Lääkärin auttaminen auttamaan sinua CTE

CTE: ssä on paljon tyypillisempi kuin monet lääkärit tunnistavat. Sairautena ilman lääkitystä jotkut ihmiset uskovat väärin, ettei mitään voida tehdä auttamaan, kun kärsivät tästä edistyksellisestä tilasta, joka liittyy toistuvaan aivovaurioon.

Jos olet taisteluurheiluurheilija ja epäilet, Chelsea FC Paita että kärsit sairaudesta, varmistaen, että lääkärisi tuntee sen, aivotrauman historia, samoin kuin tarkalleen kuinka diagnosoida se elävässä on erinomainen sijainti.

Tässä on linkki ‘konsensuskriteereihin’ TES: n diagnoosille (termi niille, joiden epäillään elävän CTE: n kanssa, jotka voidaan diagnosoida vain ruumiinavauksessa).

Jos lääkärisi on yhtä mieltä siitä, että sinulla on todennäköisesti CTE löytää menetelmä oireiden TSG 1899 Hoffenheim Paita käsittelemiseksi korkean elämänlaadun parantamiseksi on välttämätöntä painopistettä. Vaikka parannuskeinoa ei ole, taudin oireiden hallinnassa voi olla arvoa. Alla on yksi tyypillisimmistä resursseista, joita aivotärähdysperinteiden säätiö näyttää ihmisille, jotka epäilevät, että heillä on CTE, kun he menevät lääkärinsä.

Kironisen traumaattisen ja senkefalopathydownload-

Lääkäreiden hävittämisessä on erilaisia työkaluja, mukaan lukien liikunta, ruokavaliosuunnitelman hallinta, kognitiivinen kuntoutus, mieliala sekä käyttäytymisterapia, farmakologinen antaminen sekä muut, joita voidaan tutkia.

CTE: n ja sen, mitä sairauden suhteen voidaan tehdä, ymmärtäminen on tärkeää. Sinä ja lääkärisi voit Olympique Lyonnais Paita hyötyä näiden resurssien arvioinnista, kun mietit CTE: n mahdollista diagnoosia sekä oireiden hoitosuunnitelmia.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

CTE: n dokumentointi sekoitetussa taistelulajissa 14, 2019
CTE -keskuksen johtaja keskustelee sairauden yhteydestä 9. joulukuuta 2016
Kyllä CTE voidaan diagnosoida LivingMay 20, 2022in “Turvallisuustutkimuksissa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *