3 siirtoa vahvemmalle ytimelle

abs – varsinkin kun olet rannalla – voi olla melko näkyviä lihaksia, joten minulta kysytään tyypillisesti suosikki ydinliikkeitäni. Mutta ydin on paljon enemmän kuin vatsa -alue: se on lihaksen ryhmä, joka kattaa hartioiltasi lantioosi. Ja kun liikut ja vahvistat ydintä, luot perustan, joka voi auttaa sinua astumaan paremmin ja yleensä elämään parempaa elämää.

Tavalliset ABS -liikkeet, kuten rypyt, saattavat auttaa sävyttämään vatsasi, mutta ne eivät välttämättä vahvista ydintäsi. Rypistykset työskentelevät vartaloasi rajoitetussa liikealueella ja keskittyvät vain pieneen alueeseen. Uskon, että liikutat paljon enemmän – tarkoittaen, kuten luonnollisesti jokapäiväisessä toiminnassa – RB Leipzig Paita ja kohdella kehoasi koko yksikönä, harjoittelu tulee paljon tehokkaammaksi ja voi auttaa sinua suorittamaan paremmin missä tahansa urheilulajissa – puhumattakaan mainittavasta Lopeta vammat.

Takaisin suosikki ydinliikkeihini: rypistymiset? Alemman jalan hissit? Ei. Tässä on kolme, joita rakastan:

Rakenna vahvempi ydin Gabbyn 3 suosikkiliikkeellä

1. Kettlebell Snap

Seiso, jolla on kevyt kettlebell (niin että se antaa sinun heiluttaa ilman liikaa haasteita), jalkojen lonkan etäisyyden ollessa toisistaan ja kämmenet vartaloasi kohti. Rintakehäsi on oltava ylös, hartiat alas.
Pidä käsivarret pidennettynä, mutta löysä, vedä absasi kohti selkärankaa ja pehmennä polviasi (joten niitä ei ole hylätty).

Pidä painosi kantapäässäsi, saranaa lantiosta alaspäin takaosan takaosaan ja lattiaa kohti. Seuraavaksi työnnä korkojen läpi alas ja paina lantiosi ylös ja eteenpäin – heiluttaen painoa kohti rintakehän korkeutta.

Kun kettlebell tulee alas, uppoaa taas korkojen painosi kanssa, antaen kettlebellin tulla alas jalkojen väliin ennen kuin napsahtaa sitä uudelleen toiselle edustajalle. Toista 5-15 toistoa kuntotasostasi riippuen.

2. Eteen- ja takaosat

Eteenpäin: Seiso jaloilla lonkan etäisyydellä ja rinnassa ylöspäin ja abs vedetään sisään, astu eteenpäin ihanteellisella LOSC Lille Paita jalallasi, laskemalla vartaloasi, kunnes ihanteellinen reisi Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita on yhdensuuntainen maan kanssa. Työnnä ihanteellinen jalka ja tuo se takaisin. Toista vasemmalla puolella ja vuorotellen 10 – 20 toistoa.

TAKAISIN: Seiso jaloilla lonkan etäisyydellä, ja rinnassa ylöspäin ja abs vedetään sisään, astu ihanteelliseen jalkaan taaksepäin laskemalla vartaloasi, kunnes vasen reidesi tulee yhdensuuntaisesti maan kanssa. Pidä rintakehäsi ylös, työnnä vasemman jalan läpi, jotta ihanteellinen jalka takaisin aloittaaksesi. Vaihtoehtoiset sivut 10 – 20 toistoa.

3. Puukylpyt

Pidä kevyt käsipaino tai lääkepallo molemmin käsin, ja seiso jalat hieman leveämmäksi kuin lonkan etäisyys. Vedä ABS: n selkärankaasi kohti ja kyykky – lisäämällä painoa samanaikaisesti vasemmalle jalkaa kohti. Seuraavaksi nouse ylös ja tuo paino ylös vartaloosi ja ylös ihanteellisen olkapään yli, jolloin kehosi voi kiertyä ja vasen jalkasi kääntyä. Toista 5-15 toistoa ennen sivujen vaihtamista.

Lisäpisteet:

Itse asiassa tämä on pakollista: paras ydinharjoitus on se, mitä laitat suuhusi. Älä tappaa minua, mutta ravitsevalla, monipuolisella ruokavaliolla on paljon enemmän vaikutusta vatsan alueellesi kuin millään harjoituksella, jonka voin vakuuttaa sinut kokeilemaan. Uni on toinen merkittävä toimija, kun se liittyy vahvan perustan rakentamiseen. Riittävän z: n saaminen auttaa lihaksia palautumaan ja pitää ahdistuksen kurissa. Unen puute voi myös lisätä kortisolitasojen nousua, mikä voi vaikuttaa suoraan keskipitkään.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Gabby Reece

Maailmankuulu urheilija, New York Timesin bestsellerekirjailija, vaimo ja äiti. Gabrielle Reece on entinen ammattimainen rantalentopalloilija ja Niken ensimmäinen naispuolinen edustaja. Hänellä on intohimo terveelliseen elämiseen ja kuntoon, joka on muokannut hänen ammattiaan ja tekee hänestä suositun johtajan terveyden ja hyvinvoinnin maailmassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *