Long Beach Marathon Expo 2012

Olen todellakin pitänyt hauskaa perjantaina!

Ensinnäkin osuin viljelijän markkinoille tauollani muutamalle niille ympäristöystävällisille luumuille, joihin putoin kuin viime vuonna.
Viimeisimmät videot

4 minuutin alavartaloharjoittelu Real Sociedad Paita juoksijoille
Viisi alavartaloharjoitusta juoksijoille! Kokeile tätä nopeaa kestävyyden harjoittelua talossa jaloillesi, lantiollesi ja gluteille. Laitteita ei tarvita.

Glute -silta
Donkey Kicks – vuorottelevat puolet
Simpukka – vuorottelevat sivut

Hanki paljon lisätietoja RunEaTrePeat.com -sivustosta

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 49 sekuntia

Seuraava
Viehättävä toinen puoli Pysch Wardissa: Memoir – Kirjakatsaus
05:31

Elää
00:00
08:21
04:49

Tämä ei ole suurin viljelijän markkinat, joissa olen käynyt, mutta on kuitenkin ympäri vuoden (lukuun ottamatta 2 viikkoa joulua), on melko lähellä ja on mitä vaadin

Työn jälkeen minulla oli todella Belgian Jalkapallomaajoukkue Paita erinomainen puhelinkeskustelu Steven kanssa ainoista juoksijista. Hän on käynnissä oleva ohjaaja ja hänen tiiminsä johtavat LB: tä tänä viikonloppuna. (Hän ei juo LB: tä ottaen huomioon, että hän teki juuri Berliinin sunnuntaina!)

Takaisin kun juoksin hänen kanssaan elokuussa, hän totesi, että minun on juokseva Long Beach viimeisenä pitkällä aikavälillä ennen New Yorkia. Tuolloin en ollut varma, juoksinko puoliajan vai koko, joten en ilmoittanut tai maininnut sitä. Minua on korostettu tästä päätöksestä viikkoja!

Hyödyt ja haittot: Puoli olisi erinomainen, koska se on minulle tasainen, tuttu ohjelma ja halusin pukuharjoittelua. Täysi olisi hienoa, koska hajotan psykologisesti mailin 17-20 ympärille sekä vaatimuksen käsitellä sitä ennen NY: tä. Mutta en ehdottomasti ole täydessä maratonin muodossa samoin kuin en kaventunut (hei, tein 21 mailia viime viikonloppuna!).

Joten kysyin Steveltä, mitä hän ajatteli, tein päätöksen ja suuntasin näyttelyyn Benin perjantaina iltapäivällä …

Pysäköin lähellä Ferris -pyörää viime vuonna, kun menin näyttelylle bit -veljeni kanssa!

Expo näyttää pienemmästä kuin aikaisempina vuosina, mutta ehkä olen juuri kasvanut. (Ha! Ymmärrät kuten kun palaat nuorten leikkipaikkaan, samoin kuin mikä on pieni?!)

Joka tapauksessa, Ben samoin kuin olin samoin kuin melko nopeasti, koska meillä oli vain 1 tunti metrillä ja olimme nälkäisiä illalliselle.

Päädyimme autojen ja kuorma -autojen pysäköintiin aivan menetelmän yli sekä syömään Shoreline Villagessa. Aivan ensimmäisellä paikalla oli pitkä odotus, joten osuimme Tequila Jackin ja istuimme nopeasti ulkona! Säätila oli tälle täydellisyydestä.

Jaetut sirut …

ja margarita. Um, tweettoin tätä ja joku totesi, että se näytti hyvältä, mutta he eivät voineet osallistua, koska he johtavat LB -puolia sunnuntaina. Voi, eikö minun ole tarkoitus juoda ennen kilpailua?! Ha! Käsittelen selvästi tätä vain pitkällä aikavälillä.

Pidän Long Beachistä! Ennen kuin olen tyytyväinen Ben LB oli toinen taloni, kun entinen asuin täällä, muutin myös tänne vuodeksi. Oli hienoa viettää täällä.

Illallisen jälkeen keskustelimme jäätelö- tai suppilokakkua jälkiruokaksi (siellä on kauppa molempien kanssa). Sitten näimme, että edessämme olevat ihmiset saavat suuren suppilokakun, jonka päällä on jäätelöä !!!

Se oli hullua ja erittäin houkuttelevaa. Mutta en halunnut saada niin villiä, joten menin suklaasirukävyn kanssa. Eh. Se oli niin. En edes luota tätä suklaasiru -evästehakuuni.

Satunnainen tosiasia: Kun kävelin näyttelyn ympärillä, joku pysäytti minut samoin kuin kaikki ekstaattiset pääbändistäni ja halusi ymmärtää, mistä sain sen. Ha! Suklaamaito edustaa!

Santana Fringe -laukkujen Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita voittaja: Mary

On niin outoa, ettet ole käynnissä lauantaiaamuna! En ymmärrä, mitä tehdä itselleni, joten blogin samoin kuin todennäköisesti kävelen tai jotain pian.

Kysymys: Mitä teet tänään?

Missä vanhat kompasteesi ovat?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

JaaJatka näiden valitsemista:

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey Vaikeusharjoitteluviikko 1

tunne valmis vs. olla valmistautunut rotuun

tunne valmis vs. olla valmistautunut rotuun

Numnber 1 -asia pitää mielessä ennen puolimaratonia tai täydellistä maratonia. Viime hetken kilpailuharjoitteluidea

OC -puolimaratontulokset sekä 13 parhaan kohokohdan

OC -puolimaratontulokset sekä 13 parhaan kohokohdan

OC -maraton sekä puolimaratonikilpailu. Oranssi alueen yhteenveto ja hienoimmat osat 13,1 mailin juoksusta. diskonttokorot muille

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

AFC: n puolimaratonikilpailun yhteenveto ja valokuvat

Amerikan hienoin kaupunki (San Diego) puolimaratonikilpailu ja keräys. AFC -puolimaratonikuvat. Juoksemassa sisään

Suuret maratonikilpailun rekisteröinnin määräajat

Suuret maratonikilpailun rekisteröinnin määräajat

Yhdysvaltojen suurimpien maratonien luettelo ja päivämäärät ilmoittautumaan jokaiseen kilpailuun. Määräajat ja vaatimukset NYC MARA: n johtamisesta

OC Marathon -koulutussuunnitelma sekä kilpailun diskonttokorkokoodi

OC Marathon -koulutussuunnitelma sekä kilpailun diskonttokorkokoodi

Maraton sekä puolimaratonin harjoitussuunnitelma välituote nopeammin tai PR: n saamiseksi. Juoksijoille, joilla on aikatavoite. kestävyys

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *