Uusi ilme

, kuten uusi ilme?

Minua on toivottu jonkin aikaa täydellisen makeoverin, mutta Ben yrittää puhua minua kuolemasta hiukseni blondi. En halua tehdä sitä, jos se näyttää väärennökseltä, joten puhumme jatkuvasti peruukyymälään menemisestä testaamaan sitä. Viimeinkin ohitimme tänään yhden, kun kävelimme huonekalukauppaan ja teimme päätöksen valita sen.
Viimeisimmät videot

Maratonin koulutuspäivä 4
Marathon Training Journal Day 4 Tarkasta

Lisää videoita

0 sekuntia 1 minuutti, 21 sekuntia

Seuraava
Sain COVID-19-testin
05:16

Elää
00:00
08:21
01:21

Yritin kahdella erilaisella vaalealla peruukkilla, mutta heillä ei ollut paljon valintoja tässä paikassa. En usko, että heidän kohdemarkkinat ovat punapäät, jotka yrittävät löytää vaaleita peruukia? Nainen, joka auttoi minua todella nauroi, kun Ben toi minulle tämän kokeilemaan.

Kävimme tänään Alankomaisilla markkinoilla hauskaa/etsintämatkaa. Luettuani siitä alueellisissa ruokablogeissa ymmärsin Benin sen!

Heillä on niin paljon herkkuja, on vaikeaa olla osallistumatta? Sain pehmeän esikarjan (pyydettiin ilman voita) samoin kuin se oli yleensä lounas.

Ben söi makkaraa ja juustoa täyttivät yhden (niille alueellisille lihansyöjille, jotka haluaisivat mennä markkinoille).

Se on valtava varastotyyppinen rakennus, joka on paljon omistettu tiettyihin ruokia. Heillä on lihaa, juustoa, karkkeja, hedelmiä, kokonainen koppi, joka on omistettu kakkuun sekä juustokakkua ja enemmän!

Nämä ovat kivimpia kaalin päätä, joita olen koskaan nähnyt !!! Sain puolen yhdestä ja sen suuresta. Olen paljon parempi aloittaa jollain Cole Slawilla!

Meillä on myös menetelmä, samoin paljon herkkuja, mukaan lukien tämä ”hirviökekse” – kaurajauho, PB, suklaa -sirut.

Ben valitsi nämä manteli-, carmel-, suklaa -asiat …

Loppupäiväni oli snacky ja satunnainen. Aion lopettaa tämän tekemisen, koska minulle on todella vaikeaa kertoa, olenko nälkäinen vai ei välipalan jälkeen.

Himoin sushia päivälliselle! Saimme pari rullaa jaettavaksi niin hyvin kuin söin muutaman Benin Bento Box -tapahtuman.

Method -talossa halusin jäätelöä, samoin kuin mikään ei pysäyttänyt minua. Mutta se oli sateinen (fanfuckingtastic Maryland) samoin kuin en halunnut mennä niin pitkälle. Valitsimme tämän myymälästä samoin kuin pimoin sen olevan kuin DQ Blizzard.

Ylitin sen murskattujen Reesen, mantelien, Granola -baarin ja kaiken muun kalorien korkealla kaloreilla, joita voin saada käteni.

Joten kuka äänestää uuden kokemukseni turvallisuusohjelmasta?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Pizza omlet-resepti-2 tapoja

Pizza omlet-resepti-2 tapoja

Terveellinen aamiainen pizza -omletti resepti, jossa on vähän rasvaa aito Kalifornian mozzarella. Munakuoren pizzaresepti aamiaiseksi, lun

Yksinkertainen meksikolainen pizzaresepti Kalifornian juuston kanssa

Yksinkertainen meksikolainen pizzaresepti Kalifornian juuston kanssa

Yksinkertainen ja terveellinen meksikolainen pizzaresepti. Kokeile tätä nopeaa lounasta tai illallista meksikolainen pizza papuilla, Kalifornian juusto, Bell P

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen viikkoyöresepti

Kevyt happerepää enchiladas- yksinkertainen viikkoyöresepti

Yksinkertainen enchiladas -resepti, joka on täynnä terveellisiä ainesosia! Tämä kevyt meksikolainen perinteinen on erinomainen illallinen ja tekee

ELOTE Resepti-helppo meksikolainen kadun maissi kotona

Elote-resepti-helppo meksikolainen kadun maissiKoti

Elote -resepti – Yksinkertainen meksikolainen kadun maissiresepti latinalaisamerikkalaisilla juustoilla. Kokeile tätä terveellistä kahvaa perinteistä meksikolaista

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertainen scalloped perunat parsakaalin reseptillä

Yksinkertaiset kampasimpukka perunat parsakaalin kevyillä reseptien vaihdolla. Veggie Pakattu kotitalousystävällinen sivuaja Potluck Resepti

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Arkkipannu katkarapu tacos kermaisella korianterilla kastikkeella

Yksinkertaiset katkarapujen tacos -arkkipannu resepti. Kevyet katkarapujen tacot korianterikermikastikkeella, joka on pakattu proteiinilla sekä päällä W –

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *