Maratonin paino hankkii

tyytyväinen perjantaihin!

Tammikuussa olin erittäin poistanut vuoden tavoitteistani. Yksi parhaimmista on päästä maalipainoon. Aloitin jopa painonpudotuksen välilehden auttamaan pitämään itseni vastuullisena. Aloin menestyä todella hyvin intuitiivisella syömisellä ja erittäin hitaasti asteikko laski.
Uusimmat videoni

Juokseva ehdotus pysy terveenä Covid19 -puhkeamisen aikana
Juoksuehdotus pysyä terveinä koronaviruksen puhkeamisen aikana. Voitko juoksua ja kävellä ulos talon tilauksen oleskelun aikana? Tässä on osoitin, joka auttaa sinua estämään koskettamasta sopimustasi …

Lisää videoita

0 sekuntia 2 minuuttia, 25 sekuntia

Seuraava
Sain COVID-19-testin
05:16

Elää
00:00
08:21
02:25

Elokuun/syyskuun noin syyskuun suosittelin sekä edistymiseen. Pääsin jopa 149,6: een 2. syyskuuta. Se on valtava tarjous minulle!

Mutta se oli myös ”hirviökuukausi maratonikoulutuksesta” (kuukausi, jolloin teet eniten mailia ja saat korkean instituutin jalkapalloilijan ruokahalua), samoin kuin se ei pysynyt pitkään.

Jotkut ihmiset saavat painoharjoittelua maratonille. Tein, minulla on paljon hyviä ystäviä, joilla on. Et juokse maratonia laihtua. Juotat maratonia kaikista merkittävistä syistä maratonin juoksemiseen.

Joten sain takaisin kadotin ja olen palannut neliöön. Olen hiukan turhautunut siitä, mutta olen myös helpottunut siitä, että maraton on takana ja voin keskittyä kestävyyden koulutukseen sekä työskennellä huonojen välipalatapojeni parissa.

Risteilyn jälkeen on ollut vaikea päästä takaisin raiteilleen maratonin jälkeen, samoin kuin ymmärrystä, että lähden lomalle viikon ajan. Mutta laatin säännöllisen suunnitelman paluustani:

3 vaikeaa juoksua, 1 hauska ajo

2 päivää kestävyyskoulutusta, 1 päivä jooga

Kalorien seuraaminen alle 2000 – noudatan edelleen intuitiivista syömistä, mutta maratoni -ruokahalu on kuitenkin todella vinossa tyypilliset osat ja välipala. Haluan varmistaa, että se ei ole vielä 3000 kaloria päivässä, kuten se oli jonkin aikaa!

Ja päivitän painonpudotuksen sivun jälleen kerran, kun palaan joka viikko.

Viime viikolla Roni totesi jotain, josta pidin hänen blogissaan: “Minulla on painonpudotustavoite, mutta se on toissijainen elämäntapani tavoitteeni kanssa.”

Pidän siitä! Vaikka se on lokakuun loppu ja olen palannut takaisin siihen, missä olin tammikuussa, tunnen olevani onnellinen itsestäni tämän vuoden saavuttamani asiasta. Olen takaisin raiteilleen ja tyytyväinen etenemiseen.

Tänä aamuna heräsin ennen aurinkoa muutaman mailin. Minun on oltava töissä varhaisessa vaiheessa ja ampui 6 mailia. Ei. Se oli merkittävä epäonnistuminen. Jalat tuntuivat uupuneilta ja sain tuskin 4 jotain.

Aamiainen oli bagel, jossa oli PB- ja kurpitsavoita sekä banaania. Munat sivulla.

Ahhhh! Lähden Panamaan huomenna aamulla! En voi uskoa sitä. Minulla on lyhyt työvuoro, sitten pakkaaminen tekemään!

Kysymys: Mikä on hienoin terveellinen tapa?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Ylin luettelo uuden vuoden juoksutavoitteista

Ylin luettelo uuden vuoden juoksutavoitteista

Korkein luettelo juoksutavoitteista vuodelle 2022. Uudenvuoden ajotavoitteet Workbook Täysin ilmainen opas hienoimpien juoksutavoitteesi asettamiseksi vielä!

Korkein käynnissä oleva harjoitusohjelma kaikille tasoille

Korkein käynnissä oleva harjoitusohjelma kaikille tasoille

Aloittelijoille, uusille juoksijoille ja hauskalle juoksuharjoittelulle. 12 viikko 5k 10K sekä puolimaratonin online -kisan harjoittelu

Juoksu on Vparas tapa laihtua, mutta …

Juoksu on paras tapa laihtua, mutta …

tarkalleen kuinka laihtua juoksee ja ilahduttaa matkaa. Ehdotuksia laihduttamiseksi juoksemisen kanssa. tarkalleen kuinka ilahduttaa juoksemista ja tuntea goo

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Maratonin koulutuspäivä 1 – videopäiväkirja?

Aloita Marathon Training Journal. Päivä 1 Tarkasta pitkän aikavälin jälkeen. Juokseminen ja resepti päivittäiset päivitykset seuraavan 90 päivän ajan

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailu ja keräys. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa sekä kilpailupakkausluettelo sekä vinkit

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa sekä kilpailupakkausluettelo sekä vinkit

Puolimaratonin harjoittelusuunnitelma. Täysin ilmainen 10 viikon puolimaratonrutiini juoksu- ja venytyspäivinä. Kilpailupäivän pakkaus listaus

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *