Rock n Roll San Diego Recap

Olen kuullut tonnia fantastisia asioita Rock N Roll San Diegosta monien vuosien ajan. Vaikka minusta on vain 80 mailia etelään, en ole koskaan johtanut sitä, koska olemme joko poissa kaupungista tai minulla on muita asioita meneillään. Tänä vuonna sain viimeiseksi mahdollisuuden tarjota sille pyörre.

Se on piste -pisteohjelma, joten juoksijoiden on pysäköimään pinnalle ja siirrettävä alkuun. Heräsimme kello 4:15 ja järjestäimme sukkulan saamiseksi kello 5.00. Alku on 6:15.
Viimeisimmät videoni

Juokseva kärki pysy terveenä COVID19 -puhkeamisen aikana
Juokseva kärki pysyäkseen terveenä koronaviruksen puhkeamisen aikana. Voitko juoksua ja kävellä ulos talon tilauksen oleskelun aikana? Tässä on muistutus, joka auttaa sinua estämään koskettamasta sopimustasi …

Lisää videoita

0 sekuntia 2 minuuttia, 25 sekuntia

Seuraava
Sitten hän oli poissa – kirjakatsaus
04:20

Elää
00:00
08:21
02:25

Minulla oli Belvita-nippu pre-suoritettua polttoainetta varten. Tämä on jotain uutta (rikkoen kilpa -sääntöä 1), mutta olin kuitenkin kunnossa.

Saimme sukkulan urheilun areenalla. Se [osoittautui] kadun toisella puolella hotelliltamme! Tämä oli täydellistä, koska meidän ei tarvinnut huolehtia ajamisesta tai pysäköinnistä (liikenne oli hullua!).

Majoitimme Wydhamissa

Kuljetusten linjat olivat erittäin pitkät, mutta liikkuivat nopeasti.

Juoksukumppanini rikosten – Chandran ja Skinny Runner

Mutta kuljetusmatka näytti kestävän paljon odotettua pidempään. En ole varma reittiä, mutta vannon, että kuljettaja vei kiertotie? Minä en tiedä. Kuitenkin se kesti 45 minuuttia niin, että se oli läheinen ottama yhteyttä alkuun.

Koska olin juoksemassa Team Tansaan kanssa, sain VIP -rannekkeen ja pystyin pissamaan Vippee -alueella. saada se? Tein sen.

Näin muutaman eliitin ja sain hiipiä tarkalleen kuinka heidän avustusasema on asetettu. Super siisti!

Mutta bussimatka oli pitkä ja kävely VIP -alueelle oli pitkä, joten ase meni pois, kun pissin vielä.

Joka tapauksessa Chandra samoin kuin kiirehdin alkuun ja hyppäsin sisään Corral 5: llä. Oli miljoona korjaavaa (okei 39), joten tämä oli vielä lähellä edessä.

Juoksin vielä yhden 13,1 mailia, aivan kuten lauantaina.

Jalat olivat väsyneitä aivan kuten odotin samoin kuin oleskelin Chandran kanssa mailin 3. Mailin 3 saakka, ja sitten menin noin 9:15 minuutin mailia ja hän hidastui hiukan.

En voinut todella seurata aikani, koska Garmin oli kuollut samoin kuin, koska sivupainikkeeni romahti, en pääse pois tältä näytöltä. Huomaa baggie

Sanoin itselleni, että voisin kävellä mailin 10 kohdalla, jos halusin, mutta halusin vain saada sen yli, joten päädyin ajamaan koko asiaa, vaikkakin hitaasti.

Rock n Roll San Diego – 2:04:02

Tulin oikealle, kun koko maratonin mestari Portugalin Jalkapallomaajoukkue Paita tuli sisään! Kyllä, hän juoksi kaksinkertaisesti siihen, mitä juoksin melkein täsmälleen samassa ajassa.

Kenian Nixon Machichim voitti miesten täyden maratonin. Etiopian Meseret Legesse sai toisen. Voit tarkistaa koko artikkelin täältä.

Kilpailun jälkeen tankkasin suklaamaitoa. Heillä oli samoin laktoositon suklaamaito, jonka uskoin olevan erittäin viileä.

Mutta kiinni OG -tavaroista. Odotin suklaamaitokoppia Chandran pintaan ja haihtuin suurimman osan niiden koristamisesta. Me ripustettiin vähän, kuitenkin aloimme saada kylmäksi ja suuntasimme takaisin huoneeseen.

Suihkun jälkeen minun piti laittaa jalkani samoin kuin blogi

Olin nälkää ja onneksi Dupar’s on aivan hotellin vieressä. Kasvin heidän leivonnaisten tilanteensa, kunnes ruokani tuli.

Aloitin banaanileipällä.

Ruokailukumppanini yrittivät upeaa puhua minulle jakamiseen, mutta kieltäydyin kohteliaasti.

Minulla oli tyhmä salaatti.

Sain salaatin joillekin vihanneksille, mutta todella halusin koko leivonnaiskotelon. Tilasin munkin ja tarjoilijan toimitti sen minulle ilmaiseksi, koska olin siitä innoissani! Onko se mahtavaa vai surullista?

Viimeinkin oli aika lyödä tie takaisin Orange Countyyn …

Teimme nopean pissapysähdyksen menetelmätalossa sijaitsevassa ruokakaupassa sekä sain energiajuoman. Skinny Runner varastettiin kakkujen sekoitukseen, koska ne olivat 1,00 dollaria, jos ostit 6. Luckeee.

Chandra samoin kuin vietin loput illan nauttien allekirjoitussekajuomasta ja vaahtosta. Se oli pikemminkin puolue.

Illallinen oli merkittävää thaimaalaista ruokaa …

ja ohjelma – Yogurtland (alias syy, miksi juoksin)

Otimme sen takaisin taloon, jotta voisin katsoa New Jerseyn kotiäitiä sekä syödä edestakaisin <-käsitettäni parhaasta ajasta. Se oli hieno päivä. Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa TwiittiNasta Jaa Posti Jaa Jatka näiden kanssa: Rock n Roll San Diegon maratoni puolimaraton ja 5K diskonttokorkokoodi Rock n Roll San Diegon maratoni puolimaraton ja 5K diskonttokorkokoodi Rock n Roll San Diegon maratoni puolimaraton 5K Discount -korko. Kesäkuu 2019 Kilpailun kuponkikoodi. samoin kuin luen Mebin uutta boo OC -puolimaratontulokset sekä 13 parhaan kohokohdan OC -puolimaratontulokset sekä 13 parhaan kohokohdan OC -maraton sekä puolimaratonikilpailu. Oranssi alueen yhteenveto ja hienoimmat osat 13,1 mailin juoksusta. diskonttokorot muille Surf Cityn puolimaraton tulokset sekä Recap Surf Cityn puolimaraton tulokset sekä Recap Surf City Marathon sekä puolimaraton tulokset sekä keräys. Kuvia sekä hauskaa Half Marathon Runista Huntington Beachillä Irvine Kawasaki Frontale Paita -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun keräys sekä katsaus. Irvine Half Crazy Half Marathon -ohjelma sekä kilpailun OGC Nice Paita arviointi sekä vinkkejä

Rock n Roll San Diegon puolimaraton 13 kohokohdat kilpailusta!

Rock n Roll San Diegon puolimaraton 13 kohokohdat kilpailusta!

Rock n Roll San Diegon puolimaratontulokset sekä keräys. Run -ohjelma sekä kilpailun kohokohdat! VIP -kokemus a

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailu ja keräys. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *