Puolimaratonikysymykset – viikko 5

Hei! Olemme matkalla toiseen juoksemiseen ja syömiseen! Mitä harjoittelet parhaiten?

Ensinnäkin – haluan koskettaa tukikohtaa ensimmäisen puolimaratonin harjoittelusuunnitelmaan! Se on suunnitelman viikko 5 ja parannamme juoksuaikaa. Välit ovat 3 minuuttia juoksua – yhden minuutin kävely. Jos pidempi aika on vaikea – hidasta ja vauhdi itsesi.
Uusimmat videoni

Kuinka tehdä alavartaloharjoittelu juoksijoille a
Alahuollon nopea opetusohjelma juoksijoiden harjoitteluun. Tämä sisältää:
Sumo -kyykky
Käänteinen lunge – oikea
Käänteinen Lunge – vasen
Sivusuuntainen – paras
Sivusuuntainen – vasen

Hanki tämän kuukauden harjoituskalenteri juoksijoille nyt RunEaTrePeat.com -sivustossa

Lisää videoita

0 sekuntia 3 minuuttia, 9 sekuntia

Seuraava
COVID 19 Vasta -ainesesti
05:19

Elää
00:00
08:21
03:09

Ja loin videon, joka suoritetaan tämän viikon harjoitteluun ja vastaamaan kahteen juoksukysymykseen. Puhumme siitä, kuinka käsitellä “juoksijan trotia” ja sykeharjoittelua puolimaratonille …

Puolimaratonikysymykset:

Hei hei Monica!

Toivon, että sinulla on loistava päivä! Okei, joten olen kirjoittanut tämän sähköpostin ja kirjoittanut sen uudelleen pari kertaa. Aion vain mennä eteenpäin ja kysyä, koska olet kuin ammattilainen, ja tarvitsen ammatillista opastusta hieman kiusallisesta aiheesta.

Hmm, GI -kysymykset?

Minun piti ohittaa eteenpäin muutama viikko, koska juoksen toukokuun alun puolimaratonia, mutta olin melko aktiivinen ennen (kehrän 4-5x viikossa), joten toivoin, että se olisi kunnossa. Minun odotetaan tekevän 7 mileriä tätä pitkällä aikavälillä (antaa sinulle käsityksen siitä, missä olen).

Niin…. En ole varma, että se on kunnossa. Olen joko saanut vatsavirheen (sormet ristissä! Mikä hullu asia Kuulet Internetin juoksijoiden puhuvan GI -ongelmista koko elävä päivä.

Minulla on edelleen sormeni ristissä, että ehkä tämä on vain viipyvä vatsavirhe, mutta kaikki nuo IG -juoksijat ovat istuttaneet pelkoja aivoihini.

Onko mitään ohjeita, jos se on juokseva asia? mikä tahansa tapa jatkaa juoksua ja jatkaa mittarilukeman nostamista. (Olen myös erittäin hidas, kuten 11: 30 minuuttia/mailia, joten en edes tiedä, onko juoksijan rakoja, koska olen tuskin ravittu!)

Valitettavasti en halunnut olla outo, joka lähetti tämän kysymyksen FB -ryhmään. Tuntu siitä kuitenkin vapaasti puhua videossa.

Kuten aina, kiitos paljon. Suunnitelmasi muuttaa elämääni. Hämmästyttävä.

(Kanadasta – Woot! Woot!)

Monica:

1. Anna itsellesi aikaa syödä ja sulattaa.

2. Valitse vatsassa helppoja ruokia. Ajattele asioita, joita syöt sairas ja haluat olla lempeä vartaloosi. Matala kuitu ja rasva – ensisijaisesti helppo sulattaa hiilihydraatteja.

Banaanit. Valkoinen leipä. Valkoinen riisi.

3. Vältä mausteisia ruokia, paljon kofeiinia, korkeita kuituruokia, raskaita ruokia…

4. Seuraa sitä, mitä syöt ja juot ennen juoksua ja miten vatsa reagoi.

5. Harjoittele polttoainetekniikkaasi koulutuksessa joka viikko. Opi vartaloasi ja auta kehosi tottumaan juoksemiseen ja syömiseen.

Hei Monica!
Nimeni on Heather ja olen Michiganin juoksija! Rakastan podcastin ja kaikkia antamiasi loistavia ehdotuksia (ja todella ilahduttaa satunnaisia ​​tangenttejasi ja Vegas -tarinoitasi!). Kirjoitan, koska rekisteröin juuri ensimmäiseen kilpailuuni, ja sen lisäksi, että olen hiukan harhauttanut, ihmettelin, voisitko nähdä käsittelemään joitain podcastissa olevia kysymyksiä?
Pidän itseäni aloittelijana yksinkertaisesti siksi, että en ole koskaan ajanyt kilpailua aikaisemmin, enkä ole ollut erittäin kilpailukykyinen juoksessani (lähinnä siksi, että olen hyvin hidas!). Olen kuitenkin käynyt 5-10 000 viimeisen 8 vuoden ajan. Olen aina puhunut puolen tai täyden maratonin juoksemisesta, mutta olen aina ollut liian peloissaan ilmoittautumiseen. Mutta ottaen huomioon, että olen valmistumassa lääketieteelliseen kouluun ja aloittamaan asuinpaikan, menemisen lisäksi valitsin nyt, että oli aika vetää lähtökohta ja rekisteröin puolimaratonille Ann Arborissa, MI 3. kesäkuuta!
Kysymykseni liittyvät sykkeen logistiikkaan ja osa ajoista, jotka perustuvat ”rodun vauhtiin”. Seuraan harjoittelusuunnitelma toteaa, että tietyillä juoksuilla tulisi ajaa tietyllä sykellä. Esimerkiksi pitkät ajoja tulisi ajaa 70-85%: lla enimmäishäiriöistäsi (pohja iässä). Kysymykseni on, että jos teen tietyn juoksun ja HR on suurempi kuin mitä ehdotetaan, tarkoittako, että juoksun liian nopeasti? Suoritan tyypillisesti ”pohjan” juoksemisen noin 80-85%: n enimmäishäiriöistäni, mutta suunnitelman mukaan se ajaa sitä vain 60–70%: lla, joten tarkoitako, että minun on hidastettava näiden ajojen aikana?
Toinen kysymykseni, jonka toivoin, että voisit käsitellä, on ”kilpailuvauhti”. En ole koskaan aikaisemmin suorittanut kilpailua, joten minulla ei oikeastaan ​​ole kilpailuvauhtia, mutta odotan, että voisin selvittää yhden, jos juoksin 5K nähdäkseni mitä se olisi. En kuitenkaan oikeasti tiedä, mikä tavoitteeni puolimaratoniaika olisi, koska en ole koskaan ajanut tätä etäisyyttä aikaisemmin. Onko sinulla ideoita tapoista selvittää, mihin aikaan minun pitäisiampua ensimmäiselle puolimaratonilleni, joka perustuu vain tavallisiin päivittäisiin ajoaikoihini?

Monica:

ONNITTELUT!!! Kuulostaa siltä, ​​että elämäsi on nyt erittäin upea ja jännittävä paras! hyvä sinulle!! Rakastan sitä!!!

Yritän vastata näihin ensi viikolla näyttelyssä. Mutta koska se on kulunut miljoona päivää, koska lähetit tämän, haluan sanoa …

Kyllä, jos sykesi on liian korkea, sinun on hidastettava. Se voi olla kohonnut myös korkeuden, koska myös korkeus saadaan. Joko niin – saat sykesi kohdevyöhykkeelle tukemalla hiukan.

Kilpailun vauhti = tavoitteen vauhti … mutta en usko, että sinulla pitäisi olla aikatavoite ensimmäiselle puolimaratonillesi – varsinkin jos et ole myöskään juoksemassa paljon 5 k- tai 10 -vuotiaita. Tärkeintä pitäisi olla viimeistellä suurella hymyllä! Vaatiiko suunnitelmasi tiettyjä juoksuja “kilpailun vauhdissa”? Vai oletko vain utelias kuinka vauhdittaa itseäsi kilpailupäivänä?

*Video katkaisi minut, mutta luulen, että sain monia vastauksia kysymykseen.*

Kerro minulle, jos sinulla on kysymys minulle!

Seuraa @RunEaTrePeat Instagramissa

Liity Facebook -yhteisöön

Tilaa Run Eat Recote YouTube -kanava, jotta et unohda uusia videoita!

Ja lähetä minulle sähköpostia runearepeat@gmail.com Jos sinulla on kysymys!

Lähetä minulle työkirja

52Save

Jakaminen on välittämistä!

52

Nasta

Jaa

Twiitti

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

OC -maratonin koulutussuunnitelma ja kilpailualennuskoodi

OC -maratonin koulutussuunnitelma ja kilpailualennuskoodi

Maraton- ja puolimaratonin harjoitussuunnitelma välituote nopeammin tai PR: n saamiseksi. Juoksijoille, joilla on aikatavoite. Vahvuusharjoittelu

Kuinka kauan sinun pitäisi treenata puolimaratonille tai täydellä maratonilla – Q & A

Kuinka kauan sinun pitäisi treenata puolimaratonille tai täydellä maratonilla – Q & A

Uusia juoksukysymyksiä Instagram @RunEaTrePeat Story Boxista! Tänään puhumme uudesta juoksijakoulutuksesta th

Ensimmäisen puolikamaraton -ehdotukset ja paljon muuta Q & A huhtikuusta

Ensimmäisen puolikamaraton -ehdotukset ja paljon muuta Q & A huhtikuusta

uusia kysymyksiä ja vastauksia. Ensimmäinen puolimaraton -ehdotukset – viime hetken ennen kilpailua. Suosikkini lainaukset kirjoista ja mov

Irvine -puolimaratonikilpailu

Irvine -puolimaratonikilpailu

Puolimaratonikilpailun kertomus ja arvostelu. Irvine Half Crazy puolimaratonin juoksukurssi ja kilpailukatsaus ja ehdotukset

puolimaratonikilpailun aamu rutiini video

puolimaratonikilpailun aamu rutiini video

Puolimaratoniaamun rutiini kilpailupäivään. Pre -ajo portaat loistavan puolimaratonin, 5K, 10K -kilpailun. Mitä syön, vaihde

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä

Puolimaraton 10 viikon harjoitussuunnitelmassa ja kilpailupakkauslistalla ja vinkkejä

Puolimaratonin harjoittelusuunnitelma. Täysin ilmainen 10 viikon puolimaratoniaikataulu juoksu- ja venytyspäivillä. Kilpailupäivän pakkausluettelo

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *