Bob Greene lohduttavimmassa välipalassa ja maratonikoulutuksessa

ajoin torstaina yhtä paljon kuin Santa Barbara “Falling Into Fitness” -tapahtumaan Omronin kanssa. SB on noin 3 tuntia Orange Countyn pohjoispuolella, Long Drive, vaikka se on täysin sen arvoista.

Tapahtuma oli erinomaisessa hotellissa Santa Barbarassa. Olin hämmästynyt tontit – upea ja Super Zen. piti siitä.
Viimeisimmät videoni

Maratonin koulutuspäivä 4
Maratonin koulutuspäiväkirjapäivä 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 1
03:12

Elää
00:00
08:21
01:21

Aloitimme lyhyen istumisen kanssa Bob Greenen kanssa. Mitä hän totesi, tuntui siltä, ​​että se oli vain minulle. Hän puhui tarkalleen, kuinka useimmat ihmiset haluavat nopean korjauksen ja estävät heille vaikeita asioita. (Minä!) Samoin kuin välttävät asiat, koska ne ovat vaikeita, ovat todennäköisimmin asioita, joita vaadimme tehdä eniten (minä minä minä!). Hiihdin istuimelleni, jotta hän ei voinut nähdä syyllisiä kasvojani.

Sitten osuimme rannalle voimakävelyä varten.

Selasin Omron -aktiviteettinäytöni seurataksesi sitä.

Kävelyn jälkeen teimme nopean vaatekaappimuutoksen lounaalle.

Olin niin innoissani viettää aikaa Leahin kanssa Mamavationista! Hän on sisarukseni yhdestä Misteristä ja asuu LA: n pohjoispuolella, joten näen hänet vain tapahtumissa. Hän kertoi minulle kaiken deodorantin puhdistuksesta sekä kanojen kasvavista sekä muista hippeistä tavaroista. Nyt tutkin deodoranttia, joten sinua on varoitettu.

Lounaan kohokohta:

Sitten minulla oli mahdollisuus istua yksi-yksi Bob Greenen kanssa haastatteluun. Kysyin häneltä juoksemista ja tietysti syömistä! Valitettavasti olin niin innoissani juoksusta/syömisestä, etten kysynyt häneltä mitään Oprahista !!! Lopeta Amerikan toimiminen.

Bob Greene -haastattelu

RER: Mainitsit aikaisemmin harjoittelumaratonjuoksijoita. Mikä on lähestymistapasi?

Greene: En totea, ettei koskaan ole neljä päivää juoksemista. Noina päivinä siirtyvät juoksemisesta johonkin muuhun, joka lisää aerobista kykyä, mutta hyödyntää ilmaisia ​​lihaksia juoksemiseen, jotta ne estäisivät liiallisista vammoista.

RER: Mitä ehdotat niille?

Greene: Elliptinen on hyvä, se on hiukan lähellä juoksua, mutta vie painetta polvilta. Usko tai älä, pidän juoksumatosta – kävellä huippuluokan. Vielä parempi, jos löydät sellaisen, joka on 30 astetta. En välitä kuka olet, jos teet kovan kävelynopeuden 30 asteen kaltevuudella, se on erinomainen harjoitus.

RER: Missä uskot kestävyyskoulutuksen tulevan etäkoulutusohjelmaan?

Greene: Onko tämä, kun harjoittelet tapahtumaa? 18-20 kuukautta voit olla aggressiivisempi painoharjoittelussa. Pitkät juoksut ovat teknisesti hiukan alhaisemmat mittarilukemassa, ellet ole ympäri vuoden.

Todella tärkeä – jos sinulla on minkäänlaista polvikysymyksiä? Jään hyödyntäminen on välttämätöntä maratonille. Siirrä sitä ympäri, se on rituaali joka ilta tai joka toinen ilta. Se vähentää tulehdusta, joka sinulla on oltava tällaisen mittarilukeman säilyttäminen.

Olen valtava uskova ympäröivän polven kanssa, jos sinulla ei ole minkäänlaista polvi -ongelmia – osoittaen varpaat jatkossa. Pelaa laajennuksilla ja jalan kiharoilla.

RER: Mitä mieltä olet ympäristöystävällisestä kahvipapuuutteesta sekä muista uusista läpimurtoista?

GREENE: Mikään et aio syödä tai juoda, joka aikoo muuttaa elämääsi.

Se on mitä teet jatkuvasti. Se on joko terve tai ei. Se on mitä teet jatkuvasti. Meidän oli tarkoitus tehdä erilaisia ​​harjoituksia niin kuin meidän oli tarkoitus syödä erilaisia ​​ruokia. Joillakin on ylimääräisiä antioksidantteja, mutta kukaan niistä ei aio muuttaa elämääsi.

RER: Mitä syöt päivittäin?

Greene: Erittäin maltillinen syömisessä. Ei ole mitään. Syön jälkiruokia, pidän suuresta jälkiruokasta – teen sen maltillisesti. Lähin tapa selittää syömiseni olisi perinteinen Välimeren tyylinen ruokavalio. Suuri määrä kaloja, 2 = 3 kertaa viikossa. Mielestäni pavut ovat superruokaa samoin kuin minulla on ne 3 kertaa viikossa. kokojyvät. Erittäin harvoin minulla on jotain, joka ei ole täysjyvä.

Uskon, että valkoinen leipä ei ole erilainen kuin sooda. Siinä ei ole ravitsemusarvoa. Jos pidät siitä niin paljon kuin se, ja puhelu, kutsu sitä herkkuksi. Siellä on niin hienoja kokonaisia ​​jyviä. Puolet ruokavaliosuunnitelmastani on vihannes- tai hedelmäpohjaisia.

RER: Mitä välipala?

GREENE: Täällä Kaliforniassa olemme pilaantuneita, välipala hedelmille, välipala erinomaisiin vihanneksiin. Pidän täysjyväkekseistä. Yksi mieluisimmista asioista, joita ihmiset eivät usko välipalaksi, on keitto. Se on lohduttavaa. Emme edes tunnista tarkalleen kuinka lämmön lohduttaminen on. Jopa maltillisesti pähkinät ovat erinomainen välipala.

——————————————

Saitko, että “ei ole yhtä ruokaa, joka muuttaa elämääsi”? JOO! Niin totta.

Meille kerrotaan jatkuvasti “tavanomainen maissi tarjoavat sinulle syöpää!” tai “Kale voi korjata pimples!” samoin kuin “ympäristöystävällinen smoothie tekee äidistäsi kuin sinä enemmän !!” – niitä ei kuitenkaan oleRuoka, joka aikoo korjata tai tappaa sinut. Rentoutua. Kokeile hienointa syödä ja liikkua terveellisellä tavalla.

Omron -aktiviteettinäytön ja askelmittarin voittaja on:

Omron tarjoaa RER -kävijöille toiminnan seurannan myyntikustannukset sekä viestintäalustan. <- Käytä tätä linkkiä (en saa kompensoitua siihen, se on vain erityismyynnin linkki.) Kysymys: Uskotko, että pystyn koskaan antamaan anteeksi itselleni, että en kysy häneltä Oprahia? Epäilen. Vastuuvapauslauseke: Minulle maksetaan BookieBoo LLC: n julkaiseminen tämän julkaisemisen Blog Writer -kampanjassa Omron Healthcare -yrityksen kanssa. Tässä julkaisussa ilmaistut ajatukset ja mielipiteet ovat kuitenkin omia. Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *