3 tuoretta menetelmää käsitellään jalostettuja ruokia Tämä kiitospäivä

Mikään ei maistu niin suurelta kuin nostalgia, samoin kuin todella pidettyjä ruokia, jotka voivat toimittaa sinut takaisin lapsuuteen. Valitettavasti perinteiset kiitospäivän ruuat voivat riippua suurista jalostetuista aineosista, samoin kuin jos kotitaloutesi asetetaan heidän tapoihinsa, voi olla vaikeaa vakuuttaa heitä ilmoittamaan bu-by-laatikoihin sekä tölkeihin. Se on kuitenkin sen arvoista. Koska keittäminen PSV Eindhoven Paita tuoreilla komponenteilla maistuu paremmalta, on sinulle paljon parempi – ja se on vakavasti helppoa. Näin on tarkalleen kuinka syödä kalkkuna -illallista, joka sisältää kokonaisia ruokia, joten voit potkaista tölkkejä, mutta pitää kaikki rakastamasi maut.

Karpalo -hyytelö vs. kotitekoinen karpalokastike appelsiinin kuorella

Se heiluttaa. Se jiggles. Se on herkullista. Karpalo -hyytelö sisältää kuitenkin 24 grammaa sokeria annosta kohti, mikä on melkein jokapäiväinen raja – voit myös lusikoida 6 tl sokeria lautasellesi. Kääntöpuolella tuoreet karpalot ovat vanhan koulun superruoka, joka on täynnä antioksidantteja. Joten osta kiloa tuoreita karpaloita, kaada ne kattilaan ja anna niiden hautua alas vedellä, appelsiinimehulla ja kuorella. On totta, että karpalot ovat hapokas, samoin kuin saatat silti vaatia sokeria. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla ylivoimaisesti makeaa, samoin kuin hallita määrää.

Vihreä pavun vuoka vs. ympäristöystävälliset pavut ja villien sienet paahdetuilla manteleilla

Ah, nuo vintage -vuoka. Uskomattoman beige, voit tuskin tunnustaa vihanneksia. Vuoan, sienikeitto kerman ja päälle paistetun sipulin välillä ympäristöystävällinen papuvuoka on yksi niistä lomaruoista, jotka saavat ravitsemusterapeutteja värisemään, soittaen Real Madrid Paita 227 kaloria sekä 15 grammaa rasvaa annosta kohden-aivan vain Lisuke. Tuoreiden ympäristöystävällisten papujen ja villien sienten kalorien ja ehdottoman herkullisten sekä villien sienten tietysti. Paista sieniä ylimääräisessä neitsytoliiviöljyssä, sekoita hienonnettuja salottisipulia sekä valkosipulia ja taita ympäristöystävällisiin papuihin, keittämällä vain hellävaraiseksi. Ripottele paahdettuja manteleita lisää rypistymistä.

Boxed-täytteet vs. täysjyvä täyttö tuoreilla yrtteillä

Ymmärsitkö tyypillisen täyteaineen toisen komponentin on korkea fruktoosimaissisiirappi? Joidenkin komponenttien noudattamana, joita vain kemian harjoittelija voi ymmärtää. Käännös: Palvelet kotitalouttasi hienosäädettyjä hiilihydraatteja, kuivattuja vihanneksia sekä vääriä makuja. Ymmärrätkö, mikä on yhtä yksinkertaista kuin laatikon avaaminen? Repiä leipä rapeaa täysjyväleipää! Se on jopa hauska tehtävä bit -käsille, jos sinulla on keittiössä joitain miniavuttajia. Heitä revitty leipä kypsennettyjen sipulien, porkkanoiden ja sellerin kanssa, tiputa alennetulla natrium-siipikarjavarastolla ja lisää pari valtavaa kourallista hienonnettuja tuoreita yrttejä. Täytä sitten se uunissa.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden Yokohama F. Marinos Paita fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Becky Duffett

Becky Duffett on Fitbitin avustava ravitsemuseditori sekä elämäntapa, jolla on innostusta syödä hyvin. Entinen Williams-Sonoma-keittokirjatoimittaja sekä San Franciscon keittokoulun valmistunut hän on muokannut paljon keittokirjoja ja lukemattomia reseptejä. Kaupungin asuminen on muuttanut hänestä spin -addikti – mutta hän on silti pikemminkin ratsastaa hevonen. Hän asuu San Franciscon söpöimmässä yhteisössä, maksaa viikonloppuja viljelijöiden markkinoilla yrittäen tarkistaa leipomossa ja paistaa valtavia illallisia ystäville.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *