Muistutukset pitkällä aikavälilläsi

Hei! Miten menee? Täällä menee hyvin, mutta olen ehdottomasti hukkua muutamia podcastin aloittamisen teknisiä yksityiskohtia. Minulla ei ole käsitettä, mitä teen asioiden teknisellä puolella – olen kuitenkin halunnut tehdä tämän jo yli vuoden ajan ja päätin vain hypätä molemmilla jaloilla. Se on tulossa pian (ampun ensi viikolla).

Kokeilin eilen Reebok-juoksukengät uudelle toiselle. Heillä on enemmän tukea kuin tavalliset juoksukengät, joten en ole varma, toimivatko ne vielä minulle. Minun on juoksuttava enemmän heissä todella tietääkseni. Kuitenkin, jos olet markkinoilla neutraalin tyynykengän pitkän matkan juoksemiseksi, voit tarkastaa heidät ulos!
Viimeisimmät videoni

4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille
Pysyvä ABS -harjoitus, jonka voit tehdä kotona. Ei laitteiden ydinharjoituksia, jotka voit tehdä seisomaan ennen juoksua tai sen jälkeen. Nopea opetusohjelma viidestä harjoituksesta liikkuu vahvan ytimen ja tasapainon vaikeuttamiseksi.

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
5 minuutin juoksu lämmitä a
05:34

Elää
00:00
08:21
04:31

Niitä kutsutaan Harmony Road -kenkäksi ja voittaisi Runner’s World Award -palkinnon hienoimmasta debyyttikengästä. Melko suloinen!

Juoksin heihin 7,81 mailia.

Ei, en tuntenut vaatimusta tehdä siitä jopa 8 mailia. Suoritan yleensä jopa numeroita juuri, koska teen suurimman osan ajasta ja käännyn takaisin, kun osuin tiettyyn mailiin.

Mutta joskus saan puhelun tai pinnan podcastin, joka keskeyttää juoksuni samoin kuin lopetan kävelytauko tai palata takaisin toisella tavalla. Kun se tapahtuu, samoin kuin päädyn takaisin talossa satunnaispisteessä viimeisen mailani aikana, yleensä vain lopetan juoksun, ellei se ole pitkäaikainen ja haluan todella lyödä tiettyä mailia (se saa minut tuntemaan olonsa saavutettuksi Pitkä aika, kuten voin todella ylittää sen luettelosta).

Post-hoidettu ruoka: paahdettu englantilainen muffinssi, jossa on murskattu erittäin kypsä banaani ja jauhettu maapähkinävoi. Niin hyvä!

Suuntasin vanhempieni kotiin ottamaan Roxyn hiusten leikkaamiseksi. Hän näyttää kuin uusi koira!

Itse asiassa entä jos he menettivät hänet ja antoivat minulle vielä yhden koiran ?? !! Hmmm. Kysyn paljon paremmin muutamia asioita, jotka vain hän niin hyvin kuin ymmärrän olla varma …

Kun olen vanhempieni vieressä, söin kaikki heidän hienot ruoat – kuten Guacamole. samoin kuin teen sisarukseni tehtävistäni kanssani.

Ja saan hänet pitämään vesimelonikakut Ralphissa, jotta voin ottaa siitä kuvan, vaikka hän on teini -ikäinen ja uskon, että tämä on kiusallista.

Ja saan hänet ottamaan valokuvia esimerkiksi hauskoista lupalevyistä tai tarroista ajoneuvoihin ajon aikana.

Uskoin, että tämä Gordito- ja Flexing -tarra oli hauskaa. Uskon vain Gorditoa lempinimeksi ja niin satunnaisesti, että lempinimesi on kirjoitettu suurina kirjaimina autoosi.

Ja entä tämä Disney -juoksija? !! Pidän siitä! Haluan olla ystäviä, joilla on Gordito sekä tämä Disney -juoksija, samoin kuin syömme sekä tacoja että Run Disneyland -kilpailuja!

Illallinen oli thaimaalainen ottaminen lil-sisarukseni jälkeen ja puhuin mieluummin ruokia sekä sanoin thaimaalaisen ruoan. Suositut ruoanmuutokset hiukan thaimaalaisilta / pizzalta / kiinalaisilta päivästä riippuen, mutta ne ovat yleensä kolme parasta vaihtoehtoa, joita pyörivät.

Onko sinulla järjestetty pitkäaikainen tänä viikonloppuna?

Suunnittelu ja valmistelu juoksullesi on erittäin tärkeää – samoin kuin se voi olla ero fantastisen juoksun ja huonon, etenkin äärimmäisellä säällä. Täällä on muutama muistutus saada sinut valmistautumaan pitkällä aikaväliisi tänä viikonloppuna …

Suunnittele pitkän aikavälin muistutukset:

1. Tarkasta sää.

Äärimmäinen sääolosuhteet – kuuma tai kylmä – voi vaikuttaa juoksusi merkittävällä tavalla. Yritä suunnitella juoksusi myrskyjen, erittäin korkeiden lämpötilojen tai muiden sääolosuhteiden ympärille, jotka saattavat vahingoittaa pitkällä aikavälillä. Jos et voi muokata juoksua päivään tai aikaan “paremmalla” sääolosuhteella – tee hienoin suunnitella sen kanssa.

2. Puku säästä ja etäisyys, jota olet käynnissä.

Pitkällä aikavälilläsi pukeutuminen ei koske muotia, vaan se on toiminnasta. Varmista, että vaihdeesi pituus / materiaali / värit toimivat ajamasi etäisyyden kanssa. Kellonaika, sää, etäisyys, maasto … On paljon asioita, jotka voivat vaikuttaa siihen, mitä sinun pitäisi käyttää juoksua varten. Ota kaikki huomioon valmistuessasi.

Juoksu on tarpeeksi vaikeaa. Tee siitä helpompaa käyttämällä parhaita kenkiä ja varusteita sinulle. Et halua jotain sukkia, joka putoaa jatkuvasti, tai urheilurintaliivit, jotka hankaavat sinut pysäyttämään juoksusi.

3. Polttoaine sekä hydraatti.

Aseta itsesi erinomaiselle juoksemiseksi sekä polttoaineena ja kosteuttamalla kunnolla. Päivää ennen juoksua – syö riittävästi terveellistä ruokaa ja varmista, että olet hydratoitunut.

Juoksun päivä – syö jotain ennen juoksua. Juo riittävästi ja ota vettä tai haluamasi juoksujuomasi mukanasi.

Suunnittele, mitä juo tai syöt juoksun aikana. Sen ei tarvitse olla nesteyte tai geeli, se voi olla haM Sandwich, jos se toimii sinulle. Varmista kuitenkin, että suunnittelet sitä ja olet tarjonnut sitä ennen kuin osut seinään tai tunnet dehydratoidun.

4. Suunnittele polku tuella, jos mahdollista.

Asiat, kuten vesipysähdykset / varjostetut kävelytie / sijaintipaikat, ostaa välipaloja / ulos sekä takaisin tarvittaessa aurinkovoiteen asettamiseksi….

Jokainen juoksija on erilainen – pitkällä aikavälillä on aika selvittää, mitä kehosi tarvitsee voimakkaasti.

Vinkki: Jos etsit uutta nestejuomaa – Rehydratissa on muutama uusi maku = marja -sitruunajää ja punainen vadelma. Ne ovat erittäin uusia, joten en ymmärrä tarkalleen, kuinka ne ovat vielä, mutta pidän kuitenkin tärkeimmistä kalkkikirsikamakuista ja mangon ananasta.

Tilasin uudet maut ja annan sinun ymmärtää, mitä uskon pian!

Kysymys: Mitä olet yhtä paljon kuin tänä viikonloppuna?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

7 temppua hienoin online -kisan osa 2 – podcast 124

7 temppua hienoin online -kisan osa 2 – podcast 124

tarkalleen kuinka suorittaa hienoin online -kisasi. 7 vinkkiä online -kilpailun suorittamiseen. Suorita Eat Recote Podcast 124 – Osa 2 online -kisan ser

Paras juoksu ja toista huhtikuusta 2018 alkaen

Paras juoksu ja toista huhtikuusta 2018 alkaen

Paras käyttö- ja reseptiblogi podcast -viestejä huhtikuusta. Hienoimmat vinkit Boston Marathon -videosta sekä 3 komponenttiresepistä

Mitä käytän juoksemiseen juuri nyt sekä heinäkuun mittarilukemat yhteensä

Mitä käytän juoksemiseen juuri nyt sekä heinäkuun mittarilukemat yhteensä

Nykyiset juoksukoneiden suosikit ja kuinka monta mailia juoksin heinäkuussa. Kuukausittainen mittarilukema pyörii samoin kuin mitä seuraavaksi juoksuni kanssa

15 Nopea pre -juoksua välipalaideoita

15 Nopea pre -juoksua välipalaideoita

Mitä syödä ennen kuin juokset, samoin kuin milloin syödä. 15 Pikavalmistuskonseptia uusille juoksijoille ja koulutus puolimaratonille

Mitä söin tänä viikonloppuna, samoin kuin parasta juoksua sekä marraskuun syömistä

Mitä söin tänä viikonloppuna, samoin kuin parasta juoksua sekä marraskuun syömistä

Hei!! Miten menee? Mitkä ovat ensisijainen osa kuukautta? Tarkalleen kuinka paljon juoksit? Kuinka paljon syöt? Miksi olen a

tarkalleen kuinka käyttää juoksu- / kävelytekniikkaa pitkille juoksulle

tarkalleen kuinka käyttää juoksu- / kävelytekniikkaa pitkille juoksulle

Tarkalleen kuinka käyttää juoksu-/kävelytekniikkaa maratoniharjoitteluun pitkällä tähtäimellä. Temppu puolimaratonille ja täysi harjoittelu. Miksi juoksua/kävellä m

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *