Edisolliset koulutusmenetelmät Vince Delmonten tason

tuhoamiseksiEi oikeassa jokaisessa harjoituksessa. Ne on hienoin valmistettu tankojen kanssa sen varmistamiseksi Ne ovat samoin korkeat voimakkuusaste pitkän kantaman työhön. Ne on tehtävä muutaman viikon ajan ennen järjestettyä deverading -vaihetta, jotta voit paistaa neurologista järjestelmääsi.

Hypertrofiaklusterisarjat kuitenkin saadaan vain vakavia tuloksia niin pitkälle kuin koon, mutta parannetaan neuromuskulaarisen viestinnän tehokkuutta, mikä on kuitenkin käytetty asianmukaisesti ja oikein, mikä helpottaa tätä kasvutasoa, kun käytät tätä menetelmää .

Vaaditan jälleen ahdistusta, että tämäntyyppinen koulutus ei ole tarkoitettu kehonrakentajille. Tämä on ihmisille, jotka ovat keskitasolla, jotka ovat harjoittaneet säännöllisesti rutiininomaista etenemistä vähintään vuoden tai kaksi. Siksi Ryan ja yleensä käytän tätä menetelmää vain yksi-yksi-asiakkaidemme kanssa, jotka ovat tehneet sijoituksen koulutukseensa, koska he ovat vakavia tekemästään ja ovat valmiita ottamaan koulutuksensa Seuraava taso sekä voimme määrittää erittäin huolellisesti oikean määrän tonnia sekä määrän heidän aiempien kokemustensa perusteella.

Mitä tehdä seuraavaksi

Jos tunnet todella, että olet valmis käsittelemään tämän tyyppistä korkean intensiteetin protokollaa, puhu sitten ohjaajallesi tai kunto-ohjaajallesi käytännön hypertrofiaklustereiden tekemisestä. Kannustan voimakkaasti, että teet tämän vain, jos ohjaajasi tuntee tämän tekniikan ja on hyödyntänyt sitä muiden asiakkaiden kanssa.

Jos sinulla ei ole ohjaajaa tai kouluttajaa, haluaisin sinun joko odottaa tämän koulutustekniikan kokeilua tai katsoa henkilökohtaista, yksi-yksi-koulutusohjelmaa.

Ystävällisin terveisin älä rohkaise käytännön hypertrofiaklustereiden integrointia yksin ja yksi-yksi-valmennuksemme on edullinen sijoitus, joka tarjoaa sinulle ymmärryksen ja valvonnan, jota vaadit tälle, sekä paljon muuta edistynyttä koulutusta Menetelmät, jotka varmistavat poikkeukselliset tulokset ilman, että heidän on tarjottava tasangan kanssa.

Jatkuva jännitys ajoitetut sarjat 1

Jos on yksi asia, jonka olen korostanut kävijöiden ja asiakkaiden kanssa paljon enemmän kuin minkäänlaisia muita, se on tämä: sinun on ehdottomasti työskenneltävä samoin kuin kehosi sopeutumisprosessin ympärillä, jos haluat jatkaa tulosten näkemistä. Plateaus tapahtuu, kun jatkat täsmälleen samaa asiaa sen jälkeen, kun kehosi on sopeutunut siihen.

Jos olet juuttunut tasangolla tai lyö niitä säännöllisesti paljon enemmän kuin uskot sinun pitäisi, se on melkein ehdottomasti, koska luotat täsmälleen samoihin koulutusmenetelmiin, joita olet tehnyt kuukausia tai jopa vuosia. Näissä harjoitustekniikoissa ei ole mitään vikaa, mutta vain muuttuu selkä ja eteenpäin “pää” -harjoittelutekniikoiden, kuten koko kehon/jaetun rutiinin tai korkean rep/matalan painon ja alhaisen edustajan/raskaan painoharjoituksen välillä, hitaasti lopulta hitaasti edistyminen.

Tulosten muuttaminen on ratkaisevan tärkeää, että ärsykkeen muuttaminen

Jatkuvan kasvun ratkaiseva on jatkuvaa ärsykettä. Kun sijoitat uuden tai paljon voimakkaamman kysynnän lihaksillesi, se stimuloi kehoa siihen, mitä se on tehtävä sopeutuakseen tähän kysyntään. Toisin sanoen, laitat kehosi sekä haittapuolelle että haittapuolelle, joka tuottaa muutoksen ja sopeutumisen, mikä johtaa positiivisiin harjoitusvaikutuksiin.

Keho reagoi moniin ärsykkeisiin, kuten kuormitus, tilavuus, voimakkuus, aineenvaihdunnan ahdistus ja aika jännityksen alla. Jos haluat muuttaa tuloksia, vaadit ärsykkeen muuttamista.

Siksi omistaan tämän kuukauden blogin artikkeleita edistyneisiin koulutusmenetelmiin, joista et ehkä ymmärrä paljon tai edes kuullut paljon. Jokainen niistä toimittaa erilaisen ärsykkeen tai ärsykkeiden joukon, mikä kehottaa kehosi työskentelemään kovemmin sopeutumiseen.

Nämä menetelmät eivät välttämättä ole edistyneitä, koska ne ovat niin kovia tai monimutkaisia, mutta koska ne ovat niin aliarvioituja. Yleensä näet vain edistyneitä urheilijoita, jotka hyödyntävät näitä menetelmiä, koska Corinthians Paulista Paita he ovat päässeet pisteeseen, jossa heidän ruumiinsa mukautuvat myös nopeasti “tavallisiin” menetelmiin.

Aivan ensimmäisessä viestissä haluan puhua sinulle poikkeuksellisen tehokkaasta ja yksinkertaisesta integroida harjoitusmenetelmä, nimeltään Constant Tension Ajoitetut sarjat (CTT). Tämä on yksi parhaimmista koulutusmenetelmistä, joita voit käyttää hypertrofian vauhdittamiseen joutumatta keksimään kokonaan uutta pyörää. Toisin sanoen et tee uusia harjoituksia; Teet niitä vain uudella tavalla.

Mitkä ovat jatkuvat jännityssarjat?

Jännityksen aikana aika on yksi ärsykkeistä, joita käytämme harjoituksissamme, samoin kuin monet ihmiset jo ymmärtävät, että lihasmassasi todella toimii vain jännityksen aikana. Monille ihmisille se osoittaa paljon enemmän yhtä suurempaa, paljon enemmän toistoja tai paljon enemmän painoa, mutta minäS ei ole.

Totuus on, että työskentelet kohti eri tavoitteita riippuen siitä, kuinka paljon aikaa lihasmassasi viettää jännityksen alla. Siksi korkeaa rep/matalaa paino- ja matalaa rep/korkean painoharjoittelua käytetään eri aikoina riippuen siitä, aiotko kestävyyttä, kestävyyttä vai kokoa. Siitä lähtien, kun jännitys on stimuloi erilaisia edistyksiä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että TUT (jännityksen aika) yhdelle sarjasta, joka kestää 10 sekuntia tai vähemmän, on hienoimpia kestävyydelle ja räjähdykselle. TUT, joka kestää 10-20 sekuntia, on hienoin käytännölliselle hypertrofialle (lihasmassakuitujen kasvu). TUT 20-40 sekuntia johtaa sekä käytännön että sarkoplasmisen hypertrofian yhdistelmään (muun lihaksen komponenttien kasvu). TUT 40-60 sekuntia stimuloi pelkästään sarkoplasmista hypertrofiaa sekä TUT 60 sekuntia tai paljon enemmän kohteita lihaksikas kestävyys.

Jatkuvasti jännitysten ajoitettujen sarjojen avulla keskityt todelliseen kokonaismäärään sarjan jännitteenä kuin toistojen lukumäärää. On joitain todella tärkeitä syitä, miksi tämä tehdään.

Miksi jatkuvat jännitteiden ajoitetut sarjat ovat niin tehokkaita

Ei ole mitään vikaa kuin edustajien ja sarjojen laskemisessa. Se ei kuitenkaan ole täysin tarkka mittari kehityksestäsi tai erittäin kohdennettu tekniikka yksinään.

Syynä tähän on se, että kun ohjelma tai ohjaaja kertoo tavoitteesi 8-12 toistoa, se on oletuksella 4 sekunnin liikkeestä. Se sisältää sekä liikkeen ylä- ja pohjan, jonka aikana ei todellakaan ole ollenkaan jännitystä. Tämä tekee tavoitteesta 8-12 toistoa hieman vähemmän varmaa kuin miltä se kuulostaa. Jos teet 5 sekunnin toistoa tai 3 sekunnin toistoa, jännitteesi alla on kaikki erilaiset.

Tilastojen perusteella, jotka juuri annoin sinulle TUT: lle, yksi henkilö saattaa tehdä 10 toistoa ja stimuloida käytännöllistä hypertrofiaa, kun taas yksi henkilö voi käyttää täsmälleen samaa painoa ja tehdä täsmälleen samoja 10 toistoa, mutta stimuloi kuitenkin sarkoplasmista hypertrofiaa . Toisin sanoen tekemäsi edustajien lukumäärä ei välttämättä ole hieno tapa arvioida, mitä tavoitteita olet tekemässä. Kokonaisaika jännityksessä on paljon tarkempi osoittaa tiettyyn tulokseen kohdistamisesta.

Jatkuvasti jännityksen ajoitettujen sarjojen avulla liikkeen ylä- tai alaosaan ei ole lukittu – se on jatkuva jännitys, samoin kuin tämä on tarkkuuden ulkopuolella; Se kehittyy paljon metabolisia sivutuotteita, kuten maitohappoa, jotka ovat välttämättömiä myofibrillaaristen solujen turvotuksen sekä satelliittisolujen signaloinnin kannalta. Nämä puolestaan stimuloivat proteiinisynteesiä sekä paljon enemmän testosteronia sekä kasvuhormonia.

Kuinka tehdä se

Ei ole millään tavoin vaikeaa tai hankalaa työskennellä CTT: llä koulutukseen. Voit hyödyntää täsmälleen samaa liikettä, jota olet jo käyttänyt, jos haluat. Ero on siinä, että lasket aikasi jännityksen alla jokaiselle sarjalle kuin edustajasi.

Haluan huomauttaa täällä, että et halua muuttaa painosi joko ylös tai alas. Aloita siitä, mitä nostat nyt. Tämä osoittaa, että saatat huomata, että teet paljon enemmän tai vähemmän toistoja (et voi auttaa laskemaan) kuin teit vakiosarjojen kanssa. Se on hienoa. Tavoitteenasi on lyödä ihanteellinen aika hypertrofian jännityksessä. Ehdotan, että valitset jonkin verran 20–40 sekuntia, saavuttaakseen sekoitetun hypertrofian kohteen. Jos tämä osoittaa, että teet nopeampia edustajia, se on täysin kunnossa – saat korkeamman mekaanisen työmäärän.

On olemassa pari muuta asiaa, jotka vaadit ymmärtämään CTT: n integroinnista:

1.) Vaaditaan varmistaa, että et lukita edustajan ylä- tai alaosaan, koska tämä osoittaa jännityksen vapauttamisen. Pohjimmiltaan jätä ylimmät 1/2%: n ja alareunan Crystal Palace FC Paita 1/2% liikkeen monimuotoisuudesta varmistaaksesi, että jatkuvaa jännitystä ylläpidetään.

2.) Vaaditaan voidaksesi nauttia kellosta, jolla on käytetty Feyenoord Paita kädet tai jolla on sekuntikello tai nauttia näkökentälläsi treenaamisen aikana. Voit laskea aikaasi (yksi tuhatta, kaksi tuhatta ja niin edelleen), mutta jotkut ihmiset huomaavat, että he keskittyvät nopeuteen ja muotoonsa, joten yritä saada kello tai nauttia kätevästä. Saatat myös huomata, että on hyödyllistä saada harjoituskumppani, kun teet CTT: tä varmistaaksesi, että voit ajaa toisiaan.

3.) Aloita 40 sekunnilla sarjaa kohden ja lisää 5 sekuntia viikossa, kunnes olet jopa 65 sekuntia sarjaa kohti, ja sitten palata takaisin 40 sekuntiin ja alkaa vähintään 5% raskaammin . Älä tee CTT: tä kauemmin kuin 6 viikon ajan, koska se on erittäin suuri määrä tilavuutta samoin kuin irrotat itsesi. Ensi kuussa näytän tarkalleen, kuinka tehdä käytännölliset hypertrofiaklusterit, paras ohjelma, johon siirtyy jatkuvan jännityksen ajoitettujen sarjojen jälkeen. Katso sitä eteenpäin!

Mitä tehdä Nex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *