Bodybuilding vs. Powerlifting

, kirjoittanut Geoff Roberts

Kehonrakennus vs. voimanosto on aihe, josta on keskusteltu ja jota on varattu vuosien ajan. Näiden kahden välillä on jopa lievä kilpailu, joista toisella puolella on toisella Jalkapallon Maailmanmestaruuskilpailut Paita puolella hauskaa erilaisille stereotypioille, kuten kehonrakentajille, jotka ovat kaikki näyttelyä tai voimanostolaitteita, jotka ovat rasvaisia. Vahvuuden suhteen mielestäni se on paljon parempi kilpailu kuin nimet viittaavat. Olen verrannut kehonrakentajien vahvuutta aikaisemmin voimanostolaitteiden vahvuuteen ja kärsinyt tsunamista järkyttyneestä palautteesta voimanostoyhteisöstä, jonka jäsen olen ironista kyllä. Täällä menemme uudestaan.

IFBB Pro Ron Partlow kertoi äskettäin tarinan uudesta podcastistaan (muista tarkistaa se) koulutuksesta kilpailukykyisen voimanlifterin kanssa. Ron puhui tarkalleen, kuinka vaikka tämä voimansiirto, jonka kanssa hän harjoitteli, oli täysin erilaisella vahvuusasteella penkillä, kyykky ja Deadlift, Ron tupakoi häntä melkein kaikilla muilla harjoituksissa. IFBB Pro Luke Sandoe selitti äskettäin, että hänen tavoitteensa kuntosalilla on päätyä mahdollisimman vahvaksi jokaisessa harjoituksessaan. Tämä selittäisi, miksi joku itse tai Ron voi hoitaa lisävarusteiden voimanostolaitteen, mutta murskataan kuitenkin valtavaan kolmeen. Mikä herättää kysymyksen: Kuka on vahvempi?

Väitteen vuoksi otetaan korkean tason kehonrakentaja ja korkean tason voimansiirto, joka molemmat painavat 275 kiloa. Kehonrakentajat ovat yleensä suuria taantumia, jotta nosto voi olla lähellä. Kaksi muuta voimansiirtoa olisivat enemmän kuin todennäköisesti noin 100 kiloa toisistaan. Muutama kehonrakentajien penkki yli 525 tai

Toisin sanoen, jos nämä kaksi urheilijaa tekevät hakkerointia kyykkyjä, taivutettuja rivejä, istuen käsipainon yläpuolella, jonkinlaisen pec -kärpäsliikkeen jne., Korkean tason kehonrakentaja aikoo haudata voimanostimen monissa tapauksissa. Totuuden vuoksi, että kehonrakentajien on kehitettävä jokainen lihasmassan maksimaalinen potentiaali, ne pakotetaan pääasiassa päätymään vahvaksi melkein kaikissa kuntosalin hississä. Nyt ennen minkään tyyppisiä kehonrakennusfaneja alkaa huutaa penkiltä, kyykkyjä ja Akim Williamsin, James Hollingsheadin ja Ronnie Colemanin ja Ronnie Colemanin takertumista, puhun yleisesti. Nämä keikarit saattavat ehdottomasti ripustaa minkä tahansa tyyppisen voimanosan kanssa samanlaisen ruumiinpainon kanssa.

Joten kysymys on edelleen. Onko kehonrakentaja, joka on vahva suurimmassa osassa kaikista hissejä “vahvempia” kuin voimansiirto, joka on erittäin vahva vain penkillä, kyykky- ja Deadlift? Mielestäni voimanostoliikkeet, etenkin kyykky ja deadlift, ovat paljon parempia vahvuuden markkereita kuin kaikki muut edellä mainitut kehonrakennusliikkeet. Penkki on kiistanalainen ja voidaan tehdä suuri tilanne, että seisova yläpuristimessa olisi seuraava paras vahvuustesti kuntosalilla kyykkyjen ulkopuolella ja Flamengo Paita katoamisilla. Ennen minkään tyyppisiä olympia Kawasaki Frontale Paita -nostopuolueita iskevät tiivisteen, jätän tarkoituksella nostot pois, koska kaksi keskusteltavaa väestötietoa eivät osallistu noihin hisseihin. Tästä syystä uskon, että voimanostot ovat totuudessa vahvempi ryhmä.

Vaikka voimanostolaitteet ovat vahvempia, uskon, että kehonrakentajien ja voimansiirtimien välinen yleinen vahvuusero on yliarvioitu vuosien ajan. Jos vaadit todisteita, mene katsomaan joitain UP: stä ja tulevista kehonrakentajista Yhdistyneestä kuningaskunnasta, jotka eivät vain nosta, mutta myös hallitsevat suuria poundaa. Vain koska kehonrakentajia ei arvioida heidän vahvuutensa perusteella, ei tarkoita, että he eivät ole vahvoja. Historiassa on ollut hyvin vähän ihmisiä, jotka saattavat kehittyä herra Olympia -tason lihasmassaa ilman, että heistä tulee prosessissa erittäin voimakas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *