikkeella, joka on pakattu proteiinilla sekä päällä W –

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertaiset kampasimpukka perunat parsakaalin kevyillä reseptien vaihdolla. Veggie Pakattu kotitalousystävällinen sivuaja Potluck Resepti

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

Elote -resepti – Yksinkertainen meksikolainen kadun maissiresepti latinalaisamerikkalaisilla juustoilla. Kokeile tätä terveellistä kahvaa perinteistä meksikolaista

⚡ Shareaholicilla

.