Yksinkertainen sunnuntai

En ole tehnyt koko päivän keräämistä pitkään aikaan, mutta olin liian kiireinen tunnustamaan elämän, blogin tai mieheni tänään.

Vain tosissasi, sanoin Ben hyvää huomenta?
Viimeisimmät videoni

Sain COVID-19-testin
Coronavirus -testin saaminen – miten se toimii, miltä se tuntuu, kokemukseni ja paljon muuta. Sain perinteisen testin ja Ben sai COVID-19-testin.

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 16 sekuntia

Seuraava
Podcast -kertomukset 6. elokuuta
07:26

Elää
00:00
08:21
05:16

Aloitimme päivän mukavalla pienellä sunnuntain kävelymatkalla ja rauhallisella aamiaisella. Tein ranskalaisia ​​paahtoleipää – ei kanelia ranskalaisia ​​paahtoleipäpyöriä, vaan tavallisia vanhoja ranskalaisia ​​paahtoleipää. Näyttää siltä, Sevilla FC Paita ​​että pannukakkuja, mutta se ei ole?

Pystyin jotenkin keskittymään kaikki Chia -siemenet yhdelle osalle leipää. Se Wolverhampton Wanderers Paita oli rapea ja yllättävän miellyttävä. Ahhhhh, rakastan aamiaista Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita Benin kanssa sunnuntaisin? Se voi olla viikon suosikki ateriani <3 Sitten yritin olla tuottava kirjoittamalla Project Food Blog Challenge 3 Post-, Reading-, kotitehtäviäni ja sekalaisia ​​tapahtumia. Kirjaston jälkeen tulin kotiin lounaalle - pizzat, jotka on valmistettu eilen markkinoilta. Rakkaus, että he tekevät koko vehnän nyt! Ja jäljellä oleva salaatti viime yön Din-Dinistä. Varasin tämän mangon äitini. Mutta varastaeko se, jos se on äitisi jääkaapista? Vastaus on ei. Ilmeisesti söin myös suklaata. Jos en ottanut kuvaa, olisin unohtanut. Söin puoli tasapainobaaria iltapäivällä ja päätin sisällyttää sen illalliseen. Tein superkokoisen jogurttikulhon, jossa oli chobanit, viljat, rusinat, attune -granola, vanilja pb ja hienonnettu proteiinipalkki. Nousin pakkauksen evästeitä Trader Joes - kaurahiutaleiden karpalo tarjoillaan kuumalla kaakaolla, vaikka se on 80 astetta täällä. Tekevätkö he kylmä kaakao? Ai niin, sitä kutsutaan suklaamaitoksi. Rakastan Halloweenia ja olen aivoriihi pukuja Benille ja I: lle. Viime vuonna olimme Fred ja Wilma Flintstone. Nykyinen ehdotukseni on koira palkkionmetsästäjä ja hänen vaimonsa. Mutta en usko, että minulla on tarpeeksi sukkia edes tulla lähelle niitä rinnat! (lähde) Yrittäessään aloittaa viikoni oikealla jalalla, menen nukkumaan. Näetkö aamulla? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *