Miksi et halua verkossa kanssani

Hei! Kuinka voit? Elän vain lil -unia elämäni täällä. Ei draama, ei ole epämiellyttävää, kuten olen hyvin sotkuinen. Se ei kuitenkaan vaikuttanut tähän viestiin … tähän julkaisuun vaikutti erittäin satunnainen bitti, mitä teen juuri minulle tänään, koska todennäköisesti ei erittäin suuri (se on luettelossa 2).

Silloin kun minua käsitellä
Uusimmat videoni

Kaunis puolisoni Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
Kaunis puolisoni Pysch -osastolla: Muistio
kirjoittanut Mark Lukach

Äänikirjan arviointi myydyimmistä muistelmista, joka julkaistiin 2017.

Onko se hieno kuuntelu?
Jaan pikaarviointia tarjotusta kirjasta.

Amazonista:

Sydämen kiertävä, mutta toiveikas muistelma nuoresta avioliitosta, jonka mielisairaus määrittelee uudelleen ja vahvistaa rakkauden voiman.

Mark samoin kuin Giulian elämä yhdessä alkoivat sadun romanssina. He putosivat kuin kahdeksantoista, menivät naimisiin 24-vuotiaana ja aloittivat unelmaelämänsä San Franciscossa pian sen jälkeen. Kun Giulia oli kaksikymmentäseitsemän, hän kokenut pelottavan ja odottamattoman psykoottisen tauon, joka laski hänet psykologiseen osastoon melkein kuukauden ajan. Jonain päivänä hän oli samoin kuin hyvin säädetty; Seuraavaksi hän oli harhaanjohtava ja itsemurha, vakuutti, että hänen pitämänsä eivät olleet turvallisia.

Kysymys:
Mitä kirjaa tai podcastia kuuntelet nyt ??

Mitä minun pitäisi kuunnella seuraavaksi?!

Linkit kirjaan ja muut arvioinnit ovat RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Elää
00:00
08:21
05:31

Päätin varmasti jatkaa sen tekemistä, koska olen erittäin valtava itsensä hyväksymisessä. Ehkä minun pitäisi kuitenkin kokeilla ja työskennellä ainakin yhden tai kahden huonon käytännön kanssa tilanteessa haluan tehdä ystäviä yhtenä päivänä. Joten tässä on alustava listaus – valitsen ehkä yhden, joka työskentelee ensi vuonna. TBD.

Syyt, joita et halua verkossa kanssani:

1. Nousen hyvin aikaisin ja olen ‘aamu -henkilö’. Tämä tarkoittaa heti, kun silmäni ovat auki, olen valmis, teen kahvia, puhun Vegasille ja tanssimalla ympäri odottamassa aurinkoa saadaksesi selville, jotta voin juoksua.

Yritän olla rauhallinen, kun olen valmistautunut aamulla, mutta olen siitä kuitenkin köyhä.

Esimerkiksi: Heräsin tänään ennen klo 4 ja en voinut palata nukkumaan?! Joten nousin juuri niin ja siemaillen kahvia, kun taas Vegas toimi yhtä hienosti ollakseni ystäväni …

2. Joissakin tapauksissa en ole varma mitä haluan välipalasta, joten otan muutaman pureman jogurttia ja laitan sen takaisin jääkaappiin. Tämä tarkoittaa, että siellä on yleensä useita avoimia/puoli syömiä jogurtteja. (Puolustuksessani jääkaapin ylähylly jäädyttää ne joissain tapauksissa, joten en voi pistää avoimia, ennen kuin ne sulautuvat uudelleen.)

3

Huomaa: Laitan kaiken takaisin sijaintiinsa, kun olen valmis, mutta tilaa ei ole paljon, joten minusta tuntuu, että se on kaikkialla. Juoksukenkäni hallitsevat kenkäkaapia, painoni työnnetään sivulle, mutta Sao Paulo FC Paita minulla ei ole kuntokeskusta tai minne tahansa sopivan työntämiseen, visiirit ripustetaan vesi kaappin ympärille …

4. Joissain tapauksissa saatat tulla taloon samoin kuin se hajustetaan taikuudesta, koska paistin jotain.

Ja saat kaiken innoissasi, koska se haisee myös vaniljalta, sekä kanelilta ja voilta.

Mutta sitten minun on kerrottava, että se on todella terveellistä buiish*t -proteiinijauhekakkuja tai jotain.

Tai mikä vielä pahempaa – tulee olemaan toisinaan leipoin jotain aitoa voita sekä sokeria sekä niin uskomatonta, että söin kaiken ennen kotiin saapumista.

5. Okei, tarjota itselleni pienen luottoluokituksen – haluan kokata. Joten kokaan sinulle.

Eilen illalla tein katkarapuja paistettua riisiä jäljellä olevan kiinalaisen ruoan kanssa edellisenä päivänä. Se oli niin hyvää!

Mutta tämä huono asia, joka ruoanlaittoon on – olen todella maailman sotkuisin kokki koskaan. Vakavasti.

Käsittelin jotenkin saastaisia ​​22 astiaa sekä hankkin riisiä lattian ympärille sekä tiskit sekä katot tämän aterian keittämisen aikana.

Ben on todennut, että syön kuten Cookie Monster. osua naulan kantaan.

6. Voin tulla taloon kasvoillani. Samalla kun olet huolissasi, ja kysy minulta mitä tapahtui (koska olet huonetoverini tässä tarinassa, muistatko)?!?

Ja minä olen hämmentynyt, mikä saa sinut uskomaan, että olen jossain Trick Fight Clubissa ja en kutsuta sinua. Sitten löydämme, että se on vain ruokaa, jonka olen hankkinut sopimukseni kanssa, samoin kuin kävellä koko päivän. Perinteinen monikaani.

Jep. Se tapahtui tänään. Se oli vadelmista, joita söin autoissa ja kuorma -autoissa menetelmätalossa Costcosta. Fantastinen.

7. Tilavuus on rikki.

Joo, äänenvoimakkuus on vaurioitunut – ei kaukosäätimellä, mutta minulle. MinäOlen äänekäs. En ymmärrä miksi juuri koska se ei ole vain silloin, kun olen vihainen – olen koko ajan äänekäs. Naurani on niin kovaa, että se pelotti naista markkinoilla kerran.

Kysymys: Oletko loistava kämppiksen vai et?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Myöhäinen pääsiäisen konfeti -munan metsästys

Myöhäinen pääsiäisen Brasilian Jalkapallomaajoukkue Paita konfeti -munan metsästys

Juokseva blogin pääsiäismunan metsästys. Ehdotuksia hauskaksi konfetti Australian Jalkapallomaajoukkue Paita -munahakuksi erittäin punapäällän kultaisen retkijan ja äänen kanssa

Hienoin ripsiväri, kuiva shampoo ja muut tämän viikon huolet

Hienoin ripsiväri, kuiva shampoo ja muut tämän viikon huolet

Hienoin ripsiväri pitkille paksuille ripsille. Hienoin kuiva shampoo juoksijoille. Uusia huolenaiheita ja vastauksia Instagram -tarinasta

Uusi vuosi Run Eat toistu!

Uusi vuosi Run Eat toistu!

tyytyväinen uuteen vuoteen !! Olen palannut lil -lomasta ja haluan lähettää sinulle hienoimmat toiveet vuodelle 2022. Kaipasin sinua sekä bloggaamista ja f

Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit!

Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit!

Tarkalleen kuinka useita mailia juoksin tänä vuonna. Parhaat kilpailut ja ehdotukset yhdessä yhdessä viestissä! Tarkista kokonais mailin määrä ja Calo

Aivan ensimmäinen krapula

Aivan ensimmäinen krapula

Vain minä ja henkeni eläin puhui kävelylle, koska en voinut juoksua lauantaina. Kyllä, minun piti välttää pitkällä aikavälilläni

Juoksu Marco Island Florida 2021

Juoksu Marco Island Florida 2021

Missä juoksua Marco Island Floridassa. Juoksuehdotuksia matkustamiseen sekä kesäaikana rantamatkoja varten. Florida Run -blogi ja

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *