11 Asiaa, joita vaaditaan ymmärtää uudesta Fitbit Alta

New Fitbit Alta? olet onnekas! Ihannetapauksessa olet nyt perustanut laitteesi ja tutkinut Fitbit -sovellusta hiukan. Hyvä, olet parhaalla tiellä.

Nyt tässä on tärkein asia, joka on pidettävä mielessä: älä pelkää! Vaikka Fitbit -kokemus on Eintracht Frankfurt Paita luonnollista tuntea olevansa hieman hukkua uuden tekniikan omaksumisessa, se on kehitetty aloittelijoilla mielessä. Kun ymmärrät uuden Altasi ja sovelluksen, huomaat kehotuksia, ponnahdusikkunoita sekä muita intuitiivisia ominaisuuksia, jotka ohjaavat sinua prosessin kanssa.

Sinulla voi silti olla joitain kysymyksiä, joten tarkista. Alla olevat 11 ehdotusta takaavat sinut sekä uusi Alta osui toiminnan seurantaan Feyenoord Paita askeleen.

Kuinka lyödä maata käynnissä uudella Fitbit Altalla

Käytä sitä oikein. Korkeamman tarkkuuden ja hyödyntämisen yksinkertaisuus varmista, että noudatat näitä hienoimpia käytäntöjä. Anna ensin Fitbit-sovelluksen ymmärtää, mihin ranteeseen käytät Altasi-ei-hallitsevaa kättäsi suositaan, koska ranteesi lisäliike voi vaikuttaa kaaviosi. Varmista asetukset siirtymällä tilillesi napauttamalla Alta ja valitse sitten joko vasen tai parhaiten sekä ”kädenosuudelle” että “ranteeseen”. Sijoita alta ranteesi ympärille. Seurantalaitteen yläosa on ladattavan portin sivu. Trackerin yläosan pitäisi olla ranteen ulkopuolella tai yläosassa. Varmista, että seurantalaite ei kuitenkaan rajoita (etenkin liikunnan aikana), joten se ei rajoita verenvirtausta.

Navigoi siinä. Alta -näyttö himmennetään, kun sitä ei käytetä. Herätäksesi sen, nosta ja käännä ranteesi kohti sinua (tunnetaan nimellä Quick View) tai kaksoisnaputa Trackerisi, missä näyttö tyydyttää bändin. Yksi napautus kääntää päivittäisillä toimintatilastoillasi-ALTA ei reagoi pyyhkäisyihin; sitä tulisi napauttaa.

Valitse kellopinta. Alta sisältää useita vaakasuuntaisia ja pystysuoria kellotyylejä. Voit muokata kellosopimustasi Fitbit -sovelluksen asetuksissa (tilikuvake> Alta> Clock Face). Voit myös tarkastella tätä opetusohjelmaa. Uusi tyyli tulee näkyviin, kun synkronoi trackerisi.

Luoda tavoitteita. Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä, kun aloitat uuden Fitbit Alta -sovelluksen hyödyntämisen, on tunnistaa missä olet terveys- ja hyvinvointimatkallasi sekä mihin haluat mennä. Henkilökohtainen tavoitteiden asettaminen voi auttaa sinua asettamaan kohtuulliset ja saavutettavissa olevat kohteet päivittäisten vaiheiden sekä toiminnan, liikunnan sekä harjoittelujen, unen, ruokavalion ja painon ympärille. Sinun pitäisi nähdä oikea -aikainen sovelluksen kojelaudassa. Napauta sitä, kun sinulla on muutama minuutti menemään prosessin Chelsea FC Paita mukana (älä hylkää sitä juuri, koska olet tällä hetkellä kiireinen tai kiire; et voi käyttää taas opastettua toimintoa samoin kuin tarvitsee aseta tavoitteesi manuaalisesti).

Mukauta näkemäsi. Voit myös lisätä, poistaa ja järjestää Trackeriin parhaiten Fitbit -sovelluksen tilastot. Napauta vain tilikuvaketta, napauta Alta -laattaa ja napauta sitten ”Mukauta näyttöä”. Valitse tilastot, jotka haluat nähdä laitteessasi (akkomerkki on erittäin hyödyllinen; kun näet matalan akun, se tarkoittaa, että sinulla on noin päivä käyttöpäivä) ja pidä sitten sormeasi jokaisen laatan kolmessa harmaassa viivassa vetääksesi ne suosittuun järjestykseen.

Aseta nukkumaanmeno muistutus. Kun olet asettanut unitavoitteen ja nukkumisaikataulun, tuota nukkumaanmenoa. Hälytyksen järjestäminen, joka kehottaa sinua aloittamaan purkautumisen 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa koskevaa tavoitetta, voi auttaa sinua säilyttämään jatkuvan nukkumisaikataulun, josta ammattilaisten valtio voi hyödyttää terveyttäsi.

Valitse muistutukset liikkumiseksi. Jos olet noudattanut yllä olevia tavoitteiden asettamista koskevia ohjeita, olet jo valinnut, mitkä vuorokauden tunnit haluat omistaa vähintään 250 askelta. Tämä tuntitoimintatavoite liittyy muistutuksiin liikkua. Jos haluat käynnistääksesi, napauta sovelluksen kojelaudan tunnin aktiviteettilaatta ja silloin Gear -kuvaketta parhaan nurkan aikana. Liu’uta ympyrä ylöspäin, kunnes tausta on vihreä. Alku- ja päätysaikojen pitäisi vastata tavoitteesi asettamasi, mutta voit myös varmistaa, mitä viikonpäiviä haluat käyttää muistutuksia liikkuaksesi.

Määritä ilmoituksesi. Yli 200 yhteensopivan iOS: n sekä Android Mobile Gadgetien avulla voit saada saapuvan puhelun, tekstiviestin sekä kalenteritapahtumailmoitukset Altaasi. Tunnista, tukeeko gadgetia näitä ominaisuuksia, samoin kuin sallii ne sitten käyttämällä näitä ohjeita.

Aseta hiljainen hälytys – tai kahdeksan. Seurantajasi värähtelee määriteltyinä aikoina, mikä tekee hälytyksistä fantastisen menetelmän nousta varovasti, muista ottaa vitamiinejasi ja paljon enemmän.

Pysy täysin ladattuna. Fitbit Alta -akku voi kestää jopa viisi päivää*. Löydä tiettyjä menetelmiä sen akun keston pidentämiseksi ja sitten ESTaulukko lataustekniikka varmistaaksesi, että tyhjennetty akku ei jätä sinua jäljittämään. Fitbit.com -asetuksissasi voit viittaa niin paljon kuin hankkia push -ilmoituksen mobiililaitteeseesi tai sähköpostille (tai molemmat!), Kun seuranta -akku on alhainen.

Lisävaruste! Nyt kun sinut on soitettu sisään, omistautuu uuden Fitbit Altasi joka päivä. Saatavilla olevien lisävarusteiden valikoima-hauskanpitoa sekä tyylikkäitä tai silmiinpistävästi yleisiä-tekevät siitä helpon **. Tarkista Alta -hakukirja täydellisestä tyylistä. Sen lisäksi, että laite on yhteensopiva Fitbit Alta: n sekä Fitbit Alta HR -tarvikkeiden kanssa.

*Akun kesto voi vaihdella hyödyntämällä samoin kuin muita tekijöitä.

** Tracker tarjosi erikseen.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointikysymystä tai ehtoja. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Danielle Kosecki

Vanhempi terveys ja hyvinvointi sekä fyysinen kuntotoimittaja Danielle Kosecki on palkittu toimittaja, joka on käsitellyt terveyttä ja hyvinvointia sekä fyysistä kuntoa paljon yli 10 vuotta. Hän on kirjoitettu glamourille, lisää, ehkäisylle sekä pyöräilylehuille, samoin kuin pyöräily valtavan koulutuskirjan toimittaja. New Yorkin kotoisin oleva Danielle asuu nyt lahden alueella, jossa hän ei kaipaa talvikautta ollenkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *